Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Хванахте ли риба на...
Модератори: emo vasilev, alekst
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Нали знаш,че аз снимките съм ги направил в един ден и само съм сменял датите,така че няма вмирисана риба. Всичко е програмирано още от 1-ви август по дати.Браво чурулик, ама не ти ли писна с тия вмирисани заргани да се снимаш от 2 месеца насам бе...ее аман от тебе Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
чуруликпенчо написа:Нали знаш,че аз снимките съм ги направил в един ден и само съм сменял датите,така че няма вмирисана риба. Всичко е програмирано още от 1-ви август по дати.Браво чурулик, ама не ти ли писна с тия вмирисани заргани да се снимаш от 2 месеца насам бе...ее аман от тебе Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .![]()
![]()
Да бе вярно

За бракониерите само слънчаци
!

-
- ще става разбирач
Ами писарушките ги мариновай или на чироз, ей сега МУ е времето за морската зимнина, хората колко буркана затвориха , а ти във фризера!!!чуруликпенчо написа:Само за зъбатите рева. Другото го има колкото си искаш.Нямам празно място във фризера вече.Браво Полковник, само дето "ревеш като недарена сватя" , че не кълвяла рибата!![]()
![]()

Днес преди работа помятках за Зъбльото...ама ич!

- чуруликпенчо
- сериозен играч
И ти си прав , ама сега започват да ме нападат авджиите.Всеки иска да трампим ,я пъдпъдък,я зайче,я свинско за зарган , та поради тази причина още не съм го мариновал.Таман днес се обади един приятел,дето едно зайче имал артък. Няма да го връщам празен човека,я!Ами писарушките ги мариновай или на чироз, ей сега МУ е времето за морската зимнина, хората колко буркана затвориха , а ти във фризера!!! Laughing

Наслука през почивните дни!
Тъй е ...и аз хапвам диво от нашите авджий...чуруликпенчо написа:И ти си прав , ама сега започват да ме нападат авджиите.Всеки иска да трампим ,я пъдпъдък,я зайче,я свинско за зарган , та поради тази причина още не съм го мариновал.Таман днес се обади един приятел,дето едно зайче имал артък. Няма да го връщам празен човека,я!Ами писарушките ги мариновай или на чироз, ей сега МУ е времето за морската зимнина, хората колко буркана затвориха , а ти във фризера!!! Laughing![]()
Все ще му сложа някоя риба в торбата...
![]()
![]()
Наслука през почивните дни!

Наслука и на теб , дано ти се озъби Зъбльото на блесната...

- чуруликпенчо
- сериозен играч
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Слаба работа беше днес.Морето чудесно,червеите пресни /лично извадени/,риба в несвяст ,обаче не ядеше активно.Само щипеше червея. Единствено при колегата Владо нямаше празно,ама и той си го заслужаваше. Беше с нов телемач "Филстар"и нова макара "Шимано-Катана". Направо изби рибата , ама така и трябва да е сефтето на нови такъми. Да са му честити и все така уловисти. Останалите повече гледахме и по-малко ловихме.Краен резултат 18 заргана и 1 нещастна хамсия за котката.

Имах идея да посетя колегата Джо на неговото място, но времето понапредна и се отказах в последния момент.
Наслука на всички и утре повече риба!

Имах идея да посетя колегата Джо на неговото място, но времето понапредна и се отказах в последния момент.
Наслука на всички и утре повече риба!
Е,за някои 18 заргани е слаб
,а за мен 19 заргани са си доста добър резултат
! Детска радост,ама доволен съм пък
!!!

Морето наистина беше чудесно,времето също.Риба също имаше в изобилие,само дето аз имах трима още по-аматьори от мен на главата си.В интерес на истината две от рибите не ги хванах аз,а другите от тайфата.Но пък си ги пиша смело за мои,защото загубих сумарно към два часа да връзвам,оправям,отплитам и замятам такъмите на другите.Приятели,какво да ги правиш
!Аз пък сигурно им досаждам с други неща!А и понеже са по-неопитни и от мен,заргана изяде безнаказано над половината червеи от двете дози ....
Така...да си дойдем на думата и за червеите:имах две дози жив морски "нашенски купешки" от 2,50.Рибата,както виждате си вървеше добре,а и си ядеше добре
.
Но двете дози свършиха и решихме да минем на маринован.Ами какво да ви кажа - капо,нула,зиро,геврек,дупка,таратанци,к*ра ми Янко и каквото се сетите още
!!!
След 45 минути безплодно мятане не последва нито удар,нито отхапване,нищо! Мятахме на плаваща и на полупотапяща бомбарада,на близко и надалеч,водихме бързо и бавно и опитахме поне за мен всичко.Е,няма,няма и няма!
Тогава се поразрових за остатъци от живи червеи и намерих две съвсем малки,около 15мм.Единия червей или падна или го изядоха,а с другия хванах две заргани,като втората я хванах на остатъка от червея,който беше налапала първата.Това от три замятания
...
Е,повече живи червеи нямаше и минах пак на маринован - отново капо и отново над половин час безплодни опити и тактики.
С това темата за маринованите червеи за мен засега е затворена
,поне докато не свърша някой път другите!!!
Наслука на всички
!!!

Морето наистина беше чудесно,времето също.Риба също имаше в изобилие,само дето аз имах трима още по-аматьори от мен на главата си.В интерес на истината две от рибите не ги хванах аз,а другите от тайфата.Но пък си ги пиша смело за мои,защото загубих сумарно към два часа да връзвам,оправям,отплитам и замятам такъмите на другите.Приятели,какво да ги правиш

Така...да си дойдем на думата и за червеите:имах две дози жив морски "нашенски купешки" от 2,50.Рибата,както виждате си вървеше добре,а и си ядеше добре

Но двете дози свършиха и решихме да минем на маринован.Ами какво да ви кажа - капо,нула,зиро,геврек,дупка,таратанци,к*ра ми Янко и каквото се сетите още

След 45 минути безплодно мятане не последва нито удар,нито отхапване,нищо! Мятахме на плаваща и на полупотапяща бомбарада,на близко и надалеч,водихме бързо и бавно и опитахме поне за мен всичко.Е,няма,няма и няма!
Тогава се поразрових за остатъци от живи червеи и намерих две съвсем малки,около 15мм.Единия червей или падна или го изядоха,а с другия хванах две заргани,като втората я хванах на остатъка от червея,който беше налапала първата.Това от три замятания

Е,повече живи червеи нямаше и минах пак на маринован - отново капо и отново над половин час безплодни опити и тактики.
С това темата за маринованите червеи за мен засега е затворена

Наслука на всички

Последно промяна от Шнорхел на Съб Окт 06, 2007 8:53 pm, променено общо 1 път.
Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
Благодаря за доброто намерение, Чуруликпенчо. Щеше да ми е драго да се видим. Риба за гледане нямаше - 13 заргана и една илария, моя приятел с един пункт по-ниско. То и деня започна нещастно - аверчето се успа, че чак в 7.15 започнахме "работа". Беше и доста населено, макар не колкото на други места. После пък един смотан водолаз започна да се гмурка точно пред нас, като че ли нямаше километри камъни вляво и вдясно, нас пък ни домързя да се преместим. Жалко, смятах че през този, прекрасен за риболов, ден ще и скъсаме потника. Но да му мисли утре!!
Успех на всички!
P.S. Прогнозата е времето да се разваля от тази вечер, мамка му ... Дано да сбъркат.
Успех на всички!
P.S. Прогнозата е времето да се разваля от тази вечер, мамка му ... Дано да сбъркат.