Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

Генератор Хонда
Генератор Хонда
Продавам генератор Хонда бензинов 6.5hp-3.8kw-4.5kw максимално има три изхода на 230V и един на 380v и зарядно на 12V за акумулатори ползван е 1-2 пъти на практика нов.цена 340лв
за въпроси на ЛС .тел. за връзка 0895307310-след 18h
Предпочитам на ЛС. Снимки по късно
Re: Генератор Хонда
pepoo написа:Продавам генератор Хонда бензинов 6.5hp-3.8kw-4.5kw максимално има три изхода на 230V и един на 380v и зарядно на 12V за акумулатори ползван е 1-2 пъти на практика нов.цена 340лв
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- научил се да хвърля
Дай снимки на генератора. упс снимката се появи.
- dedeff
- разбира нещата
Извини ме за спама колега но това НЕ е Хонда,това е просто реплика,уточни се по-точно и не хвърляй никой в заблуда 

Без жени можем,без риболов не можем!
Ми да ти кажа господин "разбирач" невярван някой да ти даде оригинален генератор за 340лв при положение че струват 1500лв нали така ??? по цената се разбира че е репликаdedeff написа:Извини ме за спама колега но това НЕ е Хонда,това е просто реплика,уточни се по-точно и не хвърляй никой в заблуда

- dedeff
- разбира нещата
Нека си дйдем на думатаpepoo написа:Ми да ти кажа господин "разбирач" невярван някой да ти даде оригинален генератор за 340лв при положение че струват 1500лв нали така ??? по цената се разбира че е репликаdedeff написа:Извини ме за спама колега но това НЕ е Хонда,това е просто реплика,уточни се по-точно и не хвърляй никой в заблуда![]()
![]()
![]()
![]()

Без жени можем,без риболов не можем!