Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За Риба с ТАКСИ
- Rapala_Team
- разбира нещата
За Риба с ТАКСИ
Здравейте Колеги.Преди по малко от час се прибрах от риболов тук на 15 тина километра от Сливен ... мислех да не побликувам тази тема понеже нямам снимки а и тръгнахме спонтанно .. но реших да споделя какво съм хванал..ставам аз сутринта гледам вънка .. вятърр..студд. викам пак в нас ще стояя .. повъртях се повъртях се седнах аз на фейса да вида ко ставаа там .. кой кви ги върши и един приятел ми пишее .. айде викаа за рибаа ама нямам колаа. викам приятел и аз съм така и аз нямам взеха ми я за гърция .. ами айде вика с колелета .. викамм в този вятър и този студ едва ли не тръгвам с никво колело .. той вика ами айде вика с такси ще ходим .. ама къде .. викам не се притеснявай ще видиш .. хаха .. в 13 и 30 вече таксито беше пред нас пазарихме се с таксиметровия за 10 лв да ни остави там .. то за късмет взе че апарата отчете 10 лв и 16 стотинки ..аз си бях взел само блесната понеже не ми се занимаваше с тапи и глупости а и ми беше студено .. моят приятел беше изцяло на рибка .. хванахме малко стръв с рачилото .. дребни слънчевки и върхарчета .. настанихме се .. аз извадих спининга взех да въртя .. въртяя .. въртяя час и нещо без удар .. викам брехх маааму ко стаа тука .. не ми се е случвало .. през това време моят приятел изтърва 2 щучки на едно и също място .. явно доста бързаше да ги вади .. и накрая не можа да ги извади
аз испуших една цигара мислейки какво не е наред .. и точно докато пушех видях една щука как подгони уклейте .. викам ахаа .. ясно .. започнах да мятам наново и след 5 тото замятане удар .. щучка около половинката.. и така за около час и нещо хаванх още 2 .. моят приятел и той хвана 1 на тапата .. взе да се стъмва .. звъннахме пак на същият таксиметров иии .... такаа се прибрахме .. утре мислим да ходим пак .. но този път рано сутринта до обяд да видим дали ще е по активна .. абее като цяло риболова ми се отрази добрее .. разпуснах в такси се возих ... А И ДА СПОМЕНА ВСИЧИ ЩУЧКИ СА ВЪРНАТИ ОБРАТНО !!!

CARP FISHING 

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Re: За Риба с ТАКСИ
Баси..и с такси почна да ходиш на риба..
Бе ти си си баровец..

Бе ти си си баровец..

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Гога да имаше такси до Барожо,ееее
Ще черпиме морунажи всеки ден,а не пури и черен коч.

Ще черпиме морунажи всеки ден,а не пури и черен коч.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво колега
Цецо пускам маршрутки до дашни места на пролет до яз.Искър и яз.Ярловци есенно време до Струма и Искър 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Еййййй.....до какви ли не щуротии ще ни докара тази риболовна страст. Като се сетя какви и аз съм ги вършил сам си се смея. Та докато пишех тези редове ми дойде идея; да пуснем във форума тема например; Най щурите рибарски случки в BG. Модераторите могат да съдействат ако желаят.

Гусин Трънский, аз пък щъ ти подбия цената с велопоходи до същите места, без никой нищо да плаща - онзи ден видях един 70-годишен колега на Чепинци как маа с 2 тояги на велисопедо-о-о! Изпълни ми душатаTRANSKI RIBAR написа:Браво колегаЦецо пускам маршрутки до дашни места на пролет до яз.Искър и яз.Ярловци есенно време до Струма и Искър

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- Rapala_Team
- разбира нещата
не не не ..хахахахах това не е истинаа .. къде я намерии Бат Гогоо велик си евалаБай Гого- Сиромаха написа:Баси..и с такси почна да ходиш на риба..
Бе ти си си баровец..![]()

CARP FISHING 

- MITKO70
- кандидат преподавател
А ,Доценте те дедките с колелата са си класика там,от години ги гледам.Само ,че на времето вървяха с по 2-3 цапала и мятаха,сега няма толкова и вече на въдициdocenta написа:Гусин Трънский, аз пък щъ ти подбия цената с велопоходи до същите места, без никой нищо да плаща - онзи ден видях един 70-годишен колега на Чепинци как маа с 2 тояги на велисопедо-о-о! Изпълни ми душатаTRANSKI RIBAR написа:Браво колегаЦецо пускам маршрутки до дашни места на пролет до яз.Искър и яз.Ярловци есенно време до Струма и Искър
![]()

Но ,за Искъра бая ще се узорим с този баир на стената,после е лесно на връщане

Всичко може,но не всеки го можe.

- daniel defoe
- разбира нещата
Бравос, майсторче си - на късия разказ (и то без снимков материял) също!
p. s. По оперативна програма транспорт е запланувано през пролетта да пуснат рикши за по 1 $

p. s. По оперативна програма транспорт е запланувано през пролетта да пуснат рикши за по 1 $

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ще има развитие във сектор таксиметрови услуги..При толкова рибари ..няма да умрат от глад..

Луд умора няма, браво колега. На пук на кризата за риба с ТАКСИ - ей тва се казват Мъжки времена....
По-голям шаран от рибаря няма...