Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Ще сменяме гьола значи!Ще пробвам Киселовския язовир.На 11/10/2009 (неделя) по обяд
-
- новобранец
здрасти ходих на венелин преди 1 седмица семо да поразпитам нямаше колеги и затова питах пазача уверяваше ме че има риба.странно ми стана че каза че имало и щука дали е възможно някой да пусне щука в развъдник.
Колега като се върнеш от киселово ще моля да дадеш инфоcecobsl написа:Ще сменяме гьола значи!Ще пробвам Киселовския язовир.На 11/10/2009 (неделя) по обяд
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
колеги кажете къде има риба да закрием сезона някаква инф за калиманци
- Motorski
- ще става разбирач
Днес ходихме на Камчия, долу до рибарското селище на устието. Много риба, скача, играе си, но не яде 

Каква риба ?Motorski написа:Днес ходихме на Камчия, долу до рибарското селище на устието. Много риба, скача, играе си, но не яде
- Motorski
- ще става разбирач
Ами щуката разгонваше дребосъците 

-
- вече хвърля и на тежко
На 25.10.09/неделя/ бях на киселовския язовир от 7.30 ч. до 13.00 ч.На язовира имаше доста хора,такса не се събира.Повечето хващаха таранки на плувка и стръв торен и бял червей.По моя преценка,при добро захранване и търпение може да се хване доста каракуда за един излет.Колега като се върнеш от киселово ще моля да дадеш инфо
Аз хванах 2 сулки,едната се хвана на дънна въдица на грозд от торни червеи ,другата на плувка със стръв жива рибка.На блесни и воблери не гони,въпреки че периодично бялата риба пръскаше дребосъка покрай брега.Носете си жива стръв от друго място ,защото на този яз.трудно ще си набавите!Това е ,ако имате въпроси ,моля!
-
- новобранец
Здравейте колеги,
информацията за Венелин си я получих сам на 24-ти в Събота. Не ходих с преспиване но имаше и такъв вариянт, ако даваше рибата. За цял ден 110 червеноперки за спорта
от големите мирни риби нямаше и помен в нито един от гьоловете т.е. общо над 200 пръчки и в трите гьола и нито една риба дори и удар. На таранка щях да се зарадвам дори, но уви няма. Щука в големия гьол има, но уловът и е труден понеже има изобилие от храна на брега(дребна риба),за да хванете щука ще са нужни по железни нерви, аз лично не се наемам:), а за червеноперката, кога се навъди толокова там незнам!
информацията за Венелин си я получих сам на 24-ти в Събота. Не ходих с преспиване но имаше и такъв вариянт, ако даваше рибата. За цял ден 110 червеноперки за спорта

Изтърваната риба е най голямата!
Вчера (25.10.009) бях на Пода. Имаше гаден вятър почти през целия ден.Дребна таранка лових като за световно на директна петтица и стръв бял червей. Човека който събираше таксата, като видя че метнах 3 дънни (които спахя цял ден) и за да имам какво да правя си лових таранки и ги пусках, пожела да му наловя малко. Е, налових му - цял ден излизаха като луди.........докато гледах мълчанието на дънните, заредени по еднакъв начин - монтаж на косъм с по 3 царевици и с по един повдигач (от стиропор). Захраних с 2 кг.царевица с ракета. Цял ден - нищо. След обяд, вятъра периодично спираше или поне не бе толкова гаден. На плувката се хванаха няколко малки шаранчета, което някак ми даде надежда за активиране. Последва шаранче около половин кг. което се хвана отново на плувката но се откачи преди да го извадя на брега (куката ми бе мн.малка). Денят приключи с развиване на единия аванс. Скочих, засяках, но.....нищо сериозно на др.край ...никаква съпротива почти. Оказа се шаранче 1 кг. Беше 17.00ч. но вече се смрачаваше.Започнах да събирам катуна и 17.30 потеглих. Тази година ..беше кофти откъм риболов за мен. Нищо запомнящо се. Дано идната не е така. За тези които се интересуват от този водоем - на 31.10. хлопват кепенците за тази година. Ако и тая година го ошмулят за Никулден както миналата - догодина ще хванем там....дедовия. Айде лека нощ от мен !
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
-
- новобранец
както обещах пускам инфо за аврен в петък от 12 до 19 часа ното удар на дънните пробвах на царевици и с аромати и без,но нищо.на пружината същата работа.нямаше и таранка на плувката.вчера от 10 до 17:30 на девня на един от гьоловете на дънните нито удар на колегата до мен му удари веднъж но го изтърва и това беше.на дънните изкарах 3 рака.голяма суша.май няма да мога да закрия сезона подобаващо.
- cookies
- научил се да хвърля
Колеги,някой да е ходил скоро на Добротич? Смятам да отскоча в събота и ми трябва малко инфо ако може. Благодаря предварително.
http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
аз до колкото знам не дават да се хваща.информацията ми е от предиcookies написа:Колеги,някой да е ходил скоро на Добротич? Смятам да отскоча в събота и ми трябва малко инфо ако може. Благодаря предварително.
4 месеца сега незнам как е
-
- новобранец
здрасти колеги ако някой има прясна информация каде може да се отиде утре за риба.времето е много хубаво така че трябва да се използва пълноценно
- svetlio86
- ще става разбирач
Аз само да кажа за колегите да имат едно на ум,че Генерал Колево е затворен за почистване и отсттраняване на вредните видове риба(за второто предполагам) и пролетта ,ако не се лъжа от март месец,ще е отворен отново!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира