МАРИЦА-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
joko75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

Мнение от joko75 »

Колега Аксел,според поста ти сигурно нямаш валат на Марица.Сигурно е така ама писанието ти е доста високомерно,обидно и граничащо със сещай се какво.
Не може всички да са профита!!!Трябва да има такива като нас с по скромни познания,гледащи на риболова като хоби и почивка и неподхождащи толкова научно на нещата.
Поздрави.
Аватар
Spinhead
новобранец
новобранец

Мнение от Spinhead »

Камене/Аксел/, преди 2-3години не знаеше какво е спинингова пръчка още, сега най-малкото тук е мястото да се надуваш като Курифей - еди кое си място как се казвало нявга, как се следи времето и температурата, кой как се казва и какво направил, на колко метра надолу или нагоре било точно мястото и Най-Голямата Изцепка за новоизлюпените рибарчета :idea: !
Преди да се надуваш, малко помисли дали тук не четат и пишат, доста по-грамотни и интелегентни Спинингисти от тебе!
Колега, Burg, благодаря за репортажа.
Поздрави!
Ако не мога да ти помогна, няма да ти преча.
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

Spinhead написа: Колега, Burg, благодаря за репортажа.
Поздрави!
За мен това е идеята на създаването на този и други риболовни форуми -да споделяме информация , идеи и да си бъдем полезни един друг, а НЕ да се оплюваме ,обиждаме, изтъкваме и да си ги мерим на кой му е по-голям..........................................
:smt006 :smt006 :smt006
kef4e
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kef4e »

burg написа:
Spinhead написа: Колега, Burg, благодаря за репортажа.
Поздрави!
За мен това е идеята на създаването на този и други риболовни форуми -да споделяме информация , идеи и да си бъдем полезни един друг, а НЕ да се оплюваме ,обиждаме, изтъкваме и да си ги мерим на кой му е по-голям..........................................
:smt006 :smt006 :smt006
:supz:
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Колега,Бург,съжалямам,ако съм те обидил,въобще не съм искал да прозвучи точно така,но уверявам те ми писна да ме убеждават маришки "експерти",къде е въпросното място наречено баба Рада без въобще да са наясно,къде се намира то.Уточнявам,че местото е под втичалото на Дерменката,горе-долу с/у моста на гребната,не е едно и също,нали?Мисля,но не съм сигурен,че е в точно тази тема написах преди време,защо на това място през зимата се хваща щука,но сега вече е пролет нали?
Иване,на тези места съм хващал риба преди още да знаеш,че ще станеш рибар,моля те не ме учи.......както съм казал всеки си има глава на раменете,така че тебе спокойно ще те пенсионираме на това място,щото то нали си е "твойто" място........както добре ти е известно аз от това място съм си взел пая,преди тебе когато рибите ги имаше. :idea:
валатът не най-лошото нещо на света
limbata1
новобранец
новобранец

Мнение от limbata1 »

Аксел-Докторче не ни учи кой е новоизлюпен и кой не ,погледни за изминал период от време колко интриги си вкарал в форума -да давам ли примери -относно кой биел с ток по местата
посещавани от Коцето ама няма да кажеш ,не хапи колегата Бург суперлативи за него нали сме затова тук да си разменяме информация да дискутираме . :axe:
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Акселе-макселе може ли да пишеш такива глупости бе, предполагам си голям човек, прояви малко разбиране към простосмъртните и новоизлюпилите се спинингистчета (като мен) , ходи за риби и не се занимавай с форуми, ходи хващай, хващай, ама пускай от време на време на време снимка с някоя друга риба, да знаем, че ходиш, а не киснеш у форума :lol: :idea: :idea: :idea: :lol:
Изображение Изображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Вчера ходих на баража на Садово с нагласа че времето като се разваля нещо това онова :D ,но не.Надолу,нагоре нямаше удар,но това не е важно,все някога ще има :D .На баража имаше няколко колеги на пера,но не видях да хващат,но определено рибата се разшава че подскачаше.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Spinhead
новобранец
новобранец

Мнение от Spinhead »

Иване,на тези места съм хващал риба преди още да знаеш,че ще станеш рибар,моля те не ме учи.......както съм казал всеки си има глава на раменете,така че тебе спокойно ще те пенсионираме на това място,щото то нали си е "твойто" място........както добре ти е известно аз от това място съм си взел пая,преди тебе когато рибите ги имаше.
:
Каменчо, не ме предизвиквай да обяснявам тук на всеослушание каква мижитурка си
и колко пъти си се осрал точно на това място, ако че и на други много места си го правил :idea: ! Изобщо на дестинацията Марица и на това място, като Спинингист, имаш много да учиш и аз с чисто сърце щях да ти помогна, ако поне малко беше оказал уважение, но понеже си много отворен и нагъл ще останеш до ПЕНСИЯ, затънал до гуша в алчна ПРОСТОТИЯ :idea: ! Грандоманията те тресе здраво, от това все-повече ще страдаш!
Успех ти желая във всички непонятни за теб начинания!
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.
1.Това по отношение на колегата Спинхед
2.Финп не съм имал никакво желание да се заяждам с,когото и да било.............просто уточних мястото,снимки няма да пусна във форума,нито на риби нито на места,защото ти не знаеш какъв щастливец си,миналата година лично преброих около 30 спинингиста на това място,застанали на метър един от друг,ами лично на мене много ми приличаха на други хора застанали зимата през метър и "хващащи" сомове,за мене риболова е преди всичко почивка и усамотение сред природата,а не групова изява.Няма нищо по-хубаво от това да отидеш,да намериш и да се опиташ да хванеш сом на спокойствие.
3.Пожелавам на всички големи риби,а сега е сезонът на големите сомове,но те едва ли са в дълбокото,това исках да кажа,но някои хора криво ме разбраха.
валатът не най-лошото нещо на света
Аватар
Spinhead
новобранец
новобранец

Мнение от Spinhead »

Камене, нещо като модератор гледам се вживяваш, но най-добрия МОД и БАН е ВРЕМЕТО, то най добре ще покаже кой за какво заслужава :idea: !
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

Пичове !!!........ Големи мъже сме и предлагам да спрем до тук :D защото темата започна да се опорочава.Нека си пожелаем успехи през всичките ни предстоящи излети и ХОБИТО -риболов да ни носи само приятни емоции. Никой от нас не приежава нотариален акт за собственост на горецитираните места ,така че всеки може да ходи и да си къпе примамките където поиска, поне засега :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
От мен - на всички :smt023
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

Don4o_62 написа:Вчера ходих на баража на Садово с нагласа че времето като се разваля нещо това онова :D ,но не.Надолу,нагоре нямаше удар,но това не е важно,все някога ще има :D .На баража имаше няколко колеги на пера,но не видях да хващат,но определено рибата се разшава че подскачаше.
Е това имах предвид -да споделяме за успехи и неуспехи , без значение :D :D :smt038 :smt038
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Добро мерене на пишки направихте колеги, беше интересно...

Вчера бях по Марица от 12 до 19 ч. - пребродих всички уловисти места от Димитровград до Симеоновград. Опитах всички дърва, пластмаси и железа, които имах, но Уви, в Та Ряка риба Нема, или поне все още няма... Говорих и с други колеги, и те като мен.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Vid написа:Добро мерене на пишки направихте колеги, беше интересно...

Вчера бях по Марица от 12 до 19 ч. - пребродих всички уловисти места от Димитровград до Симеоновград. Опитах всички дърва, пластмаси и железа, които имах, но Уви, в Та Ряка риба Нема, или поне все още няма... Говорих и с други колеги, и те като мен.
Не се отказвай, ПРОДЪЛЖАВАЙ и успехът ще те срещне :idea:
Как ми се иска и на мен да обиколя този район преди забраната :D
Поздрави!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”