Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Ето информация за секретния водоем на Асен.

Ти направо не си спал бре братле, ако знаех че толкова навътре ще го земиш,че чак и се разписа заради пустия му секратен щях да го кажа на севслушание.
Ощи преди да го пишеш, половината форум вече знаеха каде е, понеже питаха като хората, и който се интарисува знае каде е.
Така чи откри Америка брат,голяма гордост е за теб

Квити пиявици градски, цели анаконди вършеят из форумаАсене до кога училище и на готово,аман вече от пиявици

Уникални същества сме тва рибарите.

- stelco
- ще става разбирач
Ето малко инфи за любителите на платените водооеми. Преди влизането в гр.Куклен от към с.Бресник .Таксата е 3лв за 2 пръчки .Онзи ден го посетих.Излиза шаран от 500 гр. до към 3 кг.(поне аз такива улових).Има и доста малки каракуди.
-
- ще става разбирач
някой имали прясна информация за мечка или брягово 

-
- ще става разбирач
На Куклен рибата плаща ли се в момента?
То риба има ама водата е повече.
Стелко недей така с лошото,направо хващаш бика за рогата.Той Асен на никой лошо не е казал толкова време, а и това кото пише и дава като инфо е пре достатачно а ти как си го разбираш си е твой проблем.Много малко хора,почти никой не дава толкова прясна информация като него и само може да сме му благодарни за това което пише,а с мен не се занимавай,предварително ти благодаря

- stelco
- ще става разбирач
На Куклен рибата която изкаш да вземеш си плащаш, а ма не съм запомнил колко щото не съм вземал риба от там,само лових и я пусках обратно.Мисля ,че каракудата не се заплаща.
На Куклен шарана се плаща 5.50,амура също но до сега не съм чул някои да е хванал,пише че има и сом но за него същото като за амура,иначе шарана е превъзходен,каракудата е без пари но е колкото запалка
,поздрави на всички и наслука

Информация за яз. Леново
Здравейте, решихме се да посетим отново водоема, но отдавна не сме били на сбирщина там и на рыбалка
Та исках, малко актуална информация, кое-как е, как излиза, хваща и се плаща;)
Айде, наслука и наздраве

Та исках, малко актуална информация, кое-как е, как излиза, хваща и се плаща;)
Айде, наслука и наздраве

-
- новобранец
Re: Информация за яз. Леново
ако искаш да хващаш карас за 5 лв отивай
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Днеска лекинко се порзходихме с аверчито кажи речи 150 километра спретнахме разузнавателна акция в търсене на "секретни обекти"
Та да ви кажа нищо интересно не намерихме дето да си заслужи засекретяването, но поне вечи знам 7-8 язовира дето никога не бях ходил на тях, от тях само три си заслужават вниманието дето хващат окото двата са изоставени а единия е платен 5 кинта и квото си хваниш.
Нито им знам имената, ако имат такива де, ако някой ги познае да им ги кажи, да ги впишим в архива.
Първия е преди Плодовитово.

Този пък е между Поповица и Първомай
Много красиво и диво местанце направо се влюбих в него, но много леща и ако удари нещо едро няма вадене а имало шарани и амури над 10ката
по думите на собственика, то един собственик
с навес и едно легло луда работа.

Този пък беша след предишния по същия път.
Много як и чист язовир идеалан за дънен риболов, изоставен, местен человечец каза че имало каракуда едра дребна и костур

Който се интарисува от пътя до тях на лични че и аз не го знам добре
обилколихме ощи 6-7 обекта но нищо запомнящо се.

Та да ви кажа нищо интересно не намерихме дето да си заслужи засекретяването, но поне вечи знам 7-8 язовира дето никога не бях ходил на тях, от тях само три си заслужават вниманието дето хващат окото двата са изоставени а единия е платен 5 кинта и квото си хваниш.
Нито им знам имената, ако имат такива де, ако някой ги познае да им ги кажи, да ги впишим в архива.

Първия е преди Плодовитово.

Този пък е между Поповица и Първомай
Много красиво и диво местанце направо се влюбих в него, но много леща и ако удари нещо едро няма вадене а имало шарани и амури над 10ката

Този пък беша след предишния по същия път.
Много як и чист язовир идеалан за дънен риболов, изоставен, местен человечец каза че имало каракуда едра дребна и костур

Който се интарисува от пътя до тях на лични че и аз не го знам добре

обилколихме ощи 6-7 обекта но нищо запомнящо се.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво на туристите
Много и интересни водоеми има в региона.
Този между Мирово и Плодовитово е доста плитък.
Между Татарево и Първомай има 3 водоема , като последния май го наричат Еленката .
Интересувам се от водоема между Поройна и Дебър.
Май е бивш развъдник, сега с такса. Подочувам за едри рибки там - сом....?!

Много и интересни водоеми има в региона.
Този между Мирово и Плодовитово е доста плитък.
Между Татарево и Първомай има 3 водоема , като последния май го наричат Еленката .
Интересувам се от водоема между Поройна и Дебър.
Май е бивш развъдник, сега с такса. Подочувам за едри рибки там - сом....?!

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- новобранец
този последния на снимките е Еленката,изоставен е от може би,7-8 год.колкото пъти сме ходили там,само дребна каракуда,на малка рибка,костур и той дребен,по-големи каракуди 1:1000.и големи 300гр.е може да има някой шаран,ама трудна работа,след като му изпуснаха водата,чак до пролетта бише празен.
-
- новобранец
бат Бойко,между Поройна и Дебър,по пътя от Асеновград към Първомай има 3 яз.първия е до пътя,другите са след него,първия е с такса,за другите не знам.а за бивши рибарници,има по пътя за Брягово вдясно,ама незнам дали са пуснати за риболов.над тях има още един,казва се Еленлъка,беше с клубна карта,може да са го пуснали и с такса.
kenda_star написа:бат Бойко,между Поройна и Дебър,по пътя от Асеновград към Първомай има 3 яз.първия е до пътя,другите са след него,първия е с такса,за другите не знам.а за бивши рибарници,има по пътя за Брягово вдясно,ама незнам дали са пуснати за риболов.над тях има още един,казва се Еленлъка,беше с клубна карта,може да са го пуснали и с такса.
На тези рибарници не може да се лови - забранени са

Една малка поправка "ЕВанлъка" мисля, че не е пуснат на такса, но не съм 100% сигурен !
Най - обичаме софийските надувки, дето всичко знаят и могат !
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мерси,пичове 

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !