Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
На големия в Кайлъка амур и шаран има ли некой ловил ли е там?
dgeto написа:На големия в Кайлъка амур и шаран има ли некой ловил ли е там?

Принципно шаран има.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Значи ти не си ловил така ли да разбирам Мартине?
Места по големия кайлъшки няма много, а и това не е от любимите ми водоеми. Не съм виждал някой да хваща там шаран ,но съм виждал във водоема.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
кажете каде може да се иде за сом
Дунава и на Искъраa4oa4o3 написа:кажете каде може да се иде за сом

Днес си купих попови прасета и съм готов за откриването.
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Марти, вземи си и пилешки дробчета и ги сложи някъде на слънце да се ароматизират, ако не, направо замразени ги закачай 

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
Нещо не съм им фен на тези дробчета да ти кажа ,но пък тази година в калната вода може и да ги пробвам 

- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Бе ти вземи, пък като не ги иска рибата палиш един огън и стават супер 

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
На Дунава ще е хубаво да се открие,а и времето го дават хубаво. Ама като знам, к'во беше миналата година...... С брат ми ходихме да си търсим място на 3-4 км нагоре от пристанището на Байкал. Мога да пробвам тази година на Искъра при моето село (Гиген), тъкмо Дунава сега го е "потпънал" и има вода, но ще видим........ Иначе наслука на всички и дано да тръгне добре сезона!
Mai bine în satul tău fruntaș, decât codaș la oraș !!!
Току що говорих с едно пятелче от Байкал и ми каза ,че искъра страшно много влачи понеже Дунава спада. Иначе едно от местата който съм планувал е точно под гигенския мост. Може пък и да се засечем.Kaloyan N написа:На Дунава ще е хубаво да се открие,а и времето го дават хубаво. Ама като знам, к'во беше миналата година...... С брат ми ходихме да си търсим място на 3-4 км нагоре от пристанището на Байкал. Мога да пробвам тази година на Искъра при моето село (Гиген), тъкмо Дунава сега го е "потпънал" и има вода, но ще видим........ Иначе наслука на всички и дано да тръгне добре сезона!
Еми можеше ама днес се разбра, че няма да ходим тая седмицаmartineti написа:Току що говорих с едно пятелче от Байкал и ми каза ,че искъра страшно много влачи понеже Дунава спада. Иначе едно от местата който съм планувал е точно под гигенския мост. Може пък и да се засечем.Kaloyan N написа:На Дунава ще е хубаво да се открие,а и времето го дават хубаво. Ама като знам, к'во беше миналата година...... С брат ми ходихме да си търсим място на 3-4 км нагоре от пристанището на Байкал. Мога да пробвам тази година на Искъра при моето село (Гиген), тъкмо Дунава сега го е "потпънал" и има вода, но ще видим........ Иначе наслука на всички и дано да тръгне добре сезона!

Mai bine în satul tău fruntaș, decât codaș la oraș !!!