Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Tihomir75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от Tihomir75 »

Еми да минат пак,ако трябва всеки ден да проверяват...........
chipev84
новобранец
новобранец

Мнение от chipev84 »

здравейте колеги,ас мисля утре да отидя все пак до Староселци да опитам.Някой можели да даде някакво инф. за там или Ореховица.......
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

chipev84 написа:здравейте колеги,ас мисля утре да отидя все пак до Староселци да опитам.Някой можели да даде някакво инф. за там или Ореховица.......
Колега незнам нищо но и Аз ще пробвам на Ореховица със сигорност
chipev84
новобранец
новобранец

Мнение от chipev84 »

Това е добре,но на Ореховица каде точно се лови по принцип под моста или над него.....несам ходил там
Аватар
panddov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от panddov »

Под баластерната,днес бях следобяд там.Хора много,по-добрите места разбира се заети..Общо взето редки,редки риби дребни скобарчета,тук -там някой и друг морунаж..Малцина ги ловяха,повечето на фидери.След като вече е разрешено да се лови с две въдици,бреговете са заредени като за Дунава,което допълнително затруднява риболова на плувка и дореждането до места за риболов.Цвят на водата добър,ниво леко качено,влакната събират мръсотия и клечки.Труден риболов....
chipev84
новобранец
новобранец

Мнение от chipev84 »

благодаря за инф. колега
mr.washinkton
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mr.washinkton »

Това се случва почти целогодишно, трябва всеки колега който стига до устието и види мрежи да подава сигнали, 1- ИАРА Плевен, 2 - ИАРА централен офис София и 112. И дано някога да това да приключи. От година на година рибата по долното течение на Искъра намалява, а тази направо я няма! :!:
Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

chipev84 написа:Това е добре,но на Ореховица каде точно се лови по принцип под моста или над него.....несам ходил там
Миналата седмица бях над моста,и нищо през седмицата под моста са ловили морунажи на фидер около 500-600 гр.Мисля да ходя под моста
chipev84
новобранец
новобранец

Мнение от chipev84 »

днес по реката пълна скръб,нищо не излезе.На Ореховица беше пълно,а на Староселци капо както и на Писарово......
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

Потвърждавам реката е мътна и голяма НЕ става за риболов а това в комбинацията с отсъстващите или капризни риби а равно на КАПО!!!250КМ ДНЕС ЗА РАЗХОДКИ ДОБРЕ ЛИ Е!?!? :lol: :roll:
preslav_boi4ev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от preslav_boi4ev »

така е колега всичко е съпо нямям думи и на нас не ни е близо като тръгнем бая пари си отиват,такаче като има съвестни хора които да дават инфо от време на време ни спестяват доста средства едно 60лв при всички положения а това са си пари.благодаря на всички колеги които споделят какво става сега по реката аз мисля към 7 или8 април да отскоча до Искъра да пробвам сома дали се е показал че тогава имам малко свободно време.ще се радвам ако някой драсне някои ред с инфо да каже дали се е показал мустакатия
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

Вчера и днеска на Ореховица пълна скръб колеги ,направо е изнервящо
Mirotg1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mirotg1 »

Казаха ми, че при Староселци кълве морунаж вече :) в добри количества.Инфото е от вчера.
elbow
новобранец
новобранец

Мнение от elbow »

"Казаха ми, че при Староселци кълве морунаж вече :) в добри количества.Инфото е от вчера"
Колега не давай такова инфо, защото някой ти е казал. Почти всеки ден съм по реката около Ореховица, местните рибари и те всеки ден са там и пасаж не е минавал, пък 4ак до Староселци да е стигнал, сигурно има единични бройки.Иначе задържали са се някви риби под моста на Орехожица и 20 души метат на фидери като всеки по 2-3 риби за деня ( няма и толко). Над моста има единички бройки, повечето колеги са КАПО, удря и бяла мряна ако имаш слука (събота на фидер една мрянка). Това е от мен, ако сте от близо посетете реката, над 100км не си заслужава. Наслука!
Tihomir75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Tihomir75 »

Колегата /elbow/ е напълно прав,това е положението по реката в момента.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”