Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- stonetales
- разбира нещата
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Бе, пичове, не си спомням някой да не е бил поканен.
Имам си и аз форум - барабар петко с мъжете - и логото му е:
ТУК НЯМА ГОНЕНИ
ТУК НЯМА ПРИЕТИ
ТУК ВСЕКИ ИДВА ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗАРАДИ СЕБЕ СИ....
Е, ако няма яснота.........
Имам си и аз форум - барабар петко с мъжете - и логото му е:
ТУК НЯМА ГОНЕНИ
ТУК НЯМА ПРИЕТИ
ТУК ВСЕКИ ИДВА ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗАРАДИ СЕБЕ СИ....
Е, ако няма яснота.........
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- stonetales
- разбира нещата
За страстта и глупостта ни да прикачваме етикети на нещата. Нещо от рода на "фен съм...." или "ей - какъв маниак".....
Току що говорихме с приятели по телефона и те изразиха следното мнение:
.....код "червено"... "бедствено положение" - преди на това не му ли казваха просто Зима?
.....код "червено"... "бедствено положение" - преди на това не му ли казваха просто Зима?
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- Jack Daniels
- разбира нещата
Не, Краско, щото и лятото като имаше порои пак беше червен кодаstonetales написа: .....код "червено"... "бедствено положение" - преди на това не му ли казваха просто Зима?

Така им е по-лесно да се оправдават. Само незнам там където наистина има бедствия кода им колко по-червен трябва да е, щото нашите тарикати доста девалвираха боичките с тези изцепки.

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- stc.ctc.2000
- научил се да хвърля
- Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.
Той Б.Б. тъй ги е научил - всичко лошо е червено.......Сер.Ст. и той червен..... абе кой нИ скача е черррррвен....... що ли ми напомня на един негов леко мургав пРиятел дето ем са любят,ем разлюбват.....stonetales написа:За страстта и глупостта ни да прикачваме етикети на нещата. Нещо от рода на "фен съм...." или "ей - какъв маниак".....

Последно промяна от stc.ctc.2000 на Пон Яну 30, 2012 6:23 pm, променено общо 1 път.
Доброто има своята лоша страна,както и лошото има своята добра страна
- stonetales
- разбира нещата
На Чопърлянския манастир се случило следното:
Закахърил се в началото на миналия век(май беше)настоятеля, поп еди кой си, че не се сещам името му, че няма камъни за оградата на манастира. Тя оградата е почти половин километър дълга. Застягал си нещата, да събира парета, за камъните, волски коли да търси и така нататък.
Притеснен бил човека и действал по задачата.
Една нощ сънувал сън и му било казано, Не се пуаши, дедо попе - камъните сами ще дойдат.
Вярващ бил дядо поп, ала пак изненадан останал.
Като рукнал един неколкодневен порой - АМА ПОРОЙ.
И свлякъл досами манастира тонове камъни от планината.
За дядо поп е било "сън". После реалност. За нас си е порой - та бил и с главна буква.
Обаче, `риши, решително Трябва да е "КОД", за да повишим значимостта му ли какво ли. Или просто да запълваме дупките в образованието си ли?:)
Тц, Тц, цтц:)
Просто се повлякох по акъла на Джимби, а той е толкова сладкодумен и благ, ши знайш - веднага ме нави. На зелена тревичка ще е, ала чак пък код?:)
Закахърил се в началото на миналия век(май беше)настоятеля, поп еди кой си, че не се сещам името му, че няма камъни за оградата на манастира. Тя оградата е почти половин километър дълга. Застягал си нещата, да събира парета, за камъните, волски коли да търси и така нататък.
Притеснен бил човека и действал по задачата.
Една нощ сънувал сън и му било казано, Не се пуаши, дедо попе - камъните сами ще дойдат.
Вярващ бил дядо поп, ала пак изненадан останал.
Като рукнал един неколкодневен порой - АМА ПОРОЙ.
И свлякъл досами манастира тонове камъни от планината.
За дядо поп е било "сън". После реалност. За нас си е порой - та бил и с главна буква.
Обаче, `риши, решително Трябва да е "КОД", за да повишим значимостта му ли какво ли. Или просто да запълваме дупките в образованието си ли?:)
Тц, Тц, цтц:)
Просто се повлякох по акъла на Джимби, а той е толкова сладкодумен и благ, ши знайш - веднага ме нави. На зелена тревичка ще е, ала чак пък код?:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Пичове, случвало ли ви се е да ви е срам, че сте българи?
Да сте на друго място със сънародници и просто всячески да се мъчите да се разграничите от тях?
От миналата година започнах да ходя на ски в Сърбия, близо ми е, евтино ми е, карам си, хапвам си србска скара и те така...
Едно от нещата, които ме грабнаха, бе хората там...учтиви, любезни, няма простащина, всичко бе ток и жица, докато нашего братя бугарина не полази и това място...., и се започна - бутане, изпреварване на опашката за влека, хайдушки провиквания, напивания, к'во да ви описвам, всички знаете бай ви Ганьо....
Днес влезнах във форума им, за да видя дали пистата работи вече и гледайте к'во прочетох:
"Ne slažem se kada je reč o komšijama Bugarima. Po meni nikako nisu dobrodošli, jer i kada samo Zaječarci izađu na skijanje gužve znaju da budu velike, a uz to dolaze ljudi i iz Bora, Negotina i okoline i samo nam još Bugari nedostaju. Staza na Kraljevici je lagana i trebalo bi da služi pre svega za učenje najmlađih, a ne razvoju turizma. Pri tome dobar deo Bugara (mislim na one koje sam viđao na Kraljevici) o skijaškoj kulturi i ponašanju na stazi nije ni čuo, dok skijaško umeće pri tome nije potrebno komentarisati. Na žalost, nisu takvi samo Bugari već ima i Zaječaraca. Zbog bezbednosti, pre svega najmlađih, smatram da bi likovima koji sa trećeg brda voze spust, u farmerkama, koji na kraju moraju da padnu jer drugačije ne znaju da se zaustave (i njima sličnim) trebalo zabraniti da skijaju. Tada bi bilo bar upola manje Bugara, pa bi i gužve bile manje."
Друг пък го избива на крайности:
"Oduzmite im ski pass.
Neka gledaju skijanje sa strane. Dajte im pravila ponasanja na skijalistu na engleskom, pa da znaju za sledeci put."
E, скивайте к'ви настроения са се създали?!
С к'ви очи да ида там? Да не говорим, че като нищо могат да се организират и да изтумбят всеки припарил българин, к'вито са националисти, бракята срби.
Предполагам, че по подобен начин се чувстват колегите, които навремето започнаха да ходят за риба в Гърция и сега всичко е опропастено от други българи, а гърците де ли проклинат и звяр, и природа...и сите бугари!
Смесиибалимаматаей!

Да сте на друго място със сънародници и просто всячески да се мъчите да се разграничите от тях?
От миналата година започнах да ходя на ски в Сърбия, близо ми е, евтино ми е, карам си, хапвам си србска скара и те така...
Едно от нещата, които ме грабнаха, бе хората там...учтиви, любезни, няма простащина, всичко бе ток и жица, докато нашего братя бугарина не полази и това място...., и се започна - бутане, изпреварване на опашката за влека, хайдушки провиквания, напивания, к'во да ви описвам, всички знаете бай ви Ганьо....

Днес влезнах във форума им, за да видя дали пистата работи вече и гледайте к'во прочетох:
"Ne slažem se kada je reč o komšijama Bugarima. Po meni nikako nisu dobrodošli, jer i kada samo Zaječarci izađu na skijanje gužve znaju da budu velike, a uz to dolaze ljudi i iz Bora, Negotina i okoline i samo nam još Bugari nedostaju. Staza na Kraljevici je lagana i trebalo bi da služi pre svega za učenje najmlađih, a ne razvoju turizma. Pri tome dobar deo Bugara (mislim na one koje sam viđao na Kraljevici) o skijaškoj kulturi i ponašanju na stazi nije ni čuo, dok skijaško umeće pri tome nije potrebno komentarisati. Na žalost, nisu takvi samo Bugari već ima i Zaječaraca. Zbog bezbednosti, pre svega najmlađih, smatram da bi likovima koji sa trećeg brda voze spust, u farmerkama, koji na kraju moraju da padnu jer drugačije ne znaju da se zaustave (i njima sličnim) trebalo zabraniti da skijaju. Tada bi bilo bar upola manje Bugara, pa bi i gužve bile manje."
Друг пък го избива на крайности:
"Oduzmite im ski pass.
Neka gledaju skijanje sa strane. Dajte im pravila ponasanja na skijalistu na engleskom, pa da znaju za sledeci put."
E, скивайте к'ви настроения са се създали?!

Предполагам, че по подобен начин се чувстват колегите, които навремето започнаха да ходят за риба в Гърция и сега всичко е опропастено от други българи, а гърците де ли проклинат и звяр, и природа...и сите бугари!

Смесиибалимаматаей!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Кире бре , кът пущаш таквизи неща па превеждай ги бре
Виде ли ся какви предимства има да живееш я в Софето , я по Смолянско , я около Велинград . Не друго ами има къде хората да карат ски а и манталитета им като скиори и въобще като хора планинари е по-различен .

Виде ли ся какви предимства има да живееш я в Софето , я по Смолянско , я около Велинград . Не друго ами има къде хората да карат ски а и манталитета им като скиори и въобще като хора планинари е по-различен .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata
Павел Иванов написа:Кире бре , кът пущаш таквизи неща па превеждай ги бре![]()
Така де, ама пък по нашите курорти ми е писнало от тъпаци англичани, ирландци, шваби, макета, срби, братушки и к'ва ли не сволочь, включая и родна, някои от които са тотални свинье, мртво пияни по пистите, проЗташко държание и т.н.
Абе...ни така, ни иначе...оправия няма, няма и да има...освен да си намеря някой баир наблизо и да си се пързалям.

- GODzillata
Люска, т'ва в ръката кльонк ли е?
...или дръжка от трамвай? 

- Jack Daniels
- разбира нещата
Люско, да не изгуби има и дума бре, последно време пускаш само фотки в стил "Но комент" 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- G.Petkov
lusienn,
Тъкмо се появи, че да те питам :
-Защо печеш и главите на скумриите на скарата ?
Много се впечатлих от тази ти снимка.
Скумрия на скара много обичам и аз, ама главите ...?
Да няма афродизиак в тях, а
!
Тъкмо се появи, че да те питам :
-Защо печеш и главите на скумриите на скарата ?
Много се впечатлих от тази ти снимка.
Скумрия на скара много обичам и аз, ама главите ...?
Да няма афродизиак в тях, а

- stonetales
- разбира нещата
Е, как бре Георге:)
Та то е най-вкусното. Сериозно.
Морски кефал на скара, калкана особено - главата им се яде само от "привилегировани":)
Годзи - наистина и аз не разбрах достолепния српски:)
А Люси явно влиза в Дзенски - я си период, който всъщност има една квинтесенция - "чисто изживяване":)
Та то е най-вкусното. Сериозно.
Морски кефал на скара, калкана особено - главата им се яде само от "привилегировани":)
Годзи - наистина и аз не разбрах достолепния српски:)
А Люси явно влиза в Дзенски - я си период, който всъщност има една квинтесенция - "чисто изживяване":)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- G.Petkov
Винаги съм хвърлял главите на всички риби.
И какво точно им ядете ?
Хрилните капаци, черепа, устата или ....?
А съм гледал филми за сьомгите, където мечки ядат първо главите, после хайвера и накрая месото, ама при мен е обратното
!
И какво точно им ядете ?
Хрилните капаци, черепа, устата или ....?
А съм гледал филми за сьомгите, където мечки ядат първо главите, после хайвера и накрая месото, ама при мен е обратното