Какво , що по света политически ....

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Re: Какво , що по света политически ....

Мнение от Ачо ♣ »

kukukuka написа: Съб Сеп 17, 2022 11:34 am ...........Тъй е то ам еманципираните овце пак коч търсят :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .............. тъй ,тъй Кука , ама аз до колкото знам и схващам по Варненско не само офцете търсят коч, ам и мноооооо....други близки до оФците.............!?!?!? Не че те са само по Варненско, ам ти там си корифея, светни останалите от " ПРОВИНЦИЯТА"-щот морската столица винаги си е била столица, но напоследък нещо я пренебрегват............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :fishing12: :fishing12: :D :D :D :D :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Модернизизирахме се Ачо :lol: :lol: :lol: Брадвата остана в забвение :lol: :lol: :lol: Пускат штилката, нищо че бензина е скъп :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

kukukuka написа: Съб Сеп 17, 2022 12:18 pm Модернизизирахме се Ачо .............

:fishing12: :supz: :partyman: :smt027

На Путин сте му през уная работа ама има идиоти които все още си мислят за обратното .и КАКТО Е КАЗАЛ ВОЖДА МАО- ,ЗА ДА ПЛУВАШ,ТРЯБВА ДА МОЖЕШ ДА ПЛУВАШ :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..

kukukuka написа: Съб Сеп 17, 2022 12:18 pm .................., нищо че бензина е скъп :lol: :lol: :lol:
и че Версай и Лувърът по-рано ще потъват в тъмнина, за да се пести от осветление..................................
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

И на мен ми е през оная работа за Путин , Украйна , Сомалия ,Колумбия и че белите мечки са на изчезване :lol: :lol: :lol: Ам не давам да ме цакат с топла бира :lol: :lol: :lol: Тук едни малоумници за обещани 5000лв. срутиха хотел отгоре си .Та тъй се ебават с бедните.
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

:lol:
Последно промяна от Ачо ♣ на Съб Сеп 17, 2022 3:38 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Последно промяна от Ачо ♣ на Съб Сеп 17, 2022 4:14 pm, променено общо 3 пъти.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

kukukuka написа: Съб Сеп 17, 2022 3:06 pm .............Та тъй се ебават с бедните.......................

Или, както обича да казва, Остап Ибрахимович в подобни ситуации, Варна определено не е Рио де Жанейро“............!?!? :D :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Кой ще го чака тоз фест. Купих свински гърдички ам такъв дъжд се изсипа че ме отказа от планувания пикник :( Аз съм във времето но то не е с мен :lol: :lol: :lol: Ще чакам, огън искам да запаля :lol: :lol: :lol:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

kukukuka написа: Съб Сеп 17, 2022 4:57 pm Кой ще го чака тоз фест. Купих свински гърдички ам такъв дъжд се изсипа че ме отказа от планувания пикник :( Аз съм във времето но то не е с мен :lol: :lol: :lol: Ще чакам, огън искам да запаля :lol: :lol: :lol:

:smt023 :smt035 :drinkers:
СЛАНИНКА С МАНАТАРКА.....jpg

:lol: :lol: :lol:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Алоууу Бургас, живи ли сте :lol: :lol: :lol: Икономисайте простотиите , климата се променя, говеда :lol: :lol: :lol:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

dantho.mihov написа: Съб Сеп 17, 2022 8:04 am ... И при Наполеон и при Хитлер ...

С тая разлика , че в момента тоя филм го играят точно украинците , още от февруари насам докато хер путлер се вживява в еднакъв нему на ръст австрийски художник със смешни мустачета и в момента изживява своят блицкриг :mrgreen:

dantho.mihov написа: Съб Сеп 17, 2022 8:04 am ... Русия не използва много по-мощните си оръжия...

Че ги използва , използва ги , при това доста невнятно както би се изразил другарят радев 8)

https://offnews.bg/sviat/ruska-raketa-k ... YgncfVW4gc

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Павел Иванов написа: Съб Сеп 17, 2022 9:04 pm ...........Че ги използва , използва ги ..............................................................

"всяка загасена крушка - хвърлена бомба в Кремъл"............

:smt043 :smt044 :smt043 :smt044 :smt045 :smt045 :smt045
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Целия свят се прощава с Елизабет :lol: :lol: :lol: Чукчите и те страдат :lol: :lol: :lol: Ам най -много аборигените в Австралия и гражданите на Хонг Конг :lol: :lol: :lol:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ачо ♣ написа: Пон Сеп 19, 2022 11:48 am ...

Не го мисли , той хер путлер достатъчно го бомбардира кремль , не случайно спряха всички статистики , дори фейк такива от масква :mrgreen:
На първо четене се сещам за статистиката за 40% безработни от юли благодарение на напускането на външните работодатели . Сега са поне 60% и не вярвам зимата хер путлер да ги храни и да им пали крушките та да им е светло 8)

kukukuka написа: Пон Сеп 19, 2022 12:05 pm ... Ам най -много ...

Тц , както се видя най-много страдат тавариш песков и траверса захарова защото клутин или поне кобилата му лавров не са поканени на погребението и .
Нищо , от своя страна се заканиха да не канят Чарлз на погребението на хер путлер :mrgreen:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

:lol: :lol: :lol: Важното е ,че Руцко беше там. Няма значение ,че е възпитаван да бъде върл противник на капитализъма :lol: :lol: :lol: Поклон пред колонизаторите :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”