Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- научил се да хвърля
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Не,постояхме малко и се върнахме пред вълнолома-имаше гадна вълна.Предполагам че "ачика" значи навътре,там имаше 5-6 лодки ама не знам дали са извадили нещо.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Да,ачика е еххееее навътре.
Аве мисля си за утре,затова така много питам тази вечер.
Аве мисля си за утре,затова така много питам тази вечер.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Общо бяхме около 15-на лодки и не видях някой да забучи към ачика или да идва от там.Вълната нормална ,тежка,плюсgipsa77 написа:.Предполагам че "ачика" значи навътре,там имаше 5-6 лодки ама не знам дали са извадили нещо.
лека ветрова.Вятър от ИИЮ,след обяд от ЮЮИ.Аз пробвах на 700 от Галата,а след това на последния червен буй-нищо.След което почти всички се събрахме около "Романтика".
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Царево. Последните няколко дни сафрид - по кофичка на човек. Утре съм с жената, и тя се запали.
днес добра разходка с лодка.пробвахме и на ,,ачика,,и пред галата,и пред траката,само една заргана за гърба.утре успех на всички!
- MAESTROTO
- ще става разбирач
Кранево, пред буните на 150-200 м :
-Вчера ,събота от 16 до 17,30 ч. трийсетина попчета/лихмус нямаше.Стръв -скарида и прясна трицона.На скаридата кълве повече. Пуснах едно чепаре за чернокоп , да се мандахерца с лодката- два попа и едно гюмюшче.
-Тази сутрин от 8 до 11 ч -пак триисетина броя,но имаше 8 лихмуса .Скаридата свърши и накрая карахме на трицона и нарязана чучурина. Чепарето пак отрази 2 попа и пак едно гюмюшче.
-Вчера ,събота от 16 до 17,30 ч. трийсетина попчета/лихмус нямаше.Стръв -скарида и прясна трицона.На скаридата кълве повече. Пуснах едно чепаре за чернокоп , да се мандахерца с лодката- два попа и едно гюмюшче.
-Тази сутрин от 8 до 11 ч -пак триисетина броя,но имаше 8 лихмуса .Скаридата свърши и накрая карахме на трицона и нарязана чучурина. Чепарето пак отрази 2 попа и пак едно гюмюшче.
Кефа цена няма!
- КИРО
- Обратна връзка:
Хич не е за писане,ама и капото се брои за излизане.
С RUNNER и Моряка,едно чудесно капо.
Поне добре си намокрих задните части,
ама не вярвайте,че сухо дупе - риба не яде.
Мокрото хич,мои наблюдения.
Обиколка до пред Галата,после обратно.
Попчета 5-6 от тримата,бели риби - хич.
С RUNNER и Моряка,едно чудесно капо.
Поне добре си намокрих задните части,
ама не вярвайте,че сухо дупе - риба не яде.
Мокрото хич,мои наблюдения.
Обиколка до пред Галата,после обратно.
Попчета 5-6 от тримата,бели риби - хич.
Вчера на Куракя....имаше...само първите три букви от името. Цял ден се мотахме м/у Куракя и Агалина за 16 сафрида и един дракон. Сиромашка работа. Около Черноморец по-упорити приятели са изкарали по 30-40 сафрида...Ние след първите 2 часа го ударихме на разходки и скоростни изпитания, а междувременно пробвахме тук-там...не и не!
На брега чух легенди за 30 кила в Китен, Лозенец и по-южно, но...малко ми се струват рибарски приказки. 10 лодки на брега, 30-40 човека и айде дойдоха 30-е кила.
На Маслен Нос извадили повечко от нас...и чернокоп имало и сафрид...незнам как е било, само чух да го подмятат в разговора.
На брега чух легенди за 30 кила в Китен, Лозенец и по-южно, но...малко ми се струват рибарски приказки. 10 лодки на брега, 30-40 човека и айде дойдоха 30-е кила.
На Маслен Нос извадили повечко от нас...и чернокоп имало и сафрид...незнам как е било, само чух да го подмятат в разговора.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
- lisygera
- научил се да хвърля
днес между лозенец и царево по 10тина кила сафрид и чернокоп(повече сафрид), тъжната новина е че един пич падна от лодката и лодката продължи без него после разбрахме че се е разбила сама до перла...пича е окШморхи написа:Вчера на Куракя....имаше...само първите три букви от името. Цял ден се мотахме м/у Куракя и Агалина за 16 сафрида и един дракон. Сиромашка работа. Около Черноморец по-упорити приятели са изкарали по 30-40 сафрида...Ние след първите 2 часа го ударихме на разходки и скоростни изпитания, а междувременно пробвахме тук-там...не и не!
от страх файда няма
Пази Боже...и аз се правя на интересен и не слагам връвката на ръката...трябва да го променя. Добре, че човека се е отървал само с банята.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
- КИРО
- Обратна връзка:
Това пък откога ми е главата като съм сам.lisygera написа:............. тъжната новина е че един пич падна от лодката и лодката продължи без него после разбрахме че се е разбила сама до перла...пича е ок
Едно въже вързано за мен и лодката.
Един път вълната без малко да ме изхвърли,бях сам.
Днес го дискутирахме с Рънера и Моряка.
- lisygera
- научил се да хвърля
Абе и въжето не върши работа, ако се обърнеш недай се боже, какво става тогава...КИРО написа:Това пък откога ми е главата като съм сам.lisygera написа:............. тъжната новина е че един пич падна от лодката и лодката продължи без него после разбрахме че се е разбила сама до перла...пича е ок
Едно въже вързано за мен и лодката.
Един път вълната без малко да ме изхвърли,бях сам.
Днес го дискутирахме с Рънера и Моряка.
от страх файда няма
-
- научил се да хвърля
Това ,за въжето-да неби да става дума за онези въженца,които спират автоматично двигателя,което важи за модерните лодки,защото ако те хвърли зад борд и си вързан-жална ти майка.Винта ще те направи на кайма.lisygera написа:Абе и въжето не върши работа, ако се обърнеш недай се боже, какво става тогава...
- КИРО
- Обратна връзка:
Абе това има да се мисли,ама да пишем на друго място.
-
- научил се да хвърля
Киро,извинявам се ,просто ми дойде спонтанно,а и не съм толкова опитен с компютъра колкото теб.КИРО написа:ама да пишем на друго място.