Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Re: Накъде около Плевен?
Отказах се от идеята със сомчетата
За кладенеца, един от пазачите на Градина каза че е измъкнал сомче към 6-7 кг, но не знам колко е вярно.

За кладенеца, един от пазачите на Градина каза че е измъкнал сомче към 6-7 кг, но не знам колко е вярно.

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
кажете каде може да се пробва човек да хване някоя щука и как
Е па на много места
Ясен,Писарово,Искъра,надоло по Вит,Осъм,Дунав,Дойренци места бол.Методите са си главно 2 спининг и на тапа,ти си прецени къде и на какво ти допада да ловиш.

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
На големия в кайлъка как е положението имали риба и на какво
-
- новобранец
Във вторник ходих вечерта към 17:00 часа до към 21:00 часа. Бяхме трима всеки хвана по една таранка около 300 гр. и между тях дребни бабушки и уклей. За стръв бял червей, торен и жито. Това е само на плувка на дъно не сме пробвали. От време на време шляпа толстолба. Като цяло слабо, макар и за малкото време за което бяхме.bojko3960 написа:На големия в кайлъка как е положението имали риба и на какво
кажете от каде мога да си зема живи рибки за стръв
-
- новобранец
бул. Хр. Ботев зад паметника има, че вчера си взимах стръв от там и имаше.a4oa4o3 написа:кажете от каде мога да си зема живи рибки за стръв
Вчера се прибрах от района на Байкал. Дунава влачеше малко "балур", но все пак хванахме 3 сомчета, които по моя преценка нямаха и 30 см. Естествено върнахме си ги отново във водата. Дребницата беше около 2 кг на бял червей. Преобладаваше бабушката, но имаше и някои друг облец и карас. От няколко години вече ходя стабилно по Дунава и все такива сомета излизат най-често. Не разбирам тая риба не ръсте ли к'во прай?
Mai bine în satul tău fruntaș, decât codaș la oraș !!!
Аз сега се прибирам от Горни вадин и за два дена само едно соме малко над двете кила. Рибата си расте колега ,само трябва да се надхитри 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- interdoc
- научил се да хвърля
Днес към 5 часа пристигнах на Милин кладенец и установих че очевидно от Плевен и околността само аз не съм бил още пристигнал
Тъй като ги мразя тия панаири си продължих до Г.Дъбник, където на фидер се отчетох с около 3 кг платики и няколко едри бабушки. Стръв - кокален, мач и директна шестица - безрезултатни. Подход откъм стария път, кълве зад растенията, но пък при ваденето и бая "салата" излиза

Да, и аз така си мисля, че съм слаб в надхитрянетоmartineti написа:Аз сега се прибирам от Горни вадин и за два дена само едно соме малко над двете кила. Рибата си расте колега ,само трябва да се надхитри

Mai bine în satul tău fruntaș, decât codaș la oraș !!!
Преди всичко си е въпрос на късмет. Не ме разбирай погрешно. Иначе правилната презентация и стръв е разковничето на успеха. Колкото повече расте рибата става по-претпазлива.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Гледах по Хоби едни пичове как хвърляха на дъно за големи шарани в един плитък водоем. Нанася стръвта с лодката, захранва около нея с доста царевица и се изтегля. След време влиза пак да храни и на дъното останала само царевицата която е закачена на куката, всичко друго ометено. И това ако не е хитра риба... 

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
Утре мисля да мина за 3-4 часа на големия язовир в Кайлъка да видя колко е хитът пък уклея и има ли го изобщо
Ако някой иска да идва да свирка докато е време и да го взимам и него

-
- научил се да хвърля
Сега се връщам от Г.Кайлък от 6,30 до сега 9,30. Моя приятел извади една добра таранка около кило на фидер, а аз извадих само 3-4 уклейки .