Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от ribar4eto_76 »

Колеги утре мисля да посетя ,реката при Ореховица,някакво инфо от днеска?
pakkoribara
новобранец
новобранец

Мнение от pakkoribara »

Kogato horata pishat che nqma riba, znachi naistina e truden ribolova. Kogato nikoi nishto ne pishe znachi se lovi. Az moje bi shte hodq kum pisarovo tozi petuk i shte spodelq info, no ne razbiram zashto vseki se krie kato lovi. Nikoi ne iska da mu kajat kade tochno da zastanane i kak da lovi. Dostatuchno e edno " dnes na orehovica 10 morunaja". Na nqkoi hora tova udovolstvie im izliza mn skupo i ne moje da si go pozvolqt chesto, a vsichki znaem kolko unikalen e ribolova na dunavski morunaji. Neka ne sme egoisti.

Използвай кирилица

Paublo
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

pakkoribara написа:Когато хората пишат че няма риба, значи наистина е труден риболова. Когато никои нищо не пише значи се лови. Аз мойе би ще ходя кум писарово този петук и ще споделя инфо, но не разбирам защо всеки се крие като лови. Никои не иска да му кайат каде точно да застанане и как да лови. Достатучно е едно \&яуот; днес на ореховица 10 морунайа\&яуот;. На някои хора това удоволствие им излиза мн скупо и не мойе да си го позволят често, а всички знаем колко уникален е риболова на дунавски морунайи. Нека не сме егоисти.

:)
Аватар
Стефан Георгиев
новобранец
новобранец

Мнение от Стефан Георгиев »

оня ден ги лових морунажите на протмоне по кило парчето,писна ми да хода и все капо няма и няма поне ще хапна малко да си припомна вкуса. :drinkers: :drinkers:
Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

Стефан Георгиев написа:оня ден ги лових морунажите на протмоне по кило парчето,писна ми да хода и все капо няма и няма поне ще хапна малко да си припомна вкуса. :drinkers: :drinkers:
То остава да си им дал пари точно на тия заради които не ловиш! Миналата седмица е имало НЯКОЛКО мрежи на устието,приятелите са звъннали на ИАРА,но тъи като са от София(отишли са чак до там за да проверят точно за мрежи)и е било късно,та е трябвало да си тръгват..развръзката не е ясно каква е била..Не можете ли да се съберете 10 човека от Плевен да им направите някакъв номер на тия маимуни поне да видят,че хората ги броикат на сериозно,братче,измислете нещо.Кво ви става!?.ИАРА,едно на ръка..нещо не работят както трябва,маи!!!
п.с. А рибите са големи тая годинаааа...но явно не сме си заслужили ,нещо.
фен клуб-скобар
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

sashoart написа:
Стефан Георгиев написа:оня ден ги лових морунажите на протмоне по кило парчето,писна ми да хода и все капо няма и няма поне ще хапна малко да си припомна вкуса. :drinkers: :drinkers:
То остава да си им дал пари точно на тия заради които не ловиш! Миналата седмица е имало НЯКОЛКО мрежи на устието,приятелите са звъннали на ИАРА,но тъи като са от София(отишли са чак до там за да проверят точно за мрежи)и е било късно,та е трябвало да си тръгват..развръзката не е ясно каква е била..Не можете ли да се съберете 10 човека от Плевен да им направите някакъв номер на тия маимуни поне да видят,че хората ги броикат на сериозно,братче,измислете нещо.Кво ви става!?.ИАРА,едно на ръка..нещо не работят както трябва,маи!!!
п.с. А рибите са големи тая годинаааа...но явно не сме си заслужили ,нещо.
Точно така колега тука ИАРА,не бачкат ,пък и тука няколко човека кво да направиме?Всеки си чеши езика само
preslav_boi4ev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от preslav_boi4ev »

колеги как е нивото по реката много ли е мътна или се избистри вече дали се е пораздвижил сома,ако някои има някакво инфо да каже да не бием пътя само.
elbow
новобранец
новобранец

Мнение от elbow »

Да днеска се чух с колега от Ореховица поради същата причина, каза 4е местата на които миналата седмица сме ловили били под вода буквално , но до събота може и да спадне малко. Но аз отивам натам ако ще да прелива :D A сом в тая вода май не още :)
pakkoribara
новобранец
новобранец

Мнение от pakkoribara »

И какво? От толкова много питане почнали ли са морунажите, вобще не се разбра, че всъщност е имало добър риболов.
Mirotg1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mirotg1 »

pakkoribara написа:И какво? От толкова много питане почнали ли са морунажите, вобще не се разбра, че всъщност е имало добър риболов.
+1
Аватар
Стефан Георгиев
новобранец
новобранец

Мнение от Стефан Георгиев »

през цялата забрана ги ловиха на устието с мрежи звъняхме на ИАРА и нищо незнам какво ще ловим тази година.
niki23
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от niki23 »

Какво е нивоо към Долни Луковит става ли за спининг, че забраната привършва
Tihomir75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Tihomir75 »

Никой ли не е ходил по реката бе хора................
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kiril Hristov »

Аз ходих на откриването на Кунино.Вецовете ебават майката на реката.Само дребни мренки и морунажчета,хванах и две маломерни сомчета.Реката е много голяма и аз мисля да я посея чак след месец.За момента не я препоръчвам
viktorios
новобранец
новобранец

Мнение от viktorios »

Вчера и днес в района на с.Искър на спининг по няколко маломерни кефалчета. Колеги на жива стръв дребни уклеи и каракудки. МЪКА. Водата на външен вид е перфектна, но уви...... Може би е от променливото време, знам ли.....
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”