Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Петиция
Модератор: bobopeli
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Петиция
Илийка има ли развитие по темата. Някакък не ми се иска и тази да затъне в забвение. Ако случаино разчиташ на пролетната збирка да решим, знаеш как стават нещата на тез збирки. Нищо освен подписи няма да стане там. Всеки ще е за и ще вика наздраве. Поел си темата на теб се пада най - тежкото да я довършиш. Тук се изписа много, знаеш на кои и на какво можеш да разчиташ, Вярвам, че които каквото е писал тук ще го спази, дано. Успех в начинанието.
-
- и господ не е толокова добър
Работите стават малко по бавно,но професионално.Има човек от форума който се занимава с това,но за момента неще да се споменава имито му.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- новобранец
здравеите колеги. Отдавна не сам писал вав форума.А това е защото нямам време но винаги когато имам го посещавам редовно.Значи видях темата и доста ме заитригува.Аз сам с вас.Но първо даите да се обърнем към нашите институции а после да се представим пред ЕС. Лично аз винаги когато сам се обръщал към ИАРА винаги са се отзовавали.Предполагам поне 90на100 от колегите притежат GSM с камера.Моля нека документираме това върху което ще протестираме.А основните проблеми са два.Зямарсяване и бракониерство. А що се отнася до ИАРА винаги са се отзовавали. Даите първо да испросим от наще инстанции каквото трябва а после да стигнем до ЕС. А като се стигне до ЕС аз се заемам лично да доставя петицията. Дето се казва живея на една цигара разстояние от там. Желая на всички успех.
Ето този разказ на Коцето ме провокира да поискаме в петицията продажбите на мрежи да става със разрешително както при оръжията,иначе оправия няма да има,малко е смахната идеятагеоргиев59 написа:Миналата седмица ходих до стоков базар Илиянци в София и нали окото ми все във такъми гледа ,попаднах на един склад за риболовни принадлежности на китайчетата.Най неприятното беше че вътре беше пълно с мрежи каквито искаш по размери и големини а още по неприятно впечатление ми направи че имаше и много собственици на магазини който наред с пръчките и макарите които зареждаха взимаха и големи количества от мрежите.Някой дори си даваха заявка за другата седмица да има от еди кой си размер по еди колко си метра че много се търсело от тях.Та според мен проверки трябва да се правят и по складове и магазини и при наличие на мрежи и други бракониерски историй глобите да са жестоки а защо не и затваряне на обекта

Имаш ЛСNedeltcho Delev написа:
-
- разбира нещата
Неделчо за какви разрешителни за оръжие говорим
Това е България
Нима ако имаш пари и желание не можеш да си купиш Калашник от битака в Димитровград

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Ми тогава да си траем и бракониерите да ни мачкат и стрелят доригеоргиев59 написа:Неделчо за какви разрешителни за оръжие говоримТова е България
Нима ако имаш пари и желание не можеш да си купиш Калашник от битака в Димитровград
![]()

-
- разбира нещата
Със или без разрешителни мрежи ще се продават,но мисълта ми беше че трябва да се наблегне на глоби и др.санкций защото на българина докато не му бръкнеш по -сериозно във джоба не се стряска
Абе всеки го знае как е и как трябва да бъде но изпълнението е трудно.

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Евала лично ще те почерпя за начинанието, ако го завършиш, ще те напия та нама да се познаеш.snegk написа:Работите стават малко по бавно,но професионално.Има човек от форума който се занимава с това,но за момента неще да се споменава имито му.
Не само на българина - на говедото изобщо. Друга оправия няма! Също може да се наблегне в училища и подобни институции на вредата от мрежите. Но без глоби и сериозни наказания всичко ще си остане празни приказки - ще има същия успех като кампанията за шофирането със Стависки като лице на кампанията!!! Видяхме всички какво стана.георгиев59 написа:Със или без разрешителни мрежи ще се продават,но мисълта ми беше че трябва да се наблегне на глоби и др.санкций защото на българина докато не му бръкнеш по -сериозно във джоба не се стряскаАбе всеки го знае как е и как трябва да бъде но изпълнението е трудно.
-
- и господ не е толокова добър
Ставийски го хванаха пиян,мен току виж са ме снимали как хапвам рибаzurnacia написа:Не само на българина - на говедото изобщо. Друга оправия няма! Също може да се наблегне в училища и подобни институции на вредата от мрежите. Но без глоби и сериозни наказания всичко ще си остане празни приказки - ще има същия успех като кампанията за шофирането със Стависки като лице на кампанията!!! Видяхме всички какво стана.георгиев59 написа:Със или без разрешителни мрежи ще се продават,но мисълта ми беше че трябва да се наблегне на глоби и др.санкций защото на българина докато не му бръкнеш по -сериозно във джоба не се стряскаАбе всеки го знае как е и как трябва да бъде но изпълнението е трудно.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- krokibg
- учете се от него
Прав е Илийката !!! Има човек който се занимава със този въпрос,но ще дойде момента във който ще е нужна и вашата подкрепа
една птичка пролет неправи,трябва ято
Надявам се всеки поименно да потвърди подкрепата си за това.За да видим,после кой само си приказват празни приказки.Защото това което се прави няма да е само подпис.Хубаво е,всеки да си помисли за да не се налага после да се черви пред колегите от форума
Казвам тези думи не без основание и когато всичко стане факт,за да не носят двама трима -всички рибари на гърба си,ще се иска сериозни и ангажирани със това хора.Напишете само това,и ще е достатъчно за да знаем кой е със нас и кой ще помага,безрезервно
Аз подкрепям петицията : Любомир Д Вичев - Крокибг

Казвам тези думи не без основание и когато всичко стане факт,за да не носят двама трима -всички рибари на гърба си,ще се иска сериозни и ангажирани със това хора.Напишете само това,и ще е достатъчно за да знаем кой е със нас и кой ще помага,безрезервно

Аз подкрепям петицията : Любомир Д Вичев - Крокибг
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз да се повторя, като ви потрябва помощ съм насреща.
Ивайло Димитров
Ивайло Димитров
- krokibg
- учете се от него
Май човека който се занимава със петицията,по-добре да я зареже
Ми то няма рибари във форума като гледам и май със човека сме четирима
Що да се занимава със глупости,то при мен риба си има и ще им дам на тримата по една карта и да си ловят при мен постоянно
Защо му е да си създава главоболия и врагова по горните етажи,като май никой не го вълнува нищо
Много съм разочарован,за два дни само четирима се събрахме а то беше писане,бригади,чавдарчета и пионери
Колега,помисли си по въпроса
Ако все пак продължиш,да знаеш че имаш трима сериозни поддръжници

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!