Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Със спининг по Дунава - фоторазкази
Re: Със спининг по Дунава - фоторазкази
Опа, опа, опа........ ба ма* му, що нема и при нас Дунав?!? Павка, ти напрао разбиваш сички мечти на спинингистите! Не съм подстрекател, но шА ли видим някой екземпляр от 80-те санта нагор (или нема такъв-сори, ама не знам до колко стигат тия распери). То тук при нас сал таранки и тук там некое костурче
. Винаги кефиш с репортажите! До скоро!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Евала за кой ли път ,то при теб стана вместо да ходиш до магазина отиваш на Дунава и после (опа-опа-опаааа),между другото как е на вкус тоя распер предполагам че е вкусен ,като всеки хищник
- dragonaz
- научил се да хвърля
Аааааааааа скъсах си нервите докато ги гледам тези снимки.
Обожавам тази риба...
Вече няма и 10 минути и почвам да се замислям как да пътувам до Дунава.
Май ще бъде на Видин, че там имам къде да отседна.
Обожавам тази риба...
Вече няма и 10 минути и почвам да се замислям как да пътувам до Дунава.
Май ще бъде на Видин, че там имам къде да отседна.

- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:

И аз вчера-оппааа-50см. 1.460

По някое време пак оппа !

До сега,не бях ползвал воблери ,макар,че имам три и то мое производство и са топени само за проверка на играта,но останах много доволен защото рибата си го гонеше яко.Имам още три щуклета на воблера,но си растат за догодина!
Воблера е копие на едно пате но не го знам как се казва.Моето стана плуващо и е 6.5 см но лети около 20-25 метра!А ето това е воблерчето отблизо!

Утре отивам пак,рибите определено вече се хранят и като че ли щуките са по активни,но и по дребни!!!

По някое време пак оппа !

До сега,не бях ползвал воблери ,макар,че имам три и то мое производство и са топени само за проверка на играта,но останах много доволен защото рибата си го гонеше яко.Имам още три щуклета на воблера,но си растат за догодина!
Воблера е копие на едно пате но не го знам как се казва.Моето стана плуващо и е 6.5 см но лети около 20-25 метра!А ето това е воблерчето отблизо!

Утре отивам пак,рибите определено вече се хранят и като че ли щуките са по активни,но и по дребни!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Браво, Венци! Добре си ги зачесал... 

-
- кандидат преподавател
Давай Венци само така.А щом работят воблерите собственно производство си е още по сладко. 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Това е резервоарно-утешително устройство,което действа при откачена рибаMarco Polo написа:Браво, Венци!![]()
А това шише, дето е продължение на дръжката на пръчката - тунинг ли е?Аман от "скрити" оръжия!

п.п.Желателно е да се използва при други обстоятелства

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Влизам днес за информация и какво да видя:
Венци е започнал да ги трепе.Че и разнородни.Браво.
Рече ли рибата да яде - няма нафукани намкви марки - става и с домашно производство.
А като не ще, и намкви марки воблери и железа не помагат -собствен опит даже и в голямата "суша" това лято... и бяла, и распер, и щука.
Венци го затвърждава.Давай Венци все така - да те абонирам и тебе като Павката за едно Голяяямооо Браво ! Перманентно.
Венци е започнал да ги трепе.Че и разнородни.Браво.
Рече ли рибата да яде - няма нафукани намкви марки - става и с домашно производство.
А като не ще, и намкви марки воблери и железа не помагат -собствен опит даже и в голямата "суша" това лято... и бяла, и распер, и щука.
Венци го затвърждава.Давай Венци все така - да те абонирам и тебе като Павката за едно Голяяямооо Браво ! Перманентно.
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво Венци
Радвам се да те видя в тази тема
. Абе ще намина аз събота или неделя по тия места да се пробвам пак... 

Браво добра щука и на мен ми е много мерак да похвърлям малко на Дунав никога не съм го правил.ЧЕСТИТО
Днес обаче сушата дойде отново.Нивото пада главоломно,заход на хищни риби няма,а и мирните вземаха много вяло и за капак заваля дъжд и аз си се прибрах да творя нови дръвца......
Кое не ти е "ясно" бе Марко?Ти дето помагаш на всички.За дръвцата или за мен се притесни.........Marco Polo написа:ceslav написа:... и аз си се прибрах да творя нови дръвца......![]()

-
- кандидат преподавател
Дялкай Венци ,че като кажат да се закачет бързо свършват.
Е днес наистина беше много променливо времето .Но пък като имаш време упорствай.Успех 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ