Петицията е факт

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Re: Петицията е факт

Мнение от Pedro »

Г-не, това дългото дето си го постнал е умряла работа.Прекаляваш с тези Рилейшъни,Пиари, Проекти, Задвижвания.Просто дразнят.
Можеш да задвижиш само педалите на собственото си колело.То целия потенциал на нацията не мое задвижи нищо - примери много.Това не ти е Америка.Пука му на чичо какво е Пъблик Рилейшън и какво Пиар...и на мене не ми пука.Тиа неща са на космическо разстояние от бъгърина, било той и в най-високите етажи на властта.
Тези понятия тука не вършат работа, с тях само се жонглира и разни хора се правят на умни и интересни.Като ми пееш Пенке ле , кой ли ми те слуша......това знаем ние.
==================================================================
Едно просто документче независимо как е наречено е достатъчно.Като е такъв резултата, с Пъблик рилейшъни и тинтири-минтири пак така ще е.Това е голата действителност тука в Република България.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

8) Ще замоля.... всички Вишисти, които расъждават да се въздържат за да не заключим темата 8)
Сега да разясня защо!!! Имаше време и няколко теми за разискване, предложения и тн. :idea: Даста народ се изказа и доста народ си затрая... едни от недоверие, други от безразличие... трети прецениха, че начинанието и обречено на провал и тн.!!!
Въпреки всичко лошо или добро, вече е факт (както е написано в заглавието на темата)....
Петицията (не е със заглавие а е с входящ номер, който по цифрите вписани в него... както се прави навсякъде, са обозначени законите, които биват засегнати!!! това е административно изискване.)
Документа, е нотариално заверен, има ангажиран адвокат, и хора на които може да се разчита да представляват любителите на спорния риболов и еко туризма!!!

Някой, е платил да се изработи сайта, да се обслужва от администратор, платил е на Нотариус и Адвокат за консултации и ангажираност завбъдеще!!!
НО..... Явно идеята не засяга толкова голям брой риболовци... и затова няма популярност и едвали ще има напредък и краен резултат
8)

:roll: Snegk написа.... думите, които за съжаление ще се окажат истина, честито на печелившите 8)
snegk написа:Аз мога да кажа,че за нищо не ставаме,нека да на тъпчат бракониери,политици,контролни органи и др. :twisted:
За да се внесе за разглеждане До Комисията по петиции към Европейския парламент, трябва да има минимален брой гласували 7001
За да се разгледа с предимство, са необходими 70 001 гласа!!!
Общо подписи до момента: 703.......... 8)
Ми това е положението...........
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

snegk написа:Адаш пак ти казвам,започна да се взимаш много на сериозно.Постояно даваш акъли,съвети,мнения от които 90процента ги копираш или се изказваш неподготвен.Относно петицията,така сме преценили така сме я направили,ако не ти харесва не я подписвай нея коментирай.Много сме умни,но когато друг го направи само критики.Беше пусната бая време за предложения,защо тогава не се хвана и не направи нещо,защото не можеш.Можеш само да копраш и постваш.Ходи повече за риба и давай съвети от ежедневните практики,само така ще си максималнополезен за форума,със интриги нищо няма да се постигне.
:idea: :smt023 :idea:
Никога на колене пред когото и да е.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

AL KAPONE написа: НО..... Явно идеята не засяга толкова голям брой риболовци... и затова няма популярност и едвали ще има напредък и краен резултат[/color] 8) [/b]
:roll: Snegk написа.... думите, които за съжаление ще се окажат истина, честито на печелившите 8)
snegk написа:Аз мога да кажа,че за нищо не ставаме,нека да на тъпчат бракониери,политици,контролни органи и др. :twisted:
За да се внесе за разглеждане До Комисията по петиции към Европейския парламент, трябва да има минимален брой гласували 7001
За да се разгледа с предимство, са необходими 70 001 гласа!!!
Общо подписи до момента: 703.......... 8)
Абсолютно солидарен съм с думите на Адаша , по-горе!!! Най-малкото всички които четат този Форум пък и другия форум (заедно и поотделно) , са наясно и с ПЕТИЦИЯТА , и за какво става дума ... и пак двадесетина хиляди "жители" на форумите и поне още толкова "приходящи" са си пас :wink: Какъв е извода: 700 риболовци и 19 000 бракониери , то май така излиза :wink: :wink: :wink:
Да цъкна още един път линка към ПЕТИЦИЯТА , ако някой нещо се е объркал и го търси неистово , пък не може да го намери :roll: :roll: :roll: :

http://www.bgribolov.com/petition

п.п. трия си предишните постове в темата , то няма време да се попълнят пет реда и да се гласува , кво остава да се чете толкова дълго , че и да се мисли даже :?
Изображение
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Аз не разбирам има ли проблем да се пусне и в Разни.Хората които четат и пишат там са доста повече.Определено петицията е насочена към сладководния риболов и мен ме засяга по-малко щото моите сладководни излети през живота ми се равняват на някои ваши за 2 години,но ме дразни безразличието и мързела.Живея близко до Циганската махала във Варна и ако ударя шамар на един мангал ви гарантирам,че за тия дни през ,които тече Петицията циганите ,които ще разберат за това ще са многократно повече,а и колко бой ще ям.Не знам да им се възхищавам за това или да се дразня.Големи сме мърди
А сега де? :roll:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Аз съм си дал гласа за петицията отдавна просто мислех,че не е нужно да го показвам!Наистина е жалко,че толкова малко хора са се включили в нея.Просто има повече песимисти....,които не знаят и не се надяват тази петиция да промени нещо :(
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

moriak1 написа:Големи сме мърди
Колега ако наистина е така, какво може да се очаква от народ и хора които сами се наричат марди.Вече осем години живея в Испания и как веднъж не чух някой да казва ,че сънародниците му са мърди.Незнам дали има държава в света , с толкова писимистично настроено население като България.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

moriak1 написа:Аз не разбирам има ли проблем да се пусне и в Разни.Хората които четат и пишат там са доста повече.]
Аз я пуснах точно от тази гледна точка в "Сладководен риболов" , и в още три форума , двата -рибарски. Може да се постави и като "важна тема" , но това е работа на модераторите.....
Изображение
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

lovo написа:
moriak1 написа:Големи сме мърди
Колега ако наистина е така, какво може да се очаква от народ и хора които сами се наричат марди.Вече осем години живея в Испания и как веднъж не чух някой да казва ,че сънародниците му са мърди.Незнам дали има държава в света , с толкова писимистично настроено население като България.
Дори и да са силни думите в изблик ,как да не ползваш думатамарда.Като стане въпрос да се бъзика с женски и да се приказва на маса еша си нямаме,а 3 минутки да гласуваш за нещо,което те засяга неможе.Нито е плоча да лееш,нито е лозе за копаене.Аз не съм се отказал от Петицията и с това дето го пиша още 1-2-ма да гласуват ще съм доволен.
А сега де? :roll:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

AL KAPONE написа: Общо подписи до момента: 703.......... 8)
Я виж сега от вчера като ти прочетох мнението и реших да деиствам малко по активно пуснах наново теми в форумите и някои хора се отзоваха -за 2 дни-755.....20 човека да съм убедил да гласуват пак е нещо и нямам намерение да спирам така че колеги пускайте темата по другите форуми които посещавате и я подържаите .........има полза....
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

CERRUTI написа:
AL KAPONE написа: Общо подписи до момента: 703.......... 8)
Я виж сега от вчера като ти прочетох мнението и реших да деиствам малко по активно пуснах наново теми в форумите и някои хора се отзоваха -за 2 дни-755.....20 човека да съм убедил да гласуват пак е нещо и нямам намерение да спирам така че колеги пускайте темата по другите форуми които посещавате и я подържаите .........има полза....
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

ПРЕДИ 1 ЧАС НАУЧИХ ЗА НЕЯ ХОРАТА СА АНГАЖИРАНИ СДРУГИ НЕЩА ИНЯМАТ ВРЕМЕ ДА ВЛИЗАТ В САИТОВЕТЕ СВЬРЗАНИ СРИБОЛОВА ВСЕКИ ДЕН ТАКА ЧЕ ДАИТЕ ВРЕМЕ ИДАНО ИМА РЕЗУЛТАТИ НАДЯВАМ СЕ
Аватар
bozhidar_kostov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bozhidar_kostov »

Колеги късно разбрах за нея,но вече и аз я подписах.
КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: ПЕТИЦИЯТА до ЕС !!!

Мнение от Бачо Илия »

Във връзка с този пост:
SONY написа:Като я подпишем всички та , какво ще стане? Онзи ден на Марица пред перото ми хвърлят 8 парашута и то на оживено място в Пловдив без да им пука! И какво от тая петиция? Ще спрат ли парашутите? И как ша стане тоя номер? Ако ще спрат съм готов да ангажирам целия блок с подписи .. само поясни как ще стане това ...
, кой то според мен е материализирано изражение на мислите на много от съфорумниците , МОЛЯ, колегите ангажирани пряко с ПЕТИЦИЯТА , да дадат подробни пояснения , след събирането на минималните 7001 подписа и внасянето на документите в ЕС , КАКВО СЛЕДВА-като процедура , срокове и възможни крайни резултати . Каква е практиката на ЕС по т.н. "петиции" , как се вземат решенията , и след като се вземат- какво следва по-нататък!!! Компетентното и подробно разяснение на тези въпроси , според мен, е много необходимо за по-бързото финализиране на на този проект ( събирането на минималните 7001 подписа )!!!
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: IDA, не слагайте магарето зад каруцата, всичко с времето си :roll: Не пишете във всички форумни теми за Петицията, защото тово си е спам и разваляме излетите и мненията на колегите :roll: Това е моя лична молба :roll:

Проекта няма как да се финализира бързо и вие като възрастни трябва да го осъзнавате !!! При събирането на необходимия брой гласове ще се внесе... това е ясно :roll: Следва срок за разглеждане на Проблема който е от 6 месеца до Година :roll: През това време се правят проверки в законодателството на съответната държава !!! При остановяване на проблем.... се налагат Европейски програми обвързани със срокове за резултати и санкции :idea: Всеки регистриран имейл служи за обратна връзка и информация към гражданите тъжители по въпроса :roll:

Всичко дето пиша е от втора ръка инфо и може да греша за някои неща... и ще ми прощавате за грешки, всяко действие и напредък ще се публикува в сайта :roll: Въпросът е че това е преход за следващото поколение... който трябва ние да минем :roll: Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”