Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафридът се показа
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИДА СЕ ПОКАЗА
Здравейте и от мен! А днес 11.06. в 5.30 на Траката нито 1 сафрид само около 10 ДЕЛФИНА на 100м. От там на Дружба до 8.30 резултат ПЪЛНА НУЛА !!! Над вечер отново !!!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Айде пак от мен.Вчера /21 30 някъде/се прибрахме,затова малко закъсняло инфо,но все пак да почвам.
Като за начало,поздрав за КАМБАТА.

Показа се вече и на чепаре,но блесни не съм мятал.Това беше още в залива,след като минах фарватера.
Та още там показа,че няма да сме на празни обороти днес.

В повечето случаи беше по едно,по две.Стояхме 20мин,и саз пред Галата,търсим пасажа значи нали.

Чак пасажи нямаше,но ни подкара и дракона,смесен със сафрида,та пообърка малко сметките.Навътре,навън,все го търсихме,ама пълни чепарета нямаше.
За сметка на това,излизаха добри бройки сафрид.

Е,понякога и се кефихме де.

Но по-късно спря,дадох команда "пайдос" ,но като стигнахме първото място пак Стоп,и още няколко мин.екшън.

И за довиждане,сафрид и попче заедно,като попчето си бе с късмета,щото го пуснахме.

Общо взето се накефихме.Който иска да се радва с нас,това е от мен.
http://www.vbox7.com/play:34d5d9a8
Като за начало,поздрав за КАМБАТА.

Показа се вече и на чепаре,но блесни не съм мятал.Това беше още в залива,след като минах фарватера.
Та още там показа,че няма да сме на празни обороти днес.

В повечето случаи беше по едно,по две.Стояхме 20мин,и саз пред Галата,търсим пасажа значи нали.

Чак пасажи нямаше,но ни подкара и дракона,смесен със сафрида,та пообърка малко сметките.Навътре,навън,все го търсихме,ама пълни чепарета нямаше.
За сметка на това,излизаха добри бройки сафрид.

Е,понякога и се кефихме де.

Но по-късно спря,дадох команда "пайдос" ,но като стигнахме първото място пак Стоп,и още няколко мин.екшън.

И за довиждане,сафрид и попче заедно,като попчето си бе с късмета,щото го пуснахме.

Общо взето се накефихме.Който иска да се радва с нас,това е от мен.
http://www.vbox7.com/play:34d5d9a8
- turing
- вече хвърля и на тежко
евала киро много ти се кефя човек. не за рибата колкото за това че влизаш с лодката в морето. аз съм до късно на работа и докато я натоваря на колата и стигна до морето няма смисъл просто
поздрави 

ЕВАЛА, КИРО, КЕФИШ С РЕПОРТАЖИТЕ

Киро с твоите репортажи ще ме откажеш от Траката, и ще идвам при вас , доколкото разбирам се въртите пред Галата или зад носа. Ама аз с моята гуменка имам влизане само от Карантината, и маи е много гребането. Имаш ли инфо дали дава сутрин пред Галата, или по принцип е вечер. А пробвате ли за кая. И ако пробвате на какьв ем.
Пашата обича смелите.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кире,немога да различа на снимките,ама ми се струва,че между сафридите има и други рибки-чернокопи,или харипчета.Я моля те поясни,че да знам какво да правя?
Между другото,Киро,малко даскало ми остана,като свърша ще дойда с вас!
Между другото,Киро,малко даскало ми остана,като свърша ще дойда с вас!

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Благодаря за отзивите.Барета,не сме пускали за кая,а сутрешен риболов не съм правил отдавна.Надявам в неделя,зависи от къде ще мине котката.
Беше по ракиено време все пак

Камба,ОК,като се освободиш,идвай.Няма други риби.В началото едно чернокопче,и това е.А, има дракони,без глави и 2-3 каички,това е.Чернокопа е друга кофа,не е мой.
И аз това си правя,кефа.Хванахме по 2 кила на калпак,не мислете,че сме я разбили.Но за мен това не е толкова важно.turing написа:евала киро много ти се кефя човек. не за рибата колкото за това че влизаш с лодката в морето. аз съм до късно на работа и докато я натоваря на колата и стигна до морето няма смисъл простопоздрави
Беше по ракиено време все пак

Камба,ОК,като се освободиш,идвай.Няма други риби.В началото едно чернокопче,и това е.А, има дракони,без глави и 2-3 каички,това е.Чернокопа е друга кофа,не е мой.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз отивам някъде на морска гара да пробвам на блесна.Ако има,ще се чуе. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
МОДЕРИРАНО!Колега,ще те помоля да пишеш на кирилица. 

САФРИДА май се оттегля .
- gogo.ko
- научил се да хвърля
Няма нищо такова тук е, само че малко по малко се кача на север.hrpetrov написа:САФРИДА май се оттегля .
- Моряка
- кандидат преподавател
Само за два дни токсиколозите са регистрирали и още три убождания от рибата морски дракон. Последният пациент е от днес (б.р. вчера), допълни д-р Златева. С тях броят на пострадалите от отровния шип на рибата надхвърля десетина. Токсикологът отново допълни, че заради късните усложнения е добре рибарите да потърсят адекватна медицинска помощ още при настъпването на инцидента.
От весник Позванете новини
От весник Позванете новини
А сега де? 

- turing
- вече хвърля и на тежко
снощи 12.06 на ной имаше в един момент повече дракони отколкото сафрид. на десет хвърляния вадих по пет шест дракона и рядко сафрид. изведнъж отряза като с нож и дракона изчезна и се появи сафрида. дадеси пак доволно от брега.