Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Размисли без страсти .
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Размисли без страсти .
дядо тричко написа: ↑Пон Окт 09, 2023 6:48 am .....
Колега Павел Иванов кажи моля те ,коя държава смята Кирил и Методи за българи?
В поста ми ясно съм написал коя , като съм дал конкретно доказателство но нали чукча писател ?
Я друго кажи , че ми стана интересно , как раZZия е пренасочила газта към Индия ?
Пренасят я крепостните с кофи през Хималаите мей би ?
Тука в Хургада нета е отвратителен , рекламните блокери не бачкат и постоянно ми изкачат разни реклами та затова избягвам да го ползвам , та може да не бързаш с отговорите си .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Далечко си от конфликта ама си близо с хората които участват в него .
Късмет.Всичко е до късмет. 

-
- научил се да хвърля
В официално интервю по БНТ излъчено в новините, на въпроса към Президента на Република Азербайджан Гейдар Алиев дали могат да осигурят Руския газ за Европа, и Русия не са ли против това. Той отговори, че не разполагат с такива количества , и че Русия нямат интерес към Европа и Путин е пренасочил газта към Индия и Китай. Ако слушаше и българските новини щеше да го видиш.
Доколкото за Кирил и Методи в СССР и Чехословакия по времето на комунизма когато бяхме братски страни винаги когато кажех, че са българи предизвиквах всеобщ голям смях. В дългите години на Османското робство ние сме смятали Македония като част от нас. И много често с война сме я присъединявали към нас. Последният път сме я анексирали по времето на втората световна война като подарък от Хитлер за вярност към Германия.
Под предлог, че Америка ще подкрепя всички ново развиващи се демокрации постави оръжията си на Руската граница, и че всеки е свободен да избира партньорите си това е мотото на американската пропаганда. Без да се съобразяват, с Руската безопасност . Тук важат единствено техните интереси. Очевидно при такава пропаганда ще има удар.
Ако вашата приятелка или жена сама по собствено желание си избере любовник ще се съгласите ли?
Ако го търсиш в Итрнет няма да го намериш. Ще намериш ли когато не въоръжен Руски изтребител СУ в Черно Море12 пъти пикира над един от най модерните военни кораби на Америка като блокира всичките ми дейности? Тъй като беше нарушил времетраенето си за пребиваване там.
Та какво е Windows - прозорец към света, да гледаш каквото ти покажат- но главното е да виждат теб
Доколкото за Кирил и Методи в СССР и Чехословакия по времето на комунизма когато бяхме братски страни винаги когато кажех, че са българи предизвиквах всеобщ голям смях. В дългите години на Османското робство ние сме смятали Македония като част от нас. И много често с война сме я присъединявали към нас. Последният път сме я анексирали по времето на втората световна война като подарък от Хитлер за вярност към Германия.
Под предлог, че Америка ще подкрепя всички ново развиващи се демокрации постави оръжията си на Руската граница, и че всеки е свободен да избира партньорите си това е мотото на американската пропаганда. Без да се съобразяват, с Руската безопасност . Тук важат единствено техните интереси. Очевидно при такава пропаганда ще има удар.
Ако вашата приятелка или жена сама по собствено желание си избере любовник ще се съгласите ли?
Ако го търсиш в Итрнет няма да го намериш. Ще намериш ли когато не въоръжен Руски изтребител СУ в Черно Море12 пъти пикира над един от най модерните военни кораби на Америка като блокира всичките ми дейности? Тъй като беше нарушил времетраенето си за пребиваване там.
Та какво е Windows - прозорец към света, да гледаш каквото ти покажат- но главното е да виждат теб
Няма изграден газопровод между Русия и Индия транспорта с кораби до Индия отнема 4 пъти повече време отколкото до Европа.дядо тричко написа: ↑Вто Окт 24, 2023 4:01 am .... и че Русия нямат интерес към Европа и Путин е пренасочил газта към Индия и Китай. Ако слушаше и българските новини щеше да го видиш.
Ситуацията е: газ - има. Корабите - малко и транспорта струва много.
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
-
- Модератор
Има и още нещо - Индийски частни компании са купувачи на руския втечнен газ, но това не ги прави вносители. Прави ги търговци. Организират транспорта и застраховането на товара и пренасочват според заявеното търсене.
Тази е шефка на жена ми,усвоява хиляди евра през собствената си фондация да прокарва ЛГБТ политиката с крайна цел доунищожаване на населението и традиционните религиозни ценности.Слава богу тия уникални глупости не вървят в разни други държави,но за България и горките Българчета надежда вече няма..............
- Павел Иванов
"Едно си баба знае , едно си баба бае" , поговорка някаква .
От тук натам ни става ясно защо съществува определението "чугунени глави" по отношение на някои прослойки ....
Борето и Данчо са ти отговорили относно втечненият рашки газ за Индия , като се има предвид капацитета на единственият засега завод за втечняване на газ в раZZия съпоставен с течащият до преди две години по тръби към ЕС и добиваме спазми от смях .
От друга страна какво си мисли клутин , че ще доставя на Китай не зависи от мечтите му ! Китай продължава да изкупува досегашните 10млр газ както и досега , по единственият газопровод от раша , за справка малка Полша купуваше 27млрд газ и няма никакво намерение да оправдае мечтите на хер путлер относно вторият газопровод .
Както вече казах , на "Карловия" мост , точно по средата са единствените по-късно добавени фигури , на братята Кирил и Методий ! Добавени са едва през 19ти век ! Под тях има месингова плочка на която ясно пише , че са Българи , напреки българофобията ти ! Странно , как като си ходил в ЧехоСловакия ни веднъж не си минал по тоя мост и ни веднъж не си обърнал внимание именно на тези две фигури които са там от 19ти век насам ? Все пак това е една от основните забележителности в Прага , аз самият в началото на лятото изкарах няколко дни на "Мостечка" 22 , на двайсетина метра от западната страна на "Карловия" мост .
Гледам до такава степен те избива на българофобия , та чак обявяваш , че България през вековете многократно е завладявала страна която съществува едва от 1991г ?
Само информативно , рашките самолети нямат място в НАТОвската част на Черно море , докато американските кораби , като членки на НАТО имат !
Ще завърша с един цитат на Отец Паисий от 1762г който в пълна сила се отнася за теб и подобните ти !!!
Отец Паисий написа:О, неразумни юроде! Поради что се срамиш да се наречиш Болгарин… Или не са имали Болгаре царство и господарство. Ти, Болгарино, не прелщайся, знай свой род и язик… От целия славянски род най-славни са били българите… Така от целия славянски род били най-силни и най-почитани и първите славянски светци и просияли от българския род и език, както и за това подред написах в тая история.
Павел Иванов
Павел Иванов
- kukukuka
- кандидат преподавател
Пловдив - по-древен от Атина и Рим, пълен с живот и култура

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
-
- научил се да хвърля
Е как няма да отида до Карлов мост като съм работил и живял 15 години в Чехия. Ходил съм многократно и правил снимки на Вълтава. Но колко пъти през това време както кажех че Кирил и Методи са Българи предизвиквах голям смях. Аз си знам че са Българи но никой в света не го знае и признава, това е проблема колеги. Нито те нито когото и да е. Та бил съм по времето когато беше и Чехословакия ефекта е същият. Както и по времето когато беше СССР и бяхме най верният и, и любим братски народ и само в нас ракетните части на русия бяха поверени на нас. Докато на всички останали страни от Варшавският договор тези части бяха единствено руски бази в тези страни. И когато се явихме на стрелби в руските безкрайни степи защото далекобойното на ракетите ни превишаваха нашата територия и не можеше да се провеждат у нас, батарея ни взема първо място сред останалите руски дислоцирани е Соц. лагера. Задача номер 4 нощна стрелба по време на дислокация на батареята по Американски самолетоносач в движение. Най трудната задача защото преди нас руснаците имаха фалове и да не се изложат решиха да ни затруднят максимално. По време на нощно движение в място с непознати координати и движеща се цел. Ние обаче ги шашнахме. Командващият генерал ме изкара пред строя и ме награди с десет дена домашен отпуск, а след това ме покани на чаша водка. Та кои са чугунените глави, вярващи на това което се говори без да имат връзка с реалността.
Да не би американците да изпратят българин в космоса, или да си изпълнят задълженията за взетите вече пари за
изтребителите, и обещания за по евтин газ и петрол?
https://www.youtube.com/watch?v=z_lmltGXuEU
Да не би американците да изпратят българин в космоса, или да си изпълнят задълженията за взетите вече пари за
изтребителите, и обещания за по евтин газ и петрол?
https://www.youtube.com/watch?v=z_lmltGXuEU
Последно промяна от дядо тричко на Пон Окт 30, 2023 7:22 pm, променено общо 1 път.
.
Искаш да кажеш, че трябва да обичаме руснаците, щото са ни готвели да се бием с американците?
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
-
- научил се да хвърля
Руснаците са ни освободили, бяха основните ни туристи по Черноморието, докато сега е празно - нашите стандарти отговарят единствено на техните, сега дори и нашите вече ходят в Гърция. Даваха ни евтин газ и петрол, снабдяваха ни с оръжие за самоотбрана, да охраняваме сухопътните и морските си граници. Човек трябва да обича най вече собствената си държава и да не продава интересите и сигурността и за да угоди на чужди интереси от които няма никаква полза. Е американците ни обещаха всичко без туристите но какво изпълниха? Е още пра пра дядо ми е бил в Америка и е разправял велики неща за Америка. Но какво печелим сега от дружбата си с тях- те само ни доят.
Май не разбра въпроса, или по скоро не ти изнася да отговориш.
Давали са ни оръжие с което е трябвало да се бием на тяхна страна, срещу когото те ни посочат. Да напомня за българските войски в Чехословакия?
- Павел Иванов
И като отиде видя ли статуите на Кирил и Методий ?дядо тричко написа: ↑Пон Окт 30, 2023 6:39 pm Е как няма да отида до Карлов мост като съм работил и живял 15 години в Чехия...
Прочете ли месинговата табела под тях или българофобията ти не ти позволи ?
Я разкажи последно от какво ни асвабадиха рашистите освен от свободата ?
Павел Иванов
Павел Иванов
Двама срещу един ? Не искам да вземам страна,това е ваш спор,само да питам- ефчетата когато дойдат и БТР които ще купим щото подарихме нашите срещу кого ще използваме недай боже ? Румъния,Турция и Гърция наши съюзници от НАТО.Сев.Македония и Сърбия- не вярвам.Кой остава ?
Късмет.Всичко е до късмет.