Сливен и региона- къде,как и на какво!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: на дупките около Сливен

Мнение от wewewe »

Не остава много време за риболов. :evil: Последното,което имам като информация е,че по реката дава слабо.

П.С.:В другия форум има обширна тема за риболова около Сливен. :wink:
damn
новобранец
новобранец

Мнение от damn »

Вчера бях за щука на мечкаревската .. нищо :( . Преди това често ходим с приятели по каналчето от западната страна на кв.Речица, до преди 2-3 дена го чистиха по време на което излизаха много добри риби ,лично пред мене няколко пъти изтарваха кефалчета от порядака на кг което ме изуми... Има доста едър кустир ,червенопери ,гърбавица ,върхар и др.. последните няколко пъти по 1 кофа риба :rolleyes: като искам да добява НЕ маломерни :!: :!: :!: които му се ходи да си земе малко захранка на Бял червей или на пинки излиза най-добре и ще ти направи супер риболов :mrgreen:
jivko.min
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jivko.min »

Колега - кога беше тоя последен излет -тези дни ли!
damn
новобранец
новобранец

Мнение от damn »

Ами става въпрос от последните 2 седмици насам...
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

damn написа:Вчера бях за щука на мечкаревската .. нищо :( . Преди това често ходим с приятели по каналчето от западната страна на кв.Речица, до преди 2-3 дена го чистиха по време на което излизаха много добри риби ,лично пред мене няколко пъти изтарваха кефалчета от порядака на кг което ме изуми... Има доста едър кустир ,червенопери ,гърбавица ,върхар и др.. последните няколко пъти по 1 кофа риба :rolleyes: като искам да добява НЕ маломерни :!: :!: :!: които му се ходи да си земе малко захранка на Бял червей или на пинки излиза най-добре и ще ти направи супер риболов :mrgreen:

Не му се връзвайте на колегата малко се е объркал! :mrgreen: Дава едър върхар и по някое кефалче на границата на маломерките,точно на местата под и над пътя.Захранка за там е абсолютно самубийство да се използва,а рибата дава най-добре в момента на жълъдов.За съжаление тази година е в пъти по-слабо от предишните,просто защото дъното е заровнено и шаварът е изкоренен.В следствие от това дълбочината падна много,почти не останаха удобни места,а и течението стана много бързо и бабушка,която беше основната риба в каналчето почти не е влязла.В последните 10 дни съм ходил 5-6 пъти и сам, и с други колеги от постоянното присъствие,така че инфото ми е на 100%.А поста на колегата по-горе няма да го коментирам,ловя на Чарлийския вече близо 10 години всяка зима, а някой колеги и повече и за такива неща,които ти споменаваш никой от нас не е чувал.Да има риба,тази година е слабо,но пак се хваща,но такива неща за цитирам кофи риба и "кефалчета" по килограм,а за захранката... :mrgreen: И вземи си оправи правописа,че дразниш яко!

А ако искате наистина да си направите удоволствие отивайте към Завой.Вярно не се прави по кило риба и килограмовите риби не се вадят като тапи като на Чарлийското каналче :lol: ,но с повечко настойчивост се вадят по 5-6 риби на ден в порядъка на 500 до 800гр.. :wink:

Поздрави!
Аватар
leeds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leeds »

Здравейте колеги...имам по нова година път към Сливен,къде може да се отиде там някъде за щука!!
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Потвърждавам за каналчето - основно върхар, и някое друго кефалче около 20 см. Днес за 3 часа и половина имам 20 рибки, основно върхарчета. Като цяло след като го изкопаха е като лунен пейзаж и не е от най-приятните места за риболов.
Относно щуката, на всякъде по щукарските места по реката до началото на месеца си даваше, но е пълна с хайвер и си е хабило на рибите. Нека ги оставим да си хвърлят хайвера на спокойсвтие и да ги търсим през март отново. Сега е времето на кефала, морунаша, скобара... И косачите обаче не оставят рибата на мира. На типичните зимни места е баси касапницата. Затова пък на Самуилово на моста вчера им извикахме проверка и се понаписаха актчета - на печелившите олигофрени ЧЕСТИТО!!! :twisted:
То бива бива тъп народ, ама чак пък толкоз!!! Интересно е обаче как край Сливен колегите косачи от Ямбол преобладават, случайно ли е, не знам?!
Иначе за Завой също имам добри отзиви от колеги тия дни - редки, но едри риби! Това е от мен.
Поздрави и на слука на всички истински колеги!
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
jivko.min
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jivko.min »

На Тунджа - Ме4карево под бента -пове4ето колеги [*] -риболовци -ловят на манисто но с тройки !
naskox7
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naskox7 »

Ама хващат ли изобщо :?
Изображение
Юри Върбанов
новобранец
новобранец

Мнение от Юри Върбанов »

naskox7 написа:Ама хващат ли изобщо :?
Какво значение има щом ловят на тройки? :evil: :evil: :evil:
naskox7
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naskox7 »

ако хващат значи има риба .. просто трябва да я напипаш къде е ( с единична кука ) ;)
Изображение
jivko.min
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jivko.min »

Имаx информация от колеги миналата сьбота рибата е била там ,но в неделя ве4е е била разредена , а в понеделник изобщо я няма- разпрьснали са я тройкаджиите и парашутистите !
damn
новобранец
новобранец

Мнение от damn »

Здравейте,
В идните дни при по-добро време смятам да направя един излет за щука около Сливен. Моля кажете някоя от дупките >> самойловска сливенска мечкаревска или там някаде <<< каде се е разврихрила щуката защото ще водя едни много добри приятели с мене и неискам да се разочариват от неуспех :oops:
Юри Върбанов
новобранец
новобранец

Мнение от Юри Върбанов »

damn написа:Здравейте,
В идните дни при по-добро време смятам да направя един излет за щука около Сливен. Моля кажете някоя от дупките >> самойловска сливенска мечкаревска или там някаде <<< каде се е разврихрила щуката защото ще водя едни много добри приятели с мене и неискам да се разочариват от неуспех :oops:
Ти хубаво ще ходиш ,но мислиш ли,че е редно.Щуката вече е в напреднал процес на развитие на хайвера,който пуска през февруари.Ако имаш някакви морални норми би я оставил на мира да си свърши задълженията по продължение на популацията!Та така по-добре се насочете с приятелите към риболов на кефал,гърбавица и скобар по реката и оставете щуката на спокойствие поне до март, най-малкото ще спечелите уважението на хората по този начин! :wink:
damn
новобранец
новобранец

Мнение от damn »

Ами в краина сметка решихме да ходим на тунджа ...римски мост до яз.Жребчево. За хайвера и т.н. си прав ,но мислиш ли че на някой му пука :? Навсякаде яко парашути мрежи и ток ако щеш :|
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”