Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Сливен и региона- къде,как и на какво!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: на дупките около Сливен
Не остава много време за риболов.
Последното,което имам като информация е,че по реката дава слабо.
П.С.:В другия форум има обширна тема за риболова около Сливен.

П.С.:В другия форум има обширна тема за риболова около Сливен.

Вчера бях за щука на мечкаревската .. нищо
. Преди това често ходим с приятели по каналчето от западната страна на кв.Речица, до преди 2-3 дена го чистиха по време на което излизаха много добри риби ,лично пред мене няколко пъти изтарваха кефалчета от порядака на кг което ме изуми... Има доста едър кустир ,червенопери ,гърбавица ,върхар и др.. последните няколко пъти по 1 кофа риба
като искам да добява НЕ маломерни
които му се ходи да си земе малко захранка на Бял червей или на пинки излиза най-добре и ще ти направи супер риболов 

-
- научил се да хвърля
Колега - кога беше тоя последен излет -тези дни ли!
Ами става въпрос от последните 2 седмици насам...
damn написа:Вчера бях за щука на мечкаревската .. нищо. Преди това често ходим с приятели по каналчето от западната страна на кв.Речица, до преди 2-3 дена го чистиха по време на което излизаха много добри риби ,лично пред мене няколко пъти изтарваха кефалчета от порядака на кг което ме изуми... Има доста едър кустир ,червенопери ,гърбавица ,върхар и др.. последните няколко пъти по 1 кофа риба
като искам да добява НЕ маломерни
![]()
![]()
които му се ходи да си земе малко захранка на Бял червей или на пинки излиза най-добре и ще ти направи супер риболов
Не му се връзвайте на колегата малко се е объркал!

А ако искате наистина да си направите удоволствие отивайте към Завой.Вярно не се прави по кило риба и килограмовите риби не се вадят като тапи като на Чарлийското каналче

Поздрави!
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги...имам по нова година път към Сливен,къде може да се отиде там някъде за щука!!
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Потвърждавам за каналчето - основно върхар, и някое друго кефалче около 20 см. Днес за 3 часа и половина имам 20 рибки, основно върхарчета. Като цяло след като го изкопаха е като лунен пейзаж и не е от най-приятните места за риболов.
Относно щуката, на всякъде по щукарските места по реката до началото на месеца си даваше, но е пълна с хайвер и си е хабило на рибите. Нека ги оставим да си хвърлят хайвера на спокойсвтие и да ги търсим през март отново. Сега е времето на кефала, морунаша, скобара... И косачите обаче не оставят рибата на мира. На типичните зимни места е баси касапницата. Затова пък на Самуилово на моста вчера им извикахме проверка и се понаписаха актчета - на печелившите олигофрени ЧЕСТИТО!!!
То бива бива тъп народ, ама чак пък толкоз!!! Интересно е обаче как край Сливен колегите косачи от Ямбол преобладават, случайно ли е, не знам?!
Иначе за Завой също имам добри отзиви от колеги тия дни - редки, но едри риби! Това е от мен.
Поздрави и на слука на всички истински колеги!
Относно щуката, на всякъде по щукарските места по реката до началото на месеца си даваше, но е пълна с хайвер и си е хабило на рибите. Нека ги оставим да си хвърлят хайвера на спокойсвтие и да ги търсим през март отново. Сега е времето на кефала, морунаша, скобара... И косачите обаче не оставят рибата на мира. На типичните зимни места е баси касапницата. Затова пък на Самуилово на моста вчера им извикахме проверка и се понаписаха актчета - на печелившите олигофрени ЧЕСТИТО!!!

То бива бива тъп народ, ама чак пък толкоз!!! Интересно е обаче как край Сливен колегите косачи от Ямбол преобладават, случайно ли е, не знам?!
Иначе за Завой също имам добри отзиви от колеги тия дни - редки, но едри риби! Това е от мен.
Поздрави и на слука на всички истински колеги!
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- научил се да хвърля
На Тунджа - Ме4карево под бента -пове4ето колеги [*] -риболовци -ловят на манисто но с тройки !
-
- новобранец
Какво значение има щом ловят на тройки?naskox7 написа:Ама хващат ли изобщо

ако хващат значи има риба .. просто трябва да я напипаш къде е ( с единична кука ) 

-
- научил се да хвърля
Имаx информация от колеги миналата сьбота рибата е била там ,но в неделя ве4е е била разредена , а в понеделник изобщо я няма- разпрьснали са я тройкаджиите и парашутистите !
Здравейте,
В идните дни при по-добро време смятам да направя един излет за щука около Сливен. Моля кажете някоя от дупките >> самойловска сливенска мечкаревска или там някаде <<< каде се е разврихрила щуката защото ще водя едни много добри приятели с мене и неискам да се разочариват от неуспех
В идните дни при по-добро време смятам да направя един излет за щука около Сливен. Моля кажете някоя от дупките >> самойловска сливенска мечкаревска или там някаде <<< каде се е разврихрила щуката защото ще водя едни много добри приятели с мене и неискам да се разочариват от неуспех

-
- новобранец
Ти хубаво ще ходиш ,но мислиш ли,че е редно.Щуката вече е в напреднал процес на развитие на хайвера,който пуска през февруари.Ако имаш някакви морални норми би я оставил на мира да си свърши задълженията по продължение на популацията!Та така по-добре се насочете с приятелите към риболов на кефал,гърбавица и скобар по реката и оставете щуката на спокойствие поне до март, най-малкото ще спечелите уважението на хората по този начин!damn написа:Здравейте,

Ами в краина сметка решихме да ходим на тунджа ...римски мост до яз.Жребчево. За хайвера и т.н. си прав ,но мислиш ли че на някой му пука
Навсякаде яко парашути мрежи и ток ако щеш