Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Закупуване / Направа на хранилки?
Модератор: emo vasilev
-
- научил се да хвърля
Re: Закупуване / Направа на хранилки?
Ами ние направихме само 20 хранилки - 1/3 от мрежата, така че утре продължаваме по другия начинExTaZzY написа:Грешно си подхванал мрежата трябваше да режете от другата страна тъка,че да не стърчат тея мустачки защото сам ще се убедиш,че одраскванията по пръстите не са много приятни а и по посока на ромба се реже по-лесно,другото което е,че повода ще ти се оплита точно там и ней си ще вземе да се прорязва....
За другия път го има в напредвид
Това имам в напредвид... Не модела а изрязването

FCSH - isianty !
но ще имаме и още работа ние ще топкаме хранилките в боя и предполагам че от боята ръбчетата ще за затъпят
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Не е ли по добре да изрезвате мрежата по този начин..

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Зам тоя метод на изрязване не ся бях сетил и ще го пробвам скоро време
другото което е колега колкото и да ги омазваш със силикон и бои няма смисъл тея ръбове ми изподраха прустите и половината хранилки дето съм си ги правил им махнах оловото и вирбелите и ги хвърлих...

Без риболов няма любов !
-
- научил се да хвърля
След като ги боядисах не драскат и имат магазинерски видExTaZzY написа:Зам тоя метод на изрязване не ся бях сетил и ще го пробвам скоро времедругото което е колега колкото и да ги омазваш със силикон и бои няма смисъл тея ръбове ми изподраха прустите и половината хранилки дето съм си ги правил им махнах оловото и вирбелите и ги хвърлих...

FCSH - isianty !
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ето че и аз се престраших да постна моите боклуци
Май малко прекалих с оловото.

Май малко прекалих с оловото.

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Хубава хранилка ама иска малко доизкосуряване тая матрица дето си я правил(говоря за оловото) и гледай малко да подобриш формата малко

П.П. Кефи ме кой профил си снимал на заден план . Благодаря за обърнатото внимание

Без риболов няма любов !
Хубаво е мрежата за хранилки да бъде на правоъгълници, а не на ромбове и др. Така няма да има стърчащи краища, които да драскат пръстите и да нараняват влакното! Ето с тази хранилка смятам, че ще има доста проблеми: 
Да ме прощава колегата, ако греша, но аз лично не бих ползвал подобна. С най-добри чувства!
Иначе тук видях много добри изработки, които в повечето случаи превъзхождат по качество магазинските!
Да ме прощава колегата, ако греша, но аз лично не бих ползвал подобна. С най-добри чувства!
Иначе тук видях много добри изработки, които в повечето случаи превъзхождат по качество магазинските!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
-
- научил се да хвърля
Вярно е, че първите не бяха сполучливиhitthehead написа:Хубаво е мрежата за хранилки да бъде на правоъгълници, а не на ромбове и др. Така няма да има стърчащи краища, които да драскат пръстите и да нараняват влакното! Ето с тази хранилка смятам, че ще има доста проблеми:

http://prikachi.com/images.php?files/1286171g.jpg
Кажи си мнението за тях

FCSH - isianty !
-
- новобранец
Много добра изработка.Не прилича да е направена в час по трудово.lfc_boy написа:Ей така трябва да бъде в завършен вид
Спокойствие и само спокойствие.
-
- научил се да хвърля
тя така трябва да изглежда, но има разлика в мрежата.. и моята я нарязах по неправилен начин, но всичко е окlfc_boy написа:Ей така трябва да бъде в завършен вид

FCSH - isianty !
-
- новобранец
МРЕЖА ЗАВАРЕНА ESAFORD 8.3x8.3/Н 100 super e и къде другаде може да се намери?
Спокойствие и само спокойствие.
Имам един въпрос: смятам да си направя кошнички от пвц тръба. Набавих си такава с диаметър 25мм, набавих си и олово. Дотук добре. Обаче се питам дали ще е проблем, ако с разтопеното олово залея пвц-то? Дали ще се деформира или нещо такова?
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!