Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Теца-Овчарица-Амури гиганти
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Теца-Овчарица-Амури гиганти
Идвам веднага да гледам и помагам Василеcarpsliven2 написа:ченгела ... ти разбира се си невероятно ..... .или неможеш да четеш , като е написано в по-горния пост , че риболова е записан с камера , ама айде като си много отворен .. да идем двамата със садии пред цяла България и да заложим по 10 000 лева и ако хвана за два дни под 3 амура печелиш баса и прибираш парите .. ако хвана 3 амура или над 3 .. аз печела. И ти давам още един жокер .. ако рибите са под 10+ - пак ти печелиш .. айде намери си спонсорчета и да почваме. До нова година имаш време. Правилата , ще лова само с две въдици, и ще си носа приятел да ми кепва рибите. През ноща си вада въдиците и няма да лова! Айде .. да го направим пред цяла
българия !!!

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ченгела - ако имаш нещо конкретно по темата подкрепено с имена и факти слагай го на "масата" , приказните герои било то и златни няма да ти свършат работа.
Карпсливен2 - обидните квалификации не се толелрат в този форум!
Темата веднъж вече беше позачиствана от глупости

Карпсливен2 - обидните квалификации не се толелрат в този форум!
Темата веднъж вече беше позачиствана от глупости

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Мои познати / не чЕ Васил и компанията са ми непознатиЧЕНГЕЛА написа:..и хванах златната рибка. Тя ми каза, че тези двамата лъжат и то много лъжат. Има рибари с мрежи хващат риба и тези двамата са се снимали с риба която е хваната на мрежите.Ако тя лъже значи и аз ви лъжа. Но аз вярвам на нея, която плува на свобода, за да ми каже пак кой лъже и не лъже.Чао колеги.

Иван се казва/ и вднага ти давам тел. на лично само кажи/
са били срещу тях потвърждават казаното за поне 3 риби от които едната над 20 кг.
Така че златната рибка или е изтръмбушена от теб или я боли гърлото и блещи веселби и закачки
-
- разбира нещата
Миро не си ли разбрал че винаги ще има завистници.Остави ги да си говорят. 

-
- учете се от него
Убийте ГЛУПАЦИТЕ с мълчание
. Колкото по-малко внимание им обръщате, толкова по-бързо ще си отидат и ще бъдат забравени 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- dalgia
- вече хвърля и на тежко
Пуснете линк на клипа да го видиме,или ако е качен някъде кажете къде
-
- и господ не е толокова добър
Престанете да се дърлите в темата,дори и да е преовеличил малко с килограмите сливналийчето си остава кадърнен риболовец и точен пич
А за това,че е взел от мрежите риби е глупаво.Там отдавна не могат да хванат такива риби на мрежи

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Нека и аз да се включа в дискусията,не знам как и на какво са хващани тези амури,ако са на въдица евала на майсторите,но и кйорав да си ще видиш,че всички снимани амури са " починали" доста преди снимките.
От друга страна вие казвате че сте си оставили по една риба а другите са пуснати,но аз преброих поне 5 умряли амура,а вие сте били двама души,да не говорим че на този големия крувта му се вижда и от луната.И последно как от толкова хванати риби няма поне една снимка,от самото вадене и кепчосване на рибата
.А и за малко да забравя,казахте че има клип,ами нека го изгледаме заедно и му се порадваме всички
.

Пуснете този клип да го видим , за да няма съмнения.Ако няма клип ,съмненията ще си останат и няма защо да се сърдите!!!

Пусни клипа като си толкова отворен.Може да има някакъв клип но не и на големия амур.Нали ще ходиш на топлото ще те видим какво ще хванеш.Аз ходя там .Там можеш ли да хванеш 3 амура над 10+ без да използваш лодка какъвто и да е вид.Много поздрави от златната рибка. 

- carpsliven2
- сериозен играч
Как няма пред цяла България да пуснем клипа .. нали се вижда мястото , монтажа и тактиката , клипа може да види само някой от модераторите ако желае , или после и на него няма да вярвате? Предлагам някой от модераторите да се заеме със задачата , да му пратим един клип с едно амурче 20+ за да повярват наште съфорумци , иначе на нападатели от дтуги сайтове нема да обръщаме внимание. Думите браконер и мрежари и разни други са голяма обида за нас. Винаги сме били и ще си бъдем истински рибари . Имаме приятели от цяла България .. и който ни познава , може да потвърди.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- разбира нещата
Васко какво му се връзваш на тоя?
Факти:Ник-ЧЕНГЕЛА-
:Мнения-4(Всички мнения-плюене по наща тема)
:Снимки с риба-0
Още да изреждам ли?
Факти:Ник-ЧЕНГЕЛА-
:Мнения-4(Всички мнения-плюене по наща тема)
:Снимки с риба-0
Още да изреждам ли?

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добре де, не ми е ясно ЗАЩО аджеба се задърлихте с колегите?
Ако целта е само да се мятат празни приказки, оки, но някакси не мисля, че тук е място за подобни подхвърляници. Мисля си, че всички от на сзнаем сливенската група, която НЕВЕДНЪЖ се е доказвала из водоемите на България. Не съм адвокат никому, просто не виждам смисъл в постоянните пререкания!
За мен лично истината е, че сливенската група са професионалисти, от които можем за много неща да се поучим в риболова!

За мен лично истината е, че сливенската група са професионалисти, от които можем за много неща да се поучим в риболова!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Теа риби да не са от космоса(луната) хващаниcarpsliven2 написа:Как няма пред цяла България да пуснем клипа .. нали се вижда мястото , монтажа и тактиката ,.

и е запазено и никой няма право да стъпва на това рибо място.
току виж цял Сливен и половин България с пълна газ се телепортира на рибото място

С монтажите въпроса е ясен.топлата вода е открита

освен ако не отиват пущините на свински опашки,кой да се сети.

п.п
Някой път мишкарницата е пълна.