Теца-Овчарица-Амури гиганти

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Теца-Овчарица-Амури гиганти

Мнение от SONY »

То наистина интересно взе да става тука!Залога си е голем! :D
TICA FAN
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

carpsliven2 написа:ченгела ... ти разбира се си невероятно ..... .или неможеш да четеш , като е написано в по-горния пост , че риболова е записан с камера , ама айде като си много отворен .. да идем двамата със садии пред цяла България и да заложим по 10 000 лева и ако хвана за два дни под 3 амура печелиш баса и прибираш парите .. ако хвана 3 амура или над 3 .. аз печела. И ти давам още един жокер .. ако рибите са под 10+ - пак ти печелиш .. айде намери си спонсорчета и да почваме. До нова година имаш време. Правилата , ще лова само с две въдици, и ще си носа приятел да ми кепва рибите. През ноща си вада въдиците и няма да лова! Айде .. да го направим пред цяла
българия !!!
Идвам веднага да гледам и помагам Василе :!:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Ченгела - ако имаш нещо конкретно по темата подкрепено с имена и факти слагай го на "масата" , приказните герои било то и златни няма да ти свършат работа.
Карпсливен2 - обидните квалификации не се толелрат в този форум!
Темата веднъж вече беше позачиствана от глупости :!: :!: :!:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Miro Ni4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Miro Ni4ev »

ЧЕНГЕЛА написа:..и хванах златната рибка. Тя ми каза, че тези двамата лъжат и то много лъжат. Има рибари с мрежи хващат риба и тези двамата са се снимали с риба която е хваната на мрежите.Ако тя лъже значи и аз ви лъжа. Но аз вярвам на нея, която плува на свобода, за да ми каже пак кой лъже и не лъже.Чао колеги. :oops:
Мои познати / не чЕ Васил и компанията са ми непознати :lol: /
Иван се казва/ и вднага ти давам тел. на лично само кажи/
са били срещу тях потвърждават казаното за поне 3 риби от които едната над 20 кг.
Така че златната рибка или е изтръмбушена от теб или я боли гърлото и блещи веселби и закачки
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Миро не си ли разбрал че винаги ще има завистници.Остави ги да си говорят. :wink:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Убийте ГЛУПАЦИТЕ с мълчание :wink: . Колкото по-малко внимание им обръщате, толкова по-бързо ще си отидат и ще бъдат забравени :D
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
dalgia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dalgia »

Пуснете линк на клипа да го видиме,или ако е качен някъде кажете къде
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Престанете да се дърлите в темата,дори и да е преовеличил малко с килограмите сливналийчето си остава кадърнен риболовец и точен пич :wink: А за това,че е взел от мрежите риби е глупаво.Там отдавна не могат да хванат такива риби на мрежи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
dalgia15
новобранец
новобранец

Мнение от dalgia15 »

Нека и аз да се включа в дискусията,не знам как и на какво са хващани тези амури,ако са на въдица евала на майсторите,но и кйорав да си ще видиш,че всички снимани амури са " починали" доста преди снимките. :D От друга страна вие казвате че сте си оставили по една риба а другите са пуснати,но аз преброих поне 5 умряли амура,а вие сте били двама души,да не говорим че на този големия крувта му се вижда и от луната.И последно как от толкова хванати риби няма поне една снимка,от самото вадене и кепчосване на рибата :lol: .А и за малко да забравя,казахте че има клип,ами нека го изгледаме заедно и му се порадваме всички :lol: .
kokomin
новобранец
новобранец

Мнение от kokomin »

Пуснете този клип да го видим , за да няма съмнения.Ако няма клип ,съмненията ще си останат и няма защо да се сърдите!!! :D :D :D
ЧЕНГЕЛА
новобранец
новобранец

Мнение от ЧЕНГЕЛА »

Пусни клипа като си толкова отворен.Може да има някакъв клип но не и на големия амур.Нали ще ходиш на топлото ще те видим какво ще хванеш.Аз ходя там .Там можеш ли да хванеш 3 амура над 10+ без да използваш лодка какъвто и да е вид.Много поздрави от златната рибка. :ANAL:
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Как няма пред цяла България да пуснем клипа .. нали се вижда мястото , монтажа и тактиката , клипа може да види само някой от модераторите ако желае , или после и на него няма да вярвате? Предлагам някой от модераторите да се заеме със задачата , да му пратим един клип с едно амурче 20+ за да повярват наште съфорумци , иначе на нападатели от дтуги сайтове нема да обръщаме внимание. Думите браконер и мрежари и разни други са голяма обида за нас. Винаги сме били и ще си бъдем истински рибари . Имаме приятели от цяла България .. и който ни познава , може да потвърди.
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Васко какво му се връзваш на тоя?
Факти:Ник-ЧЕНГЕЛА-
:Мнения-4(Всички мнения-плюене по наща тема)
:Снимки с риба-0
Още да изреждам ли? :lol:
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Добре де, не ми е ясно ЗАЩО аджеба се задърлихте с колегите? :?: Ако целта е само да се мятат празни приказки, оки, но някакси не мисля, че тук е място за подобни подхвърляници. Мисля си, че всички от на сзнаем сливенската група, която НЕВЕДНЪЖ се е доказвала из водоемите на България. Не съм адвокат никому, просто не виждам смисъл в постоянните пререкания!

За мен лично истината е, че сливенската група са професионалисти, от които можем за много неща да се поучим в риболова!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

carpsliven2 написа:Как няма пред цяла България да пуснем клипа .. нали се вижда мястото , монтажа и тактиката ,.
Теа риби да не са от космоса(луната) хващани :wink:
и е запазено и никой няма право да стъпва на това рибо място.
току виж цял Сливен и половин България с пълна газ се телепортира на рибото място :D
С монтажите въпроса е ясен.топлата вода е открита :D
освен ако не отиват пущините на свински опашки,кой да се сети. :roll:

п.п
Някой път мишкарницата е пълна. :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”