За поводите..
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: За поводите..
Така е. Никой не може да продава всичко. Не е и необходимо. Мисълта ми беше, че всички фирми имат в каталога си влакна, едни добри, други по-малко или повече. Не е нужно точно в тази Барбета да се фиксираш и да правиш излишни усилия по придобиването й. Това исках да ти кажа. Повярвай, няма влакно което да си заслужава такива жертви. Виждаш кои марки се предлагат във вашите магазини и си взимаш някое от техните добри влакна. Гледай да е прясно. Товае важно. Няма едно най-добро влано в света-не се притеснявай. Не се притеснявай и да сбъркаш в избора си. Макс уан-а не е много популярно влакно в София, но знам къде се продава и ако имам път към Търново ще взема да ти донеса една ролка - щом толкова държш на него.
Ако пък и кълве... Още по-добре!
Сега ми идва на ум, че мога да ти го пратя по автобус. Прати телефон на лични и ще се разберем. Но на твое място бих си взимал от колегата ти с магазина от Русе. Хем на него оборот, хем ти относително сигурен, че влакното не е седяло с месеци по складове. Приятелю с постепанното натрупване на опит ще спреш да се притесняваш толкова, за някакво влакно. 

Ако пък и кълве... Още по-добре!
-
- вече хвърля и на тежко
Колега благодаря за отзивчивоста при моя приятел в Русе има Бербета просто исках да разбера дали някои го е ползвал и какви са впечатленията от него.Знам че не е скъпо две ролки са колкото един Колмик ама се чудех на кое да заложа.Отново ти благодаря за мненията може би и Аз малко залитам към определени марки на пазара. 

Колега,като минаваш през Русе просто попитай къде се намира стоматологията(тя ти е по път като влезеш в града) и зад нея на 50м. има магазин с добър асортимент.Другия голям магазин се намира на 200-300м от този.Казва се ,,синия Дунав,,.Там също има доста и добри влакна.Има дайва , ,,Ксило,, на колмик , оунър др.Ако нещо не ти е ясно питай на лични да ти обясня.
Above us only sky
- ivelin_1976
- разбира нещата
Ползвам ето това влакно за повод от около две години и съм много доволен. Много е здраво на възел и с добра разтегливост

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

здравейте искам да питам знае ли някой от каде мога да си взема влакно на MAVER от сериата WIN LENZA.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
"Майсторски риболов" от София и Стара Загораstefann написа:здравейте искам да питам знае ли някой от каде мога да си взема влакно на MAVER от сериата WIN LENZA.

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Георги Кръстев
- сериозен играч
За какво ще го ползваш влакното колега ?stefann написа:здравейте искам да питам знае ли някой от каде мога да си взема влакно на MAVER от сериата WIN LENZA.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- научил се да хвърля
Аз ползвам влакната на Колмик и съм страшно доволен.
За поводи:Преди "ксило",сега "Стриим"-точни по показатели,здрави на възел,абе без конкуренция са.
За основно ползвам "Фендриил",ползвам го и за такъми за щеката и за макара.
Чувам добри отзиви от "Х5000" но аз от "Фендриила" съм много доволен.
За мача ползвам "Рейс" на Колмик а също така и на Сарфикс мачовата която е супер.
Видях една специална корда на Трабуко за болонезе.Кордата е куха и много лека и стояла някакси над водата за да може да се контролира лесно линията.Някой дали има някви впечетления от нея?
За поводи:Преди "ксило",сега "Стриим"-точни по показатели,здрави на възел,абе без конкуренция са.
За основно ползвам "Фендриил",ползвам го и за такъми за щеката и за макара.
Чувам добри отзиви от "Х5000" но аз от "Фендриила" съм много доволен.
За мача ползвам "Рейс" на Колмик а също така и на Сарфикс мачовата която е супер.
Видях една специална корда на Трабуко за болонезе.Кордата е куха и много лека и стояла някакси над водата за да може да се контролира лесно линията.Някой дали има някви впечетления от нея?
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Взех си "ксило"-за поводи,и X5000 за основно ама с тоя лед човек не може да ги пробва 

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
Някой ползвал ли е това Berkley?

Гледам ,че цената му е доста приятна.Държи ли на възел,реален ли е диаметъра?
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2241

Гледам ,че цената му е доста приятна.Държи ли на възел,реален ли е диаметъра?
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2241
TICA FAN
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
п.п.От 0.12 и нагоре не виждам нищо приятно в ценатаstich написа:Нещо данните му се разминават.Тези от ролката с тези в таблицата.

Поводи по-дебели от 0.08 не ползвам.Визирах малките размери - 0.06 и 0.08.
Най-вече ме интересува,дали е с реални диаметри,но предвит цената му,не съм много оптимистично настроен.Все пак,ако някой има конкретни наблюдения върху него,нека сподели.
Най-вече ме интересува,дали е с реални диаметри,но предвит цената му,не съм много оптимистично настроен.Все пак,ако някой има конкретни наблюдения върху него,нека сподели.
TICA FAN
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
SONY само уклей и бабушки ли ловиш, та само поводи до 0,08.