Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Всички сте шампиони
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Всички сте шампиони
Баси темата дет се е заформила.
Знам , че вече е приключил въпроса но да си кажа.
Като гледам мненията на Дани колкото и да разбира от риболов(надявам се мнго)не мисля ,че трябва да тръгва с рогата напред и да сее обиди наред .Трябва уважение преди всичко и тук сме колеги не се обиждаме наред а си изясняваме нещата по мъжки.Лек ден и внимавай в час

Като гледам мненията на Дани колкото и да разбира от риболов(надявам се мнго)не мисля ,че трябва да тръгва с рогата напред и да сее обиди наред .Трябва уважение преди всичко и тук сме колеги не се обиждаме наред а си изясняваме нещата по мъжки.Лек ден и внимавай в час

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- Николай Неделков
- учете се от него
Дани , Дани , Дани...
Не съм очаквал от теб такова нещо
Само дано си излгадите отношенията , защото иначе не знам как ще седиш на една маса с тия хора на "НС 5" , е ако не си се отказал да те взимам де...
По-добре си оправи магариите , защото в противен случай много хора ще ти дърпат ушите
И за Ицо Бутников , не си прав - от неговите мнения се учех като почнах с фидер риболова и сега още се уча...
Не съм очаквал от теб такова нещо

Само дано си излгадите отношенията , защото иначе не знам как ще седиш на една маса с тия хора на "НС 5" , е ако не си се отказал да те взимам де...
По-добре си оправи магариите , защото в противен случай много хора ще ти дърпат ушите

И за Ицо Бутников , не си прав - от неговите мнения се учех като почнах с фидер риболова и сега още се уча...
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- krokibg
- учете се от него
Имаше един момен,преди няколко страници,когато нещата щяха да се оправят но.........писането продължи и нещата се обърнаха на ново с главата надолу.Я да се спрем с коментарите и да дадем възможност двамата да си изгладят отношенията на лични.Дума - дума отваря и докато се възмущаваме от атнашението на Дани към форума и Бутника,няма да направим нищо освен да задълбочиме проблема.Умни и интелигентни хора сме та викам да спрем с писането вече.Ицо е точен пич и ще влезе в положението на Данчо.Млади хора,може и приятелката да не му е вързала вчера или да е забегнала с друг
Влезте му на малкия в положението и ги оставете да се здобрят без повече да пишем по темата.Айде че ми истина кайвето

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Бисо
- сериозен играч
butnik написа: Дани мач.Такъв съм и нямам намерение да се променям.Не търпя некадърници,интриганти,завистници и всякакви нищожества..

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- barutchiata ©
- Администратор
dani_macha написа:Почти всички в тоя замрел форум са много знаещи и винаги знаят всичко.Повече няма да се карам с никой и няма да пиша дори,само ще чета.Някои хора да се замислят все пак дали са такива разбирачи.Май във форума има хора които не ходят на риба защото обичат а за да пуснат поредната тема и да се радват.Извинявам се ако съм обидил някой освен вутник.И да ме баннете пак ще си направя регистрация с друго IP.Пожелавам ви успехи за на пред.
Батенце чета ти постовете и се чудя как си администратор в един друг форум след като бълваш толко простотия тук.Как контролираш спама, след като ти нарушаваш всички правила и норми на поведение.