ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Мнение от butnik »

Aми как си продавал червей досега ,бе, в хладилна чанта,и в Добрич няма магазини за бяла техника или втора упореба такава.Виж ти си кривия,не са ти виновни клиентите.Писал съм ти по-горе,явно си си природно про.За пример-съпругата ми има заведение и между другото продава по-някой сандвич,като покачи консумацията на сандвичи и подариха витринка Веко,разбра ли на къде бия.Но при теб няма какво да се промени,явно и си слаб рибар,освен търговец.Спирам да те коментирам,че ще разсърдя Емо и току виж ти подарил витрина :D :D :D :D :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

milen1234 написа:какво става с тези хладилни витринки не ви ли е попадало нещо подобно нали се занимавате одавна с червеи да развиваме, разпространяваме поне вашата стока
С бяла и черна техника не се занимавам.Обикновенно продавам червеи с които моята жена доста често прави за смях мними риболовци,ловящи на хляб.Ще отговоря на всичко по-късно.Тръгвам за работа сега.
milen1234
новобранец
новобранец

Мнение от milen1234 »

здравейте рибарчета емо кажи ми вие ли сте дистрибутори за СтараЗагора г-н Мушников или те продават за вас

Емо този твоЙ приятел много ти се бЪрка из работите очевидно е че е мно......... природно....
Търся червей , така че ако става да работя с някой , който е по-близо , на когото пращаш в моя окръг
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

milen1234 написа:здравейте рибарчета емо кажи ми вие ли сте дистрибутори за СтараЗагора г-н Мушников или те продават за вас
Ако прочетеш цялата тема ще разбереш,че почти всички червеи за страната минават през мен.С това нещо не се хваля и не пиша тук за да печеля повече или да отнемам клиенти на колегите ми.Аз съм на заплата от години и не ме бъркат количествата.Но запомни......почти целия Кюстендилски червей минава по един или друг начин през мене.Зареждам всички наши камери из страната.Но работя и със складовете на големите фирми и вносители.Продавам и на дребни търговци..Тук пиша за тези неща от 10 дена,защото се опитвам да установя някакъв контрол на цените и качеството.Целта от това е не Емо да забогатее(което не е лошо де),а крайния потребител да получава реална цена и качество без да нарушаваме добрата печалба на хората търгуващи с нашия вид стока.Имаше доста спекулации и дано сега секнат.....за което има сигнали.За това няма значение от кой ги взимате.При проблем се оплаквайте на мен.Обещавам ви ще го реша.За тези,които желаят червея да е 1-ва ръка и да тръгва за тях директно от моята камера нека да ми се обадят.
Станимир Мушников ги взима червеите от мен.Сега кажи имаш ли някакъв проблем с него!Защото в малките градове се получават парадокси.Всеки желае да го взима от майната си.Стига да не е от комшията.Ако не желаеш да взимаш от него.....ще ти ги изпращам аз.Стига да си търговец.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

vasil hristozov написа:Милене , продължавам , мен може да ме послушаш , нямам пристрастия, не съм обвързан и няма да ти бъда клиент, Не ме интересува и дали червея е български, турски , румънски , китайски, дреме ми.
Ако пробваш с подобна на горната схема , какво ще се получи.
1.Ще ти се увеличи оборота на червей , ще пичелиш повечко от него.
2.Ще ти се повиши посещаемоста в магазина , ще има ръст в продажбата и на други стоки.
3.Конкуренцията ти , другите магазини , ще бъдат под натиск да изпробват подобни схеми :D , в резултат при тях може би ще се получи резултат , ръст по точки 1. и 2., докато при теб може да се наблюдава спад по горните точки, но пак ще си на далавера.
Какво ще се случи с <потребителя>
1.Ще бъде доволен.
2.Ще си мисли че е на далавера.
4.Ще си мисли че е спестил пари от риболовни разходи , но истината ще е друга :wink:
Какво ще се случи на Емо.
1.Време на очакване.
2.Увеличаване обема на производство.
3.Ръст, траен, в печалбите
4.По малко време за риболов на сом с бели червеи :D
Извод.- Всички са доволни, но само някои знаят защо :lol:
Радвам се,че има мислещи хора.При моята схема ще са доволни всички.Потребители,търговци....даже и аз.Има ли по-хубаво нещо от това!
milen1234
новобранец
новобранец

Мнение от milen1234 »

благодаря за схемите колега :wink: оптвам се да намеря нещо по изгодно така че и ние и клиентите да са доволни но защо всички който пишете по тази тема се опитвате да ме убедите че трябва да вземам от Емо тука нещо не се разбрахме за цени,доставки,количества и на мен ми се искаше да се договорим но аз мога да се договарям така че за мен да е изгодно а офертите на Емо нещо не ме кефят ще тарся други,- ако не пак от Варна
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Хора не забравяйте, че 99 % от хората които четат тази тема са ваши клиенти. Не мисля, че тука му е мястото да си обсъждате търговските трикове.
И какво означава " Клиента ще си мисли ......" това ми намирисва на ....... да не казвам к'во !!!!! :twisted: :twisted:
Аз като си куповам нещо не искам "да си мисля, че съм на далавера", а в същото време да се оказва, че несъм на далавера
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
milen1234
новобранец
новобранец

Мнение от milen1234 »

Емо сварзах се с този човек вав Стара Загора незнам той ли работи за теб ти ли за него както и да е но той ми даде твоя номер и ми каза че може да ме свържеш с друг дистрибутор който да ми е по близо
и така цялата тази ваша работа която сте замислили само за вашия край ли е даите нещо и за провинцията/ ако става де/
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

anatolisfbg написа:Взимал съм от българския червей той е много по дребен и много бързо умира
Значи евала правя на Емо за иницятивата и вече 100% съм решил да взимам червей само от Страхо или от Кр.село(риба и тъкъми)
Но възоснова на мнението на колегата anatolisfbg искам да питам нещо.Значи преди година-две по едно време белия беше станал кът(по магазините казваха че от Кюстендил имали много голяма поръчка за износ и намалили драстично червея за българския пазар).Тогава купувах румънски червеи и продавача ми показа голямата тава с червеи и вътре имаше пера и перушина,той ми обясни така:Румънците хранят червея с пилешко месо и той е жилав,жизниен и лъскъв(и наистина чевея беше такъв)!!!А в България чевея го хранят с риба....от което червея не е с високо качество единствено по размер не отстъпва....
Е въпроса ми е вярно ли е това?Защото всеки който се е опитвал сам да си прави бели червеи знае че от месо от риба и от бозайник червея има огромна разлика в полза на този от месо на бозайник!!!
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Дадох постнатият телефон на един издаващ признаци на крайна заинтересованост магазинер, който към момента продава на 20 лв/кг. Като посетя и други магазини....и там ще разнасям инфо. Дано се има успех инициативата и в нашият затънтен североизток. Иначе и сам мога да си ги гледам, но защо да ме намразват комшиите.... :lol: Някой ми трил "многото" мнения в тая тема, но не му се сърдя......и аз го обичам.... :lol:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

CERRUTI написа:
anatolisfbg написа:Взимал съм от българския червей той е много по дребен и много бързо умира
Значи евала правя на Емо за иницятивата и вече 100% съм решил да взимам червей само от Страхо или от Кр.село(риба и тъкъми)
Но възоснова на мнението на колегата anatolisfbg искам да питам нещо.Значи преди година-две по едно време белия беше станал кът(по магазините казваха че от Кюстендил имали много голяма поръчка за износ и намалили драстично червея за българския пазар).Тогава купувах румънски червеи и продавача ми показа голямата тава с червеи и вътре имаше пера и перушина,той ми обясни така:Румънците хранят червея с пилешко месо и той е жилав,жизниен и лъскъв(и наистина чевея беше такъв)!!!А в България чевея го хранят с риба....от което червея не е с високо качество единствено по размер не отстъпва....
Е въпроса ми е вярно ли е това?Защото всеки който се е опитвал сам да си прави бели червеи знае че от месо от риба и от бозайник червея има огромна разлика в полза на този от месо на бозайник!!!
Момчета,надявам се да не ми се сърдите,ако не ви споделя как се правят червеи.Но за инфо ще ви кажа,че това с пилетата и рибата не е верно.....що се касае качеството.Естественно силната храна е важна,но нали не вярвате в духове.Как така качеството сега е супер с една и съща храна.Много е важно задкормилното устройство и кой ги прави.Нямаше да се изметкам така с думи,ако не бях сигурен за качеството.Пилета не са литнали из Кюстендил.
Приказките идват от незнание,а желание за такова.А най-хубавата храна за червея е бял дроб.И само за инфо....,червея не яде и не наддава от храната с която българските фирми правят саламите(кожи,кокали,стави и жили-мляни).
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Бе, никой не ти се сърди; аз покрай тази тема вече взех да се уригвам на "бял" :D В едно мнооо....го далечно минало, когато още се водеха войни, с калашников в ръка- да се ликвидира тотално вноса и вносителите на италиански червеи в България( ти , сигурно си чувал, но не споделяш) и се успя по този въпрос..... та, това което знам е, че италианските червеи се отглеждат на жълтъчена основа, в абсолютно стерилна среда и отделно дето се ползват и за други работи(в медицината, например). Тук, в Карлово, определено се зарежда с изключително качествени бели , шарени и пинки и нямам идея дали са от твоите или са румънски- сигурно ще си взема по 100-200грама и от двата "подвида" и ще постна за крайните резултати с богат снимков материал по отношение на съхранение, захранка, подхранка, стръв, ароматизатори, атрактори, плаващи , потъващи, мъртви и т.н. червеи. За резултатите ще пиша подробно в темата по някое време!!!

п.п. аз не съм търговец, аз съм риболовец- сиреч, краен потребител или, "на дъното" на търговската хранителна верига :idea:

Поздрави и успех!
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Напълно нормално е да си пазиш занаята, особенно ако смяташ и за в бъдеще да се занимаваш с същото. Едно от най-скъпите неща днес е "зная как"..... :smt023
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Венелин Радушев написа:Напълно нормално е да си пазиш занаята, особенно ако смяташ и за в бъдеще да се занимаваш с същото. Едно от най-скъпите неща днес е "зная как"..... :smt023
Дано сте разбрали само,че НЕ кокошките и рибата са от значение за качеството,както ви убеждават някои.
Ако беше толкова лесно да се правят.Сега щеше да бъка от конкуренти.На всякъде във света има замесен някой Италианец. Или се е оженил за Румънка,или за Унгарка,даже за Полякиня.Само при нас е ставало всичко благодарение на един мислещ човек....казва се Васил.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Венелин Радушев написа: Някой ми трил "многото" мнения в тая тема, но не му се сърдя......и аз го обичам.... :lol:

Не някой , а аз :wink:
Има си причина да ги трия.
Мисля , че не е нормално да възникват спорове , да се пише извън темата и да се въртят търговски трикове.
Не трия само твои мнения... докато продължавате в същия дух , ще продължавам да трия , за да избегнеме евентуални гафове :wink:
Не трия , за да се правя на интересен , мисля че гледам да се отнасям с всеки адекватно и човешки , не искам повече от това ВИЕ да отговаряте със същото :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”