Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг-сезон 2009г!
Модератор: bobopeli
- magiosnika---
- научил се да хвърля
Re: Тролинг-сезон 2009г!
За битката до смърт съм приготвил едно друго нещо,което преди малко лакирах и сега съхне

-
- вече хвърля и на тежко
и аз аз закачих нещо http://image075.mylivepage.com/chunk75/ ... %D0%B3.jpg
http://m.youtube.com/user/petukingdom" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Красота!
Не съм се съмнявал в тебе,но това сега ли е или преди?
Сигурно не е хваната във България?
Дай некво инфо,че лигите.....!"Лакирах","съхне",нещата станаха сериозни!
Ше се стегам,че конкуренцията не спи!
Цяла зима спя с една глава,готова за лакиране!Треа да побързам с украсата и да търся нова тиква! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мернах десетина сулки у галерията!
Тоя не ми е конкуренция,аз пуснах 50-60 такива дребосъци!
Още е на първо ниво-"хвани па яж".

-
- вече хвърля и на тежко
Всичко ми е хванато в бг,тая е на 20.04.09 на ТИЧА!!!Ако не си бях забравил парашута(за което се пръснах от яд) нямаше да има бяла,а някой мустакат войвода!!Воблера всички смятам,че ще го познаят а дълбочината беше 1.40м ДО ДЪНОТО.Смятам,че инфото е дотатъчно,споделяйте и вие риба има за всички

http://m.youtube.com/user/petukingdom" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво"petukingdom"само такива рибоци ти пожелавам
и несъжелявай никога,така е трябвало да стане

-
- вече хвърля и на тежко
Мерси колега,тъпкано да ти се връща ама мустакатите са ми тръпката,другото само пълнежkvt написа:Браво"petukingdom"само такива рибоци ти пожелавами несъжелявай никога,така е трябвало да стане

- magiosnika---
- научил се да хвърля
Де го чукаш-де се пука ?Troli Rapala написа:"Лакирах","съхне",нещата станаха сериозни!Ше се стегам,че конкуренцията не спи!
Цяла зима спя с една глава,готова за лакиране!Треа да побързам с украсата и да търся нова тиква!

И аз съм се запали по мустаклиите миналата година нямах добра слука ,но тая очаквам с нетърпение и да се надяваме с повече късметpetukingdom написа: Мерси колега,тъпкано да ти се връща ама мустакатите са ми тръпката,другото само пълнежНе че не е интересен риболов,абе знаеш как е

- spookymiro
- ще става разбирач
Здравейте,
Тролинг сезона е преоткрит!
Отидохме на яз.Искър в петък вечерта. След барбекюто, тактиката за събота бе избискрена на по бира.

Явно е имало някаква полза щото по обед на другия ден снимах жената с тези две бели.

Имахме и две сомета по около 3кг всяко, които патрулираха около лодката вързани на въже.
През това време разплитах въжето с карабинките очаквайки късния след обед и евентуалните нови риби.

Даже си бях изпратил и съгледвач, подкупен с вътрешностите на белите риби.

Обаче опитът за подкуп бе неуспешен и в неделя по обед си тръгнахме останали само с улова и пускането на две еднокилограмови сомчета.
Поне направихме тренировка за едноседмичния риболов на яз. Кърджали, който ни очаква този месец.
Поздрави и успешен тролинг на всички!

Тролинг сезона е преоткрит!
Отидохме на яз.Искър в петък вечерта. След барбекюто, тактиката за събота бе избискрена на по бира.

Явно е имало някаква полза щото по обед на другия ден снимах жената с тези две бели.

Имахме и две сомета по около 3кг всяко, които патрулираха около лодката вързани на въже.
През това време разплитах въжето с карабинките очаквайки късния след обед и евентуалните нови риби.

Даже си бях изпратил и съгледвач, подкупен с вътрешностите на белите риби.

Обаче опитът за подкуп бе неуспешен и в неделя по обед си тръгнахме останали само с улова и пускането на две еднокилограмови сомчета.
Поне направихме тренировка за едноседмичния риболов на яз. Кърджали, който ни очаква този месец.
Поздрави и успешен тролинг на всички!

Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Добре, като начало на сезона на яз.Искър.Къде бяхте ,че по снимките трудно сега да се ориентираш,пълен до горе и качва още.
п.п.Кажи две думи за Фронтерата,доволен ли си ,би трябвало да е с 2,2 дизел мотора/или бензин/.
п.п.Кажи две думи за Фронтерата,доволен ли си ,би трябвало да е с 2,2 дизел мотора/или бензин/.
Всичко може,но не всеки го можe.

- spookymiro
- ще става разбирач
Бяхме на "Калния нос", който е между "Сухото дере" и "Бункера". Влачих около резервата. Актуален воблер - магнум син 9см (след два часа и половина въртене на препоръчани биячи за язовира, към 8ч се сетих за един пост на крокибгMITKO70 написа:Добре, като начало на сезона на яз.Искър.Къде бяхте ,че по снимките трудно сега да се ориентираш,пълен до горе и качва още.

Доворен съм от Фронтерата, 2.2 дизел, 2000г. Въпреки, че сме с лодка и няма значение къде ще я пусна във водата, от шосето за Самоков до носа я дърпах точно 10км черен път с офроуд оттенък на места. Там имахме познати на лагер.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
- krokibg
- учете се от него
spookymiro написа:
Бяхме на "Калния нос", който е между "Сухото дере" и "Бункера". Влачих около резервата. Актуален воблер - магнум син 9см (след два часа и половина въртене на препоръчани биячи за язовира, към 8ч се сетих за един пост на крокибг, където коментира воблери и уловисти цветове и сложих син магнум). Само едно от малките сомета от неделя беше на друг воблер, тейл денсър костур някакъв, останалите риби на два различни сини магнума. Сливърите мълчаха, но ми казаха че на джойнтет шад рап хот тайгър цват има бяла към 3 кила уловена надвечер. Нашите удари бяха между 8.30 и 11ч. и двата дена, така че може да се направи някакъв извод
Поздрави!
Колега,и на Ивайловград ,най-работещия воблер беше синия магнум.Работеше и синия глаз Шад рап.Всички други работещи преди воблери/визирам миналогодишните биячи/на тях нямаше и сторване даже.А синьото си работи навсякъде.Макар много хора да отричат това,че цвета има значение

Последно промяна от krokibg на Сря Юни 10, 2009 9:54 am, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
Браво Миро (как се представи мотора) 

ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ТРУДНО СЕ ХВАЩА ГОЛ ШАРАН
- MITKO70
- кандидат преподавател
Мерси за инфото,нещата пак се промениха в движение и сигурно ще се качваме на там.Пътя през Злокучене или покрай воените си е вярно оф роуд ,не може всеки да мине на места.Ако е ниска водата става и през Сухото дере,но сега не.Много съм се огледал в такава Фронтера,но пуста криза ,за сега изчаквам.Мерси още веднъж,имам го този боец в арсенала.spookymiro написа:Доворен съм от Фронтерата, 2.2 дизел, 2000г. Въпреки, че сме с лодка и няма значение къде ще я пусна във водата, от шосето за Самоков до носа я дърпах точно 10км черен път с офроуд оттенък на места. Там имахме познати на лагер.

Всичко може,но не всеки го можe.