Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

напдпревара за победа 4
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: напдпревара за победа 4
Днес и аз бях на Нови Извор на тренировка.Хванах почти всякакъв вид риба,като ловях близо до стената.Чакаме с нетърпение събитието. 

TICA FAN
-
- разбира нещата
Днес на Нови извор и на л.....но да бяхте хвърлили щяхте да хванете каракудиSONY написа:Днес и аз бях на Нови Извор на тренировка.Хванах почти всякакъв вид риба,като ловях близо до стената.Чакаме с нетърпение събитието.

хахаха
трябва и за захранка да си направим малко.хаха 

Засега списъкът е:
butnik
DIDO sensas
BZI
ExTaZzY
4u6kata
SONY
gosta
CrossFire
kiro pitona
bat a4o
gorkata_petrov
Batbozho
БИНДЕР
4i4o djek - съдия - фотограф
Пепи - технически секретар
For
Ако има пропуснати, моля да си кажат!
От изброените, ако някой отпада, моля, да сподели навреме!
Списъкът може да се допълва най-късно до петък - осми май 20. 00 ч. или до запълване на местата!
Посочете - кой е с директен!
Записаните колеги да кажат искат ли организирана софра и закупуване на кебапи за скарата?
Таксата за участие ще е 5 лв. Заплащат се при теглене на жребия. Три лева са за язовира и два за купите и медалите.
Тренировката в събота е безплатна. Рибата се връща задължително обратно в язовира. Такава е уговорката ни със собственика.
Дидо ще е готов до петък и със списъка на приятелите от магазин Риболовна мания!
В събота ще бъдем на язовира и пазачът ще разполага със списък, за да допуска без такса желаещите да тренират!
butnik
DIDO sensas
BZI
ExTaZzY
4u6kata
SONY
gosta
CrossFire
kiro pitona
bat a4o
gorkata_petrov
Batbozho
БИНДЕР
4i4o djek - съдия - фотограф
Пепи - технически секретар
For
Ако има пропуснати, моля да си кажат!
От изброените, ако някой отпада, моля, да сподели навреме!
Списъкът може да се допълва най-късно до петък - осми май 20. 00 ч. или до запълване на местата!

Посочете - кой е с директен!
Записаните колеги да кажат искат ли организирана софра и закупуване на кебапи за скарата?

Таксата за участие ще е 5 лв. Заплащат се при теглене на жребия. Три лева са за язовира и два за купите и медалите.
Тренировката в събота е безплатна. Рибата се връща задължително обратно в язовира. Такава е уговорката ни със собственика.
Дидо ще е готов до петък и със списъка на приятелите от магазин Риболовна мания!
В събота ще бъдем на язовира и пазачът ще разполага със списък, за да допуска без такса желаещите да тренират!
Последно промяна от For на Вто Май 05, 2009 8:55 pm, променено общо 1 път.
- CrossFire
- разбира нещата
По първият въпрос - с директен съм. То си и знаете де.For написа:Посочете - кой е с директен!
Записаните колеги да кажат искат ли организирана софра и закупуване на кебапи за скарата?![]()
По вторият въпрос съм ЗА софра.

- gorkata_petrov
- разбира нещата
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз спадам към болонезите,че ми се счупи върхът на дирекния .... само не разбрах за къкво са 5-те лв
въпреки голямата миза тоя път пак ще участвам 

Без риболов няма любов !
Аз ще ловя на дъно на жива рибка
С обикновен телескоп 3 метра.Ще чакам трофеен костур. 

TICA FAN
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
По груби сметки ще се съберем около 30души.Не знам как ще стане изхранването и пекането на скарата.Не отказвам кебапи и бира. 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Треперете майниии, ще пратим най-свирепите си рибояди 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- CrossFire
- разбира нещата
Базикаш ли се?!ExTaZzY написа:само не разбрах за къкво са 5-те лв
For написа:Таксата за участие ще е 5 лв. Три лева са за язовира и два за купите и медалите.
Тренировката в събота е безплатна.
Насе, в противен случай ще платиш поне 6 лева за таксата на язовира.
...................
SONY написа:Аз ще ловя на дъно на жива рибкаС обикновен телескоп 3 метра.Ще чакам трофеен костур.
Ц! Неможе, скастрихаме още като пробвах. С бинокъл ме гледаха през цялото време. Щяли да дисквалифицират без значение дали си "кихнал" на съдията.

Що да не може?Никъде не пише,че е забранено да се лови на дъно.Ще заложа на качеството за сметка на количеството

TICA FAN
-
- научил се да хвърля
скара ще нося ама скараджията е твърдо обиден да играе не толкос за победа колкото даме одари поне с кило в краиния резолтат
,
разбирасе ако има свободни места за него

разбирасе ако има свободни места за него
Нещо не се виждам в списъка на участващите. Ще бъда с Болонезе. Не съм мюсулманин и пия бира. 

sony:
Що да не може?Никъде не пише,че е забранено да се лови на дъно.Ще заложа на качеството за сметка на количеството

Butnik:Така,че стягайте такъмите,от днес започва и записването за участие,като риболова ще е FREE STYLE,дали го написах правилно,на плувка,кой с каквото има.
Киро, най-добре е да участва на скаратаkiro pitona: скара ще нося ама скараджията е твърдо обиден да играе не толкос за победа колкото даме одари поне с кило в краиния резолтат , разбирасе ако има свободни места за него

Бири и други всеки да носи, колкото може да носи..

Още три барбекюта ще подсигурим. Мисля, че ще се справим със софрата