ПОПЧЕТА - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
A. C.

Re: ПОПЧЕТА - 2009г

Мнение от A. C. »

Кире, добре сте се справили за това време от годината и сте извадили различни видове дънни риби. М/у другото последия път като отидохме до Палеца не даде добра риба. На Черноморец беше по добре.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Само 3 бяха с хайвер,другите напомпени мъжкари. :D
А.С. и Камен така ми каза,че и на Палеца няма да даде,затова и до там не отидох.
И добре стана,че можело пак на буксир да се прибирам.
Пак ремонт стои на преден план. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

salmo написа::lol: ... и по възможност малко водорасли и ... медуза за желиране :rolleyes: /както казваше Бойчо Брънзов , лека му пръст/ :tonqe:
...Салмо , приятелю , първо пробвай - после коментирай :D ...за рапана в чорбата не се бъзикам , цяло палатко-харпунджийско , гладно лято съм карал преди години на рибена чорба с рапани :D :D :D ...ако фанете и паури , късате краката и в чорбата(после се изфърлят естествено)...ядките от рапани е добре да се нарежат на малки кубчета :idea: ...след сервиране се поръсва със сушена Самардала ( билка от Странджата ) и става страхотия ...
върви с ракия :drinkers:
A. C.

Мнение от A. C. »

Булти за рапана съм съгласна, за пагура от част(аз не рих бо изхвърлила),но самардалата ми идва малко в повечко.Все пак има традиции -Девисил
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

а бе ти пробвай само :wink:
plamen_mitev
новобранец
новобранец

Мнение от plamen_mitev »

Днес (05.07) от 6 часа до към 14 с много обиколки - първо пред Галата започна да дава ама излезе вълна и вятър, изместихме се по към Черноморец на завет там ядец заваля и дъжд ама ние не се отказахме газ към Черноморец уж там не валеше, дъжд си имаше колкото трябва,че и повече. Риба никаква. Изчакахме да превали и обратно лека полека в проби към Галата вече беше към 10 и 30 когато се закотвихме пред носа с няколко поопипвания намерихме и нашето място и останахме там. Като резултат около 3 кила едричка кая един лихнус един огромен дракон и няколко малки, известно количество граца, няколко мокри якета и прекрасно чувство от гледката на прескачащите делфини около нас. Вобщи линии, един чудесно прекаран ден.

ПП. Между другото излизаше и доста скорпид.
hvdragon
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hvdragon »

Булти написа:
salmo написа::lol: ... и по възможност малко водорасли и ... медуза за желиране :rolleyes: /както казваше Бойчо Брънзов , лека му пръст/ :tonqe:
...Салмо , приятелю , първо пробвай - после коментирай :D ...за рапана в чорбата не се бъзикам , цяло палатко-харпунджийско , гладно лято съм карал преди години на рибена чорба с рапани :D :D :D ...ако фанете и паури , късате краката и в чорбата(после се изфърлят естествено)...ядките от рапани е добре да се нарежат на малки кубчета :idea: ...след сервиране се поръсва със сушена Самардала ( билка от Странджата ) и става страхотия ...
върви с ракия :drinkers:
освен рапани слагам и няколко ядки от миди. но и двете ги пускам последните 7 минути. а за да се държа към темата много дребни попчета също слагам в тензуха в първата част на подготовката на чорбата.
_Mi7k0_BG
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от _Mi7k0_BG »

В4ера бях близо до бал4ик на мост и гледам на един камак поп4е :) ,пуснах въдицата ,поп4ето избяга ама хванах един рак и бързо го извадих . след 5-6 секунди тои пусна стравта и трагна кам морето ама биах на пътя мъ, малко паника и ско4их в морето :D :D :D .и рака ско4и :axe:

Ч!

Камбата
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Привет колеги!Ловя каята на плувка,знам,че има и други които риболовстват по този начин,молбата ми е ако някой скоро е ходил за кая на плувка да сподели какви са резултатите,събота и неделя да знам дали да я търся каята или да купувам морски червей и каквото сабя (въдица)покаже :D .Предварително благодаря на всички. :prayer:
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

_Mi7k0_BG написа:В4ера бях близо до бал4ик на мост и гледам на един камак поп4е :) ,пуснах въдицата ,поп4ето избяга ама хванах един рак и бързо го извадих . след 5-6 секунди тои пусна стравта и трагна кам морето ама биах на пътя мъ, малко паника и ско4их в морето :D :D :D .и рака ско4и :axe:
Колега не че нещо,ама вместо 4 използвай ч.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

bat`venci написа: Колега не че нещо,ама вместо 4 използвай ч.
Венци,не съм съгласен с теб.
Много нещо е,затова и Камбата е написал онова голямо червено
Ч
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

КИРО написа:
bat`venci написа: Колега не че нещо,ама вместо 4 използвай ч.
Венци,не съм съгласен с теб.
Много нещо е,затова и Камбата е написал онова голямо червено
Ч
Бате Киро прав си,ама ми е неудобно да правя забележки на колегите за тези неща :oops: ,та затова :oops:
anastas_peykov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от anastas_peykov »

Хайде и аз да пусна един пос.
В събота сутринта в 6.30 бях на журналист. От там след 5 минути гребане по посока Аладжа банка отидах на мойто място , пред едни строящи се хотели.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Първо хубава кая излезе и по едно време като започнаха да се закачат едни големоглавци и ....
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Единя беше нагълтал цялата кука и се наложи да го оперирам , целия станах св кръв.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
На два пъти делфини ме заграждаха , четири делфина бяха харесали съдържанието в живарника ми. Въртяха се в радиус на около 10 метра около мен и като извадех живарника от водата си заминаваха. Ако ми бяха направили някой циркаджииски номер щех да им дам някоя риба. Е , после половин час след това рибата просто я нямаше ама карай. Хубави животни. От многото снимки които се опитвах да направя с моята съпунерка само на тая съм хванал единия в далечината.
Изображение
След 3 часа емоции кълването спря напълно. След като половин ччас се борих с един меджит прибрах такъма и към къщи.
Изображение
Изображение
Равносметката - вечерята е осигурена , хубави лихнуз , хубава кая.
Изображение
Котката и тя намаза , един медйит и една кая.
Изображение
Тука дъщеря ми къпе адашката си :)
Изображение

Хубав риболовен излет , имаше всичко . Но срещата с делфините беше най-интригуваща.
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Насе, супер си! :smt023
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата