Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Здрасти от начинаещ искам съвет
Модератор: nkolev66
- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
Re: Здрасти от начинаещ искам съвет
Ххаха,сигурно по-късия ще взема,че да не ми мине мерака след години
. До края на месеца ще поръчам сигурно 

Еми, ха честито! Като дойде го накисни първо в ракия. И аз пък
. Във вода исках да кажа
. Както казал Асан на Айшето: приготви си, облечи си, натъкми си, оправи си
и дай отзиви как се чувстваш във втората кожа.

- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
Пристигна ми неопрена,нахлузих без особен зор,с доста сапун в банята,но ми се струва,че ми е малък,като дискомфорт се усеща в подмишниците и в зоната на слабините
,мога да се движа свобоно,не знам дали това е нормално,дали и доколко ще се отпусне и тн....Ако не е нормално ще трябва да говоря с момчето да го смени с XL,този е L.
Ще ми го сменят с XL...дано да е по-добре.

Ще ми го сменят с XL...дано да е по-добре.
- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
Новия е супер,направих днес и първото си гмуркане по това време на годината,много е готино,изкарах си и мидички да не съм капо
. Поздрави и благодаря на съфорумниците за помоща! 

- stonetales
- разбира нещата
Още един въпрос от още един Абсолютно начинаещ:)
Трябва ли след влизане в морето, оборудването да се измива със сладка вода?
Трябва ли след влизане в морето, оборудването да се измива със сладка вода?
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
-
- ще става разбирач
Да трябва, мен понякога ме мързи, но е препоръчително....неопрена го глези повече. Накрая на сезона поне,трябва цялото оборудване да го измиеш щателно и да понамажеш тук там.
- stonetales
- разбира нещата
Благодаря Десо:)
Такова усещане имах, че трябва да се измиват заради лугата, тъй като човека, който ме съветва тук, го виждам много рядко и забравих да го питам за това.
Пък комшията е от 20-ина години гмуркач и винаги виждам проснат на простора неопрен, след като е влизал.
Ала друго си е консултация с повечето хора. Пък и тук има сто неща да си чета, без да губя времето на никой.
Такова усещане имах, че трябва да се измиват заради лугата, тъй като човека, който ме съветва тук, го виждам много рядко и забравих да го питам за това.
Пък комшията е от 20-ина години гмуркач и винаги виждам проснат на простора неопрен, след като е влизал.
Ала друго си е консултация с повечето хора. Пък и тук има сто неща да си чета, без да губя времето на никой.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Аз лично, след всяко влизане измивам със сладка вода цялата екипировка. Отнема ми 20 минути, а и помага да огледам за евентуални поразии по линията на харпуна, жъладите и т.н.
Неопреновите изделия суша на проветриво и сенчесто място,като обръщам първо отвътре, после отвън, харпуните подсушавам след сладководната терапия, и тук следва най- важното: отвързвам въжето на макарата от стрелата и го връзвам за каишката на домашния любимец. Следва шут по футболната топка и когато се върне имам перфектно изсъхнало и навито въже в макарата.
Грижете се за екипировката си и тя ще ви служи вярно в годините.
Неопреновите изделия суша на проветриво и сенчесто място,като обръщам първо отвътре, после отвън, харпуните подсушавам след сладководната терапия, и тук следва най- важното: отвързвам въжето на макарата от стрелата и го връзвам за каишката на домашния любимец. Следва шут по футболната топка и когато се върне имам перфектно изсъхнало и навито въже в макарата.

- stonetales
- разбира нещата