Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Правила- Н. С. 6
Модератор: sapuna
- karadjov77
- ще става разбирач
- gloupan
- разбира нещата
Re: Правила- Н. С. 6
И една кутийка до него за разходи по срещата.Аз също гласувам ЗА това да има правила 

TRS70MLF2
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За Правила съм тоже 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- и господ не е толокова добър
Само 6 човека ще присъстват на срещата

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ЗА

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- каридата
- учете се от него
За
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Чета, чета и не е за вярване, какво осъзнавам. Ние сме БЪЛГАРИ.
-На нас закони и правила не са ни необходими.
-На нас религия не ни требе
-Не ни е нужен и комендант , за да ни казва кое как трябва да се прави – та да не сме малоумни, ние знаем как се прави.
Само че в живота не е така. Управляват тези които знаят ЗАЩО, а не тези които знаят КАК.
Помислете , дори в собствения си дом сте въвели някакъв ред.
Много ми приличате на една група футболни фенове.
За да няма проблеми , трябват правила.
Модовете да не се правят на ощипани , а да запрятат ръкави и да творят, че време не остана. Това е като в Народното събрание , ние избираме някой който да създаде правила с които ще се съобразяване.
-На нас закони и правила не са ни необходими.
-На нас религия не ни требе
-Не ни е нужен и комендант , за да ни казва кое как трябва да се прави – та да не сме малоумни, ние знаем как се прави.
Само че в живота не е така. Управляват тези които знаят ЗАЩО, а не тези които знаят КАК.
Помислете , дори в собствения си дом сте въвели някакъв ред.
Много ми приличате на една група футболни фенове.
За да няма проблеми , трябват правила.
Модовете да не се правят на ощипани , а да запрятат ръкави и да творят, че време не остана. Това е като в Народното събрание , ние избираме някой който да създаде правила с които ще се съобразяване.

"ЗА"-правила трябва да има!За да няма после,"ако"...!
- krokibg
- учете се от него
Пишете ме и мен !!! От спокойствието,по -добро няма.Искам да съм спокоен че няма да бъде някой прегазен и че когато си пием ракията,някой няма да влети в шатрата с 120км в час и да ни разсипе ракията
100% за някакви норми на поведение !!! Ще ни е подреден лагера,и ще спим спокойно

100% за някакви норми на поведение !!! Ще ни е подреден лагера,и ще спим спокойно

Последно промяна от krokibg на Пет Авг 07, 2009 8:36 pm, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Един вълк,както си вървял видял един завързан кон и го изял.После до края на дните си минавал от там ,но кон нямало.Много готина поговорка...
Та.............Когато човек сгреши ,би трябвало да се поучи от грешките си ,а другите покрай него на аванта.Кой грешил,грешил нека да е за пример.Доста се изписа и мисля стана ясно за какво иде реч.
За предишните срещи това го нямаше.
Достатъчно се чу ,какво не трябва да се прави.Всеки нарушил до тук написаното би трябвало да бъде игнориран от останалите или по възможност спрян на време.
..........За правила и закони мисля си ..........идва на нагорнище.Помислете си само,че алкохола не прощава никому и какво правим???? Закони ,макони не важат тогава,знаете го много добре всички употребяващи огнената вода.Значи ,ако дойда с двама души би трябвало да ги държа из късо както и те мен и по принцип всеки другия.Така мисля до някъде ще се изчистят нещата,но на пиян човек да му разясняваш правила,закони и тям подобни сигурно знаете,че не става,а ако не знаете ----НЕ СТАВАААА.Давам бърз пример
.....почва песента"данйова мама"и аз вадя ливора,щот ми е на сърце тази българска песен и ми се пуца.Обаче в този момент колегата вижда и се намесва своевременно и другия до него и другия и др... и така всичко приключва.
Извода който съм си направил е ,че някакви норми наистина трябва да има и колкото повече се пишат толкова повече има вероятност те да се прочетат от присъстващите и желателно,казвам желателно да се спазват.Малоумни мисля няма тук.Мен лично да си кажа честно ме дразни единствено споменаването на думи като правила ,закони,задължения и т.н.Думата е да се придържаме към пак казвам някакви що годе норми ,а още по кратко МОРАЛ.Желая здраве на всички и до нови срещи.Липсата на някой винаги се усеща.Който може и има възможност нека посещава тези срещи,но и да има едно на ум,че се употребява алкохол.........сещайте се.До тук всичко е било на мах,нека и за в бъдеще остане така.
Та.............Когато човек сгреши ,би трябвало да се поучи от грешките си ,а другите покрай него на аванта.Кой грешил,грешил нека да е за пример.Доста се изписа и мисля стана ясно за какво иде реч.
За предишните срещи това го нямаше.
Достатъчно се чу ,какво не трябва да се прави.Всеки нарушил до тук написаното би трябвало да бъде игнориран от останалите или по възможност спрян на време.
..........За правила и закони мисля си ..........идва на нагорнище.Помислете си само,че алкохола не прощава никому и какво правим???? Закони ,макони не важат тогава,знаете го много добре всички употребяващи огнената вода.Значи ,ако дойда с двама души би трябвало да ги държа из късо както и те мен и по принцип всеки другия.Така мисля до някъде ще се изчистят нещата,но на пиян човек да му разясняваш правила,закони и тям подобни сигурно знаете,че не става,а ако не знаете ----НЕ СТАВАААА.Давам бърз пример

Извода който съм си направил е ,че някакви норми наистина трябва да има и колкото повече се пишат толкова повече има вероятност те да се прочетат от присъстващите и желателно,казвам желателно да се спазват.Малоумни мисля няма тук.Мен лично да си кажа честно ме дразни единствено споменаването на думи като правила ,закони,задължения и т.н.Думата е да се придържаме към пак казвам някакви що годе норми ,а още по кратко МОРАЛ.Желая здраве на всички и до нови срещи.Липсата на някой винаги се усеща.Който може и има възможност нека посещава тези срещи,но и да има едно на ум,че се употребява алкохол.........сещайте се.До тук всичко е било на мах,нека и за в бъдеще остане така.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
ЗА
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/