НС-6 -19 септември -Ивайловград-ЗАПОЧНА

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
strijok
учете се от него
учете се от него

Re: НС-6 -19 септември -Ивайловград-ЗАПОЧНА

Мнение от strijok »

Неделчо ги рилийзна, малки му били :mrgreen:
Тамън се прибирам, снимки по късно :wink:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Снощи се прибрах. Искарах няколко незабравими дни благодарение на вас приятели.
Специални благодарности на Ванката-strijok и неговата съпруга за вкусната риба.
Изображение
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Голяма секретност,голяма работа.
Някоя снимка няма ли да постнете бре момци. :wink:
Гледам бая народ се прибра ,ама май героите уморени.
Дайте малко инфо на неприсъствалите как премина срещата.
:D :D :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Бе и аз чакам некви отзиви, ма нъцки :|
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

И аз днеска слязох на фурия и даже довиждане не си взех с момчетата.Налегнаха ме проблеми и без мен,нищо не става и трябваше да слизам.Благодарности и от мен за пържения зарган,така се намлатих с бира и бяло вино че повече такова смесване докато съм жив ,няма да направя.Ама тя пустата му пържена риба,много върви и с двете питиета :oops: :oops: :oops:

И така,срещата сварши за мен и риболова по целия язовир беше тегав та тегав,освен на определени места,където хората вадеха шаран на поразия и всичкия го мъкнеха към фризерите или да го продават.Добре че има бдителни колеги и точно в промеждутъка от няколко минути преди да се сменат на бивака,нашите им свиха шамандурите и на новата група хладилниците ще останат празни - нямаха удар :finga: :ANAL: :finga: :ANAL: :finga: Иначе тролинга беше много тегав и само удари от гаден кефал,сигурно съм пуснал поне 40-50 броя.Бялата никаква нещеше да взима а кустура майстор Павката,направо ги разби.Откакто съм горе,имам едно сомче на тролинг колкото на Милчо,един удар на кльонка - испуснат благодарение на това че съм начинаещ и избързах и това е.Риби се вдигаха до стръвта но нито една не взе стръвта.Абе общо взето изхабихме много бензин за нищо.Красота обаче събрахме за цялата зима да имаме в запас.Павката "Сестрата" ще качи снимки предполагам на красивите места,да се полюбувате всички.Поздрав !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Павката "Сестрата" ще качи снимки предполагам на красивите места,да се полюбувате всички.Поздрав !!!

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Ех, че хубаво, язовира наистина е прекрасен, па съм чувала че и риба има, но за който може да си я хване :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А някой нов химн не измислихте ли? :rock: Нещо много омърлушени физиономии виждам - я да се стягате бързо, от снимките лъха бездушие, скука, все едно сте заедно всеки ден! Къде са песните и танците на народите :wink: :drinkers:
no4ev
новобранец
новобранец

Мнение от no4ev »

Колеги благодаря за радушното посрещане, изкарах четери страхотни дни в добра компания. За първи път съм на такава сбирка, но не и за последен.
Луд умора няма!
Dimityr gaidarov
новобранец
новобранец

Мнение от Dimityr gaidarov »

Страшно си изкарахме .. много ми хареса .надявам се и друг път да доида :) успех..
Изображение
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Прекарах два прекрасни дни със свои по душа хора на непознат за мен язовир. Язовирът явно е много обичан от нашего брата, защото бреговете му бяха лагер до лагер. Нашият бе най-голямия и организиран. С моят "дреднаут" направих разузнаване с бой и въпреки пробойната на дъното му, която наложи незамедлителен ремонт в сухият док на форума, наскубах по оценки на Недялко над 5 кг едри костури за три часа. Дано на Войводите да им станат снимките хубави, както им е и виното, та да се документира резултатът от подареното ми от Неделчо шаранско ребро, носещо риболовен късмет за един ден! Съжалявам, че Любо не се нави да направим едно надбягване с неговата пиратска фрегата, но регатата ще я оставим за друг хубав ден! Срещата според мен мина "без правила", но всеки ги спазваше. Беше с много настроение, напоителна, хранителна с морски, горски, язовирни и т.н. добрини и вкусотии . Язовирът се направи на "скромна" мома и по малко ни пускаше, но Милчо се доказа, като сомоуловител, Павката, като кефалоунищожител, Неделчо и Наско, като шараноспасители, аз като костуроубиец, а какво се е случило след мен се надявям да прочета от последните мохикани на срещата. До нови срещи приятели! Радвам се че ви имам! :lol: :heart: :heart: :heart: :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

Аз писах в темата за снимки :oops: .Инъче наздраве Наско и Краси... :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

И аз вече акустирах,благодарско на всички присъствали за страхотната среща.И да си кажа-ще ходя на срещите докато там има хора с който си заслужава да се видим,а то май винаги има такива :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Nazdrave ot trimta muskitari (nasko krasi i prokop4o)mnogo pozdravi na elfi ot krasi
georg

Мнение от georg »

Наздраве герои! :drinkers:
Завърна ли се рибата? :D
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

И аз съм вече тук. Беше една прекрасна среща. Риба нямаше много но кефа беше голям. Моят личен резултат е 10 - тина шаранчета но все дребни и си заминаваха както и идваха, по - вода. Най -голямото да е било 1,5 - 2.00кг. За съжаление на непознат язовир е така, иначе риба във водата има. Срещата имаше и продължение. Прокопчо цъфна след срещата, три дни след това Васко, Жоро и един техен познат от Асеновград. Абе с две думи стоях там 19 дни и винаги имаше приятна компания.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”