Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК
Модератор: sapuna
Re: Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК
Пичове, някъде във Варна виждали ли сте това: http://www.banksidetackle.com/shop/kord ... stems.html. Държа да е на Коrda. 

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Братле виж в Гоу Фиш при Стефчо. Ако там го няма няма да го намериш никъде по другите магазини във Варна. Само в Гоу Фиш има такива неща.godho написа:Пичове, някъде във Варна виждали ли сте това: http://www.banksidetackle.com/shop/kord ... stems.html. Държа да е на Коrda.
Питаи Стефчо дали го има , напиши му един мейл gofish@abv.bg за да не се разкарваш напразно - гарантирам,че ще ти отговори дали го има това при него.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Сигурен бях, че ще ме упътишsvilen_sa6kov написа:Братле виж в Гоу Фиш при Стефчо. Ако там го няма няма да го намериш никъде по другите магазини във Варна. Само в Гоу Фиш има такива неща.godho написа:Пичове, някъде във Варна виждали ли сте това: http://www.banksidetackle.com/shop/kord ... stems.html. Държа да е на Коrda.
Питаи Стефчо дали го има , напиши му един мейл gofish@abv.bg за да не се разкарваш напразно - гарантирам,че ще ти отговори дали го има това при него.

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Успех в търсенето и дано намериш това което ти трябва.Сигурен бях, че ще ме упътиш. Благодаря братле!!
.

-
- научил се да хвърля
Filstar май продаваха в магазина до ''зелени камъни'' Трошево.Но може и да се лъжа!!!!
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Фирстар се продава в магазин Гоу Фиш при Стефчо срещу Полиграфията. Там трябва да го има,но звънни ги попитай, за да не се разхождаш напразно. Ако го нямат си го поръчваш и за един ден ще ти го доставят.berk0199 написа:Здравеите колеги знаете ли къде във варна мога да си закупя пръчката FILSTAR UNIVERSE 4.00м благодаря предварително
.

-
- ще става разбирач
Някой да е виждал тая сопа http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1953 по наще магазини?
Искам да я пораздрусам да я видя що за звяр е преди да поръчвам.
Искам да я пораздрусам да я видя що за звяр е преди да поръчвам.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Добре,че Ганди да оправи работата, а Коле.
Поздравления за Ганди- това е ЧОВЕКА, който знае как се върти бизнес и на когото с удоволствие давам парите си.

Благодарности на Ганди за двата Джаксъна, перфектни са.

Поздравления за Ганди- това е ЧОВЕКА, който знае как се върти бизнес и на когото с удоволствие давам парите си.

.

-
- ще става разбирач
Още не еsvilen_sa6kov написа:Добре,че Ганди да оправи работата, а Коле.![]()
Поздравления за Ганди- това е ЧОВЕКА, който знае как се върти бизнес и на когото с удоволствие давам парите си.![]()

Но обеща да помогне и аз му вярвам.
Другата седмица ще я преслушам тая легендарна въдица. Дано не се разочаровам.

Колеги,някой да знае дали във Варна някаде продават воблери Ecogear,че утре имам път на там и няма да е лошо ако се сдобия с някой друг. 

-
- новобранец
Абе аз да питам сега по запознатите кво стана с магазина на Видракс дето щеше да го има във Варна, ако става въпрос за магазина на Приморски, ходих там нищо не се е променило. Исках да гледам мачове на Тубертини ама няма имаше само два три на Вега и Мичел нищо друго. Ако става въпрос за друг магазин дайте някви координати, че аз все така си стоя без мач. 

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
до две седмици ще го заредят този магазин и ще започне работата си като фирмен на Видракс. Това ми писа Ганди. Магазинчето ще е същото.
.

здравейте колеги!за първи път пиша в тази тема.малко информация и от мен.вчера бях в магазин ИВС във Владиславово и продавачката ми каза,че през целият месец декември в магазина има промоция-всички стоки с 15% намаление,а до началото на декември остават само два дена 

-
- ще става разбирач
Браво на Иветоtodor_197 написа:здравейте колеги!за първи път пиша в тази тема.малко информация и от мен.вчера бях в магазин ИВС във Владиславово и продавачката ми каза,че през целият месец декември в магазина има промоция-всички стоки с 15% намаление,а до началото на декември остават само два дена

а каза също и че към края на тази седмица очаква стока на carp pro и pro maxNikiStoianov написа:Браво на Иветоtodor_197 написа:здравейте колеги!за първи път пиша в тази тема.малко информация и от мен.вчера бях в магазин ИВС във Владиславово и продавачката ми каза,че през целият месец декември в магазина има промоция-всички стоки с 15% намаление,а до началото на декември остават само два денаЩе намина да поразгледам тая седмица.