Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Рубрика-КАПО
Re: Рубрика-КАПО
Вчера 13.02.2010 с моя колега grsg решихме да направим един излет по р.Тунджа около с.Крушаре.Нивото на водата е ужасно,течението е много силно.Ако някой от колегите е решил да ходи там по-добре да не ходи защото ще си изгуби времето 

-
- научил се да хвърля
Днес бях там реката е доста ужасна... преди това минахме през сливенската дупка имаше тънак лед хвърляхме малко камани .... направихме си място но уви капо... от там на Самуилово ама беше супер мътна дупката иии така поне разтоварихме малко на това прекрасно време !skofild6 написа:Вчера 13.02.2010 с моя колега grsg решихме да направим един излет по р.Тунджа около с.Крушаре.Нивото на водата е ужасно,течението е много силно.Ако някой от колегите е решил да ходи там по-добре да не ходи защото ще си изгуби времето
В събота група от трима направихме един тур по яз.Цонево.Много вятър,вълни и мътилка.Бяхме решили да пуснем гумени лодки от Дебелец и да търсим костур.Не се получи.Разходихме се до стената и накрая се озовахме на "Малкия язовир".Там е по закрито и ставаше за риболов.Аз похвърлях малко туистери и воблери,а останалите се пробваха на плувка и живи рибета.Абсолютно капо отвсякъде.Чак като решихме да си тръгваме се видя,че има живот в язовира.Уклей се завъртя в залива и правеше кръгове,като че ли да ни дразни.Очаквам с нетърпение да се позатопли,че взе да ми писва...
- andrean_dimitrov
- ще става разбирач
- Румбата
- разбира нещата

Това е от мен - рапорт даден !
П.П. И защо само аз пиша тук , само аз ли не хващам !?
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- научил се да хвърля
Здравейте
Като чета темата виждам че пишат колеги който ходят по реки и язовири ,а тези от морето не.Аз да се похваля последния месец съботите и неделите ходя редовно на морски риболов на Кранево и на дамбата мужду Балчик и Албена и само хващам тен.
Но надявам се да дойде и моя час
Като чета темата виждам че пишат колеги който ходят по реки и язовири ,а тези от морето не.Аз да се похваля последния месец съботите и неделите ходя редовно на морски риболов на Кранево и на дамбата мужду Балчик и Албена и само хващам тен.
Но надявам се да дойде и моя час
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
ХАХАХХАА
Тая рубрика е необходима
Тая рубрика е необходима
-
- разбира нещата
Бях забравил за...месеци,вкуса на валата
ама вчера се върнах в реалността
....цял ден без почукване,бял,пинки,торен,земен,царевица,рибета,та даже и изкуствени примамки пробвахме с колегата ама без побутване цял ден си останахме
Трябва да си се напиша в темата

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тая рубрика що е останала толкова назад да не би капото да е вече в миналото (дай Боже)
От месец и половина несъм стъпвал за риба и имам чувството че ще извърша масово убийство

От месец и половина несъм стъпвал за риба и имам чувството че ще извърша масово убийство

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- venkov71
- научил се да хвърля
[quote="dunavski"]Тая рубрика що е останала толкова назад да не би капото да е вече в миналото (дай Боже)
Де да беше,ама не,ето че и на мен ми се случи.Не че съм извънземен или застрахован,но...
Днес съм навъртял минимум 160км.,обиколих 2 реки и няколко места,които никога не са ме предавали.Първо се "отбих" на р.Ботуня до с.Ракево,но нацелих гредата-вира беше наполовина замръзнал,никакъв шанс за хвърляне.Продължих няколко км. надолу по течението до с.Добруша-айде още една греда(добре,че не съм нападател).Реката маловодна,бистра и естествено-замръзнала.След няколко секунден размисъл се отправям към единственият възможен вариант-р.Огоста,и по-точно към с.Хайредин.За последно там добре се отчете барата.Пристигам доста късничко-около 9,и......
......... О,ЧУДО!!!!!!!!!!!!
На вира няма никой,ма съвсем никой.Викам си,че не е на добре,но червейчето наречено надежда ме гъделичка-не бой се бе,уплашили са се от студа(рибарите).И като се почна едно захранване,едно мятане....А времето си тече.От време на време подскочи някое рибе,колкото да ме задържи още някой и друг час.В един момент толкова пощурях,че слязох на 20 номер кука(няма грешка-20 номер).Добре че нямам по-малка
Към 14.20ч вече се предадох,бях дал всичко от себе си,но в крайна сметка-1:0 за рибата.
Такъв валат отдавна не бях правил,толко ме беше яд,че и снимки не ми се правеха
Поне си изпуших цигарите на чист въздух.
Това е от мен колеги,а на вас повече слука!
Де да беше,ама не,ето че и на мен ми се случи.Не че съм извънземен или застрахован,но...
Днес съм навъртял минимум 160км.,обиколих 2 реки и няколко места,които никога не са ме предавали.Първо се "отбих" на р.Ботуня до с.Ракево,но нацелих гредата-вира беше наполовина замръзнал,никакъв шанс за хвърляне.Продължих няколко км. надолу по течението до с.Добруша-айде още една греда(добре,че не съм нападател).Реката маловодна,бистра и естествено-замръзнала.След няколко секунден размисъл се отправям към единственият възможен вариант-р.Огоста,и по-точно към с.Хайредин.За последно там добре се отчете барата.Пристигам доста късничко-около 9,и......

На вира няма никой,ма съвсем никой.Викам си,че не е на добре,но червейчето наречено надежда ме гъделичка-не бой се бе,уплашили са се от студа(рибарите).И като се почна едно захранване,едно мятане....А времето си тече.От време на време подскочи някое рибе,колкото да ме задържи още някой и друг час.В един момент толкова пощурях,че слязох на 20 номер кука(няма грешка-20 номер).Добре че нямам по-малка

Към 14.20ч вече се предадох,бях дал всичко от себе си,но в крайна сметка-1:0 за рибата.
Такъв валат отдавна не бях правил,толко ме беше яд,че и снимки не ми се правеха

Поне си изпуших цигарите на чист въздух.
Това е от мен колеги,а на вас повече слука!
ако можех да превърна хобито си в професия......
-
- новобранец
Дай БОЖЕ НИКОМУ!!! Ама както е тръгнало с тези мрежари
и токаджии все така ще е.
Уния дето ни взимат парите за билети .............никакъв контрол!!!!!!!!!!!!! Така поне е около Пловдив.

- indalo
- фен клуб-скобар
Моя пост е 4 в 1. Та приключих 2010 с капо на Невестино, сефтосах Новата 2011 още на 2.1. с капо пак там. После успях да хвана едно скобаре на следващия излет. За финал на Бисо по местата 2 красиви капота. Първия път двамата с него, като той се разписа с два добри клена, а 2рия път днес. Реката перфектна, времето също, 500 грама белки у водата+ 2 хляба. Возене перфектно
, нито един удар. Почвам да си мисля, че в мене е причината, ба ли го. Или съм голем карък или толко си мога. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- malkapluvka
- фен клуб-скобар
На 27.01.2011 ходих да проверя Тунджалъка дали си е ма мястото, разбира се, с въдица в ръка!
Ама дошли едни води високи, една бозяна такава реката, абе кво да ви кажа - капо. Утре пак ще одя да я видя реката дали не е избягала, но изгледите за успех клонят отново към нула, ама нали съм си ентусиаст....
И при този студ ще заприличам най-вероятно на аватара си, но луд умора няма. 

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
-
- научил се да хвърля
и аз на 26,01 чииисто капо на стамболийски,таа риба не знам къде се е завряла