Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Нещата от живота.
Модератор: nkolev66
-
- ще става разбирач
Re: Нещата от живота.
Малко ведрина и спокойствие,малко любов и малко тъга.Поздрави на всички,които обичат морето и неговите истории.Момента с умрялата мишка е велик.Приятно гледане.
[YouTube] http://youtu.be/5mVEapKnS1c?hd=1[/YouTube]
[YouTube] http://youtu.be/5mVEapKnS1c?hd=1[/YouTube]
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
...на тая дата (16) догодина ще напрая купон ...сички морски и подводни , ще са добре дошли ...начи е било сряда
, пък в разказа писах , че е вторник ...ши гу коригирам ..

- Jack Daniels
- разбира нещата
АААА, ти ше забравиш до догодина 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
...нали ще ми напомните ве ... 

Булти, така не се прави
. До догодина, има цяла година
. Ми аз ако съм, няма да смея да вляза до тогава
. Я се запрятай и ни викни да се напрегнем малко
за твое здраве
.

...съгласен , но първо да си опрая матора - че удавен
, да си купя отново гребло , щото удавих едно чисто ново а друго съ строши ...в главата ми
...да си сложа неопрена , да отида на острова , да напълня лодката с миди ...и съ мятаме в къщи ...аве за Коледа смятам , ши стани ...

Ква Коледа бе Митак...къде е тя....прави морският курбан за Никулден...баш си ни е празник.. 

Никоя риба не е по - важна от живота !
Олее отърване няма...Тва с мидите звучи много мазохистично.По добре ти пак "излез с лодката" ама фани бира
,хора сме ща разберем 

...ми кът сте казали Никулден , тъй да е ...в камерата имам замразени само попчетаvatus56 написа:Ква Коледа бе Митак...къде е тя....прави морският курбан за Никулден...баш си ни е празник..

...но-о-о-о месарския магазин отдолу е ....

...чувствайте се поканени ...
...ще пусна тема и в моя форум...
...Барета , не ми мести темата...че земат да дойдат после 1000 чувека...тогава ко ши праим ...ши трябва да бягам с лодката в морето

п.с. носете си рибарските сгъваеми столчета

Няма бе, виж отдели 200 грама ракийка от онази дъртата поморийската една пържола колкото шапката ми и една бира, шот от попчетата ми става лошо. 

Пашата обича смелите.
...да не дойдеш само с някое собмбреро
...
...така ...начи следващия вторник не , по следващия е Никулден , десетина дена има дотогава...живея в Лазур , който ши идва или да ми пише на лични тук или в моя форум - http://bulti.forumn.net/t121-topic ( да не занимаваме сички ) да му дам точни инструкции как да ме намери , пък и аз да си напрая сметката колко хора ще идват ...да се чувстват поканени всички приятели на Морето...гостито ще продължи , докато гостите се държат на краката си , преспиване не се осигурява , само в краен случай - на пода
...последни записвания до понеделник - 5 декември - 12 часа ...

...така ...начи следващия вторник не , по следващия е Никулден , десетина дена има дотогава...живея в Лазур , който ши идва или да ми пише на лични тук или в моя форум - http://bulti.forumn.net/t121-topic ( да не занимаваме сички ) да му дам точни инструкции как да ме намери , пък и аз да си напрая сметката колко хора ще идват ...да се чувстват поканени всички приятели на Морето...гостито ще продължи , докато гостите се държат на краката си , преспиване не се осигурява , само в краен случай - на пода

-
- научил се да хвърля
Абе кво стана с темата на терзо?
Дайте ми сайта и обещавам, че ще знам кой се гаври та ко' ще и аз да съм бил. Аз чакам отговор.
Дайте тая тема е моя вече!
Дайте ми сайта и обещавам, че ще знам кой се гаври та ко' ще и аз да съм бил. Аз чакам отговор.
Дайте тая тема е моя вече!