Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз Ивайловград ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз Ивайловград ?
На стената е най-добре, Сепрември-Октомври или Август ако се е вдигнала прекаленно много температурата на водата. Иначе точно там няма голяма преспектива. От пролетта робата си е все нагоре. На времето като имаше ама много риба(когато беше всичко там граничен район) и на стената даваше посред лято. Сега ама не е така, колкото и да пробвам. А и там по къщичките, доста риба изпапаха с тия мрежи дето седяха години наред във водата.
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Колеги някой можели да сподели някво инфо за нивото, калве ли, и каво? И как е положението на бориславци? В неделя пътувам за там. Благодаря предварително за инфото.

Успех рибари и риболовци?!
нивото на язовира е на макс , аз толкова пълен никога не съм го виждал , температурата на водата варира между 27-29 градуса и странното е 4е 2-3 метра надолу не е по студена . В момента риболова на хищник е умрела работа , аз бях 4 дена и имах само 2 удара на влачене а с колеги си говорих че и толкова нямат .
От брега за мирни риби не знам какво е положението но като цяло на сонара рибата се беше групирала в дълбокото под 10тия метър .
успех и да се похвалиш какво си направил
От брега за мирни риби не знам какво е положението но като цяло на сонара рибата се беше групирала в дълбокото под 10тия метър .

- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Благодаря колега за инфото. Няма да забравя да докладвам като се върна, и на слука и на теб.hanibal написа:нивото на язовира е на макс , аз толкова пълен никога не съм го виждал , температурата на водата варира между 27-29 градуса и странното е 4е 2-3 метра надолу не е по студена . В момента риболова на хищник е умрела работа , аз бях 4 дена и имах само 2 удара на влачене а с колеги си говорих че и толкова нямат .
Успех рибари и риболовци?!
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Здравейте колеги, дойде и отпуската от 05.09 - 11.09.2011г. мисля да посетя яз.Ивайловград. Мисля да троля, а през останалото време тежките за шаран и бяла риба. Досега не съм бил на язовира, моля помагайте за място и малко помощ за монтажи подсказки за навиците на рибите, мерси предварително!
-
- новобранец
Някой влачил ли е скоро там? Има ли резултат?
Приятелите са розите на живота : откъсвай ги внимателно и се пази от бодлите.
-
- ще става разбирач
Как е положението на язовира?Шаран има ли?
Сега като се върнат колегите и ще кажат че и аз се интересувам. 

-
- новобранец
Риболова на влачене в момента е доста труден, за 30 часа тролене хванах 5 сомчета и 1 бяла.
-
- новобранец
Ако търсите сома от брега, въобще не се лъжете да вкарвате на вътре, сома е пред водораслите, става въпрос за местата под Малки воден.
-
- ще става разбирач
Къде е това място колега-"малки воден"? 

съседното село до Борислваци , тоест малко след устието на широкотоАтанас Катцарски написа:Къде е това място колега-"малки воден"?

- big chopar
- новобранец
Колеги,ще направя скоро един 7-8 дневен риболов на язовира,но разбрах,че нощно време не се позволява риболова.Някой знае ли как стоят нещата, от колко до колко часа се забранява риболова,защото не открих никъде такава информация? Благодаря предварително.
- MITKO70
- кандидат преподавател
За риболова през ноща си е така,забранен е,но малко хора го спазват . Това си една недомислица в закона ,и сигурно след време ще я оправят.
А от колко до колко е разрешено,това е в зависимост от изгрева и залеза на слънцето,не е фиксирано и има един тънък момент ,сумрак преди стъмване ,пак може да си ловиш.

Всичко може,но не всеки го можe.

е да ама на Ивайловград щеш не щеш го спазвашMITKO70 написа:За риболова през ноща си е така,забранен е,но малко хора го спазват . Това си една недомислица в закона ,и сигурно след време ще я оправят.А от колко до колко е разрешено,това е в зависимост от изгрева и залеза на слънцето,не е фиксирано и има един тънък момент ,сумрак преди стъмване ,пак може да си ловиш.