Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Ами може и да е почнал, но аз винаги го ловя към края на юни до края на септември 

- Menkata
- фен клуб-скобар
Малко инфо за яз.Сопот вчера много рибари малко риба
.След стената тъй нареченото "ПОД РЕСТОРАНТА" хората там се надпреварха кой ще начупи на рибата главата
.Бомбардираха я със захранка.От мен пълно капо някой други хванаха по 1-2 каракуди.Рибата е горе високо на повърхността.Нз как е било положението в другите ръкави на язовира,във вторик ще ви дам по прясно инфо смятам да влизам с лодката да пробвам шарковците в топлия ръкав на с. Голяма Желязна.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Здравейте колеги искам да попитам някой ходил ли е към устието на язовир Сопот да каже там как са нещата.
Колеги някой може ли да каже как е нивото на язовира .
Много благодаря
Много благодаря
"Да работим" - Мръсна дума !!!!
- Menkata
- фен клуб-скобар
Както обещах прясна информация,та...днес се получи доста приличен риболов от 5 сутринта до 12 наобяд.Излизаха каракуди около 1 кг. и платики от която една доста рекордна може би за този язовир към 1.300 кг.Рибата не кълвеше доста активно,имаше още 5 лодки само аз и един чичка ги мятахме,под мятане разбираите 3-4 по големи екземпляра и 7-8 по малки,другите около мен капо.Язовира се пълни със страшна сила.Треволяк се носи из цялата повърхност на язовира,а на дъното се закачаха водорасли,принуждаваш се да ловиш над тях.Захранка пелети,стръв бял червей.И да подпечатам информацията от днес някоя друга снимка.

колега ти към устието на язовира ли си ловил или някъде другаде.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Не знам на кое викаш устието.Това е ръкава от към с.Голяма Желязна.Ако смяташ да ловиш от брега на този залив просто няма смисал.Освен трева и водорасли друго нищо няма да хванешchefo1948 написа:колега ти към устието на язовира ли си ловил или някъде другаде.

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Не те разбрах много добре, ти и "чичката" от лодки ли ловихте или от брега???Menkata написа:...днес се получи доста приличен риболов от 5 сутринта до 12 наобяд...имаше още 5 лодки само аз и един чичка ги мятахме,под мятане разбираите 3-4 по големи екземпляра и 7-8 по малки,другите около мен капо...]
Menkata написа:...Това е ръкава от към с.Голяма Желязна.Ако смяташ да ловиш от брега на този залив просто няма смисал...
- Menkata
- фен клуб-скобар
От лодките разбира се ,по снимките който съм показал се вижда нивото на язовира.От брега освен трева друго не се ловиG.Petkov написа:Не те разбрах много добре, ти и "чичката" от лодки ли ловихте или от брега???Menkata написа:...днес се получи доста приличен риболов от 5 сутринта до 12 наобяд...имаше още 5 лодки само аз и един чичка ги мятахме,под мятане разбираите 3-4 по големи екземпляра и 7-8 по малки,другите около мен капо...]
Menkata написа:...Това е ръкава от към с.Голяма Желязна.Ако смяташ да ловиш от брега на този залив просто няма смисал...

-
- новобранец
Хайде и аз да се похваля
В събота(04.05.2011) решихме да повлачим малко.Уви цял ден нямах и едно подгонване на воблера,което не ме учуди.В Неделя реших да се наспя и каде 9:30 пак да влезнем с лодката да тролим.Резултатът беше повече от добър,хванахме 2 рибки от които едната доста добра
Имахме и доста удари и 1 истарвана риба.Ето го и "ДЗВЕРА"
4 килца Рибока си беше варнат от там от кадето дойде!

- Прикачени файлове
-
- Снимка0081.JPG (185.68 KiB) Преглеждано 1373 пъти
Кеф цена няма!!
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Ако сте я пуснали наистина- ПОКЛОН
Ами пичове айде че има състезание събота и неделя по спортен
Някой ще участва ли ?

- Menkata
- фен клуб-скобар
Яз. Сопот!Състезанието ще се проведе на стената на язовираqno_zloo написа:къде е тва състезание.

- hanks
- вече хвърля и на тежко
Какви риби се ловиха днес колега,ако не е тайна?Menkata написа:Яз. Сопот!Състезанието ще се проведе на стената на язовираqno_zloo написа:къде е тва състезание.
.Рибата се активизирала доста и днес направих добър улов въпреки ,че бурята ме изгони в 10:00 ,но все пак съм доволен от резултата.Гаранцията за добро състезание е налице ако рибата продължи с тези темпове на активност.Успех на всички участващи
- Menkata
- фен клуб-скобар
Основно мирна риба.Каракуди,платики и червеноперки.Каракудите с размери от 700 гр. и чат пат по-големи,но само от лодка
,залива на с.Голяма Желязна.Недоброжелателни колеги ни замерваха с големи олова от брега явно ги беше яд
,бъгарска му работа
.От ляво и от дясно на лодката се обръщаха много големи риби,предполагам че са големи амури поради голямата растителност в залива идват да пасат.От шарковците и следа няма не са в този залив.До колкото чувам се ловели от гребната база в дясно,дори били изкарали трофеен екземпляр 14 кг.Колко е вярно аз не мога да потвърдя,но това са слуховете на местните.Аз смятам в понеделник пак да си пробвам късмета след голямата дъндания на стена за някои шарко,пък и без това ще отида на мястото на победителя