Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Специализиран риболов Риболов от лодкаДНЕС ЩЕ СЪМ В МОРЕТО ОКОЛО......
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: ДНЕС ЩЕ СЪМ В МОРЕТО ОКОЛО......
Дават го 50см мъртвак - нямаш грижи за гуменката.baretata написа:Айде ще чакаме, че с моята гуменка май няма да мога да вляза. Дават го 2-3 бала.
Чудя се кои координати да хвана,може би на юг ще пробвам.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Утре сафрида ще е на Палеца , а в други ден ще го търся пак на Бяла.
Здравейте,
имам един много важен въпрос някои знае ли рибар с собствена лодка от Варна и района който влиза често за сафрид и е готов да вземе и мен да ловя срещу заплащане гориво или други.Имам много свободно време и ми се ходи но нямам никои познат преди имах но си продаде лодката.Много ще съм благодарен ако ми препоръчате някой колега.За контакти 0897906712 Борислав
имам един много важен въпрос някои знае ли рибар с собствена лодка от Варна и района който влиза често за сафрид и е готов да вземе и мен да ловя срещу заплащане гориво или други.Имам много свободно време и ми се ходи но нямам никои познат преди имах но си продаде лодката.Много ще съм благодарен ако ми препоръчате някой колега.За контакти 0897906712 Борислав
Утре по обед влизам от трета буна и газ към Траката.
Пашата обича смелите.
-
- научил се да хвърля
Тая тема ще е по-полезна и по активна ако е озаглавена" утре ще съм.....".
Така ще има информация кой колега къде планира да я търси,на кого да разчита, ако закъса в района и т.н. Който има права да помисли и да я преименува, ако приеме моето предложение. А иначе- утре рано съм в района на Траката, Златните, Аладжа . С намерение за тролинг,но и подготовка за чепарене, нагласа за кая-заредени сме с астахос, скарида, рапан.
Така ще има информация кой колега къде планира да я търси,на кого да разчита, ако закъса в района и т.н. Който има права да помисли и да я преименува, ако приеме моето предложение. А иначе- утре рано съм в района на Траката, Златните, Аладжа . С намерение за тролинг,но и подготовка за чепарене, нагласа за кая-заредени сме с астахос, скарида, рапан.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И сандвичи,мезета,ракии и мноооого бира.kuka70 написа:...........-заредени сме с астахос, скарида, рапан.
И не му се вързвай на оня,да тролите цял ден.
Вземете си няколко пилкера по 60-80гр,и пробвайте с чепарета на дъно.
Той знае де да се наместите - чак Златните не ви препоръчвам.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Днес 20 км влачене от вълнолома до Дружба и наоколо-капо! Към 13 ч. котва пред 4-та буна и бой ! Тогава се сетихме за познати и... сутринта на Аладжа банка 34 броя! А бяхме близо.. Сонара показва пасажи, но се оказа, че е ува. Сафрид няма!
-
- новобранец
Вчера на фичоза мой приятел е направил 47 чернокопа, едри и два паламуда. Видях ги и хапнах дори.
-
- ще става разбирач
верно ли се мярка зъбатия - не съм го пробвал още . малко късно инфо петък на болата по 15 кила сафрид двама приятели - в събота 8 кила сафрид двама човека до 13ч. - неделя пак двама 4кила сафрид до 12ч и после 8 кила кая за 2 часа .
-
- ще става разбирач
на какво ловите чернокопа ?
А събота и неделя кой къде ще е? Аз ще съм около биволите или пред Черноморец най-вероятно
Затвор за "Националния отбор по високо-волтов риболов" и "Съюза на миньорите на свободна практика"
-
- научил се да хвърля
Утре, неделя, сутринта, пред Галата за сафрид! сигурно инфо от днес- сафрид доволно!
Гледам го времето за таз вечер и утре през деня .. уж да се кротне ама ще има остатъчен мъртвак . Дано да няма силно течение. Ще влизам аз надолу към Бяла. Ако има ще пиша.
- smel1968
- ще става разбирач
За Бяла ще е интересно-че никой не пише за там.Ще чакаме инфо.Благодаря.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Утре ще съм в морето някъде къде Траката.Подозирам че след това няма да има какво да напиша,но ще се пробвам.