Къде около Шумен?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къде около Шумен?

Мнение от Fishing_Fan »

delio-haidutin написа:прясно имфо за таксата на яз.Дибич:дневно-15лв,нощно-20лв;24ч.-35лв.на всички заинтересовани да им е честито,приятно прекарване сред природата и олекване на джоба :axe: :axe: :axe: .язовира не е зарибяван от ТРИ години,то бива наглост, ама италианеца изби рибата :finga: :finga: :finga: .как е по-добре-да отидат 10 човека и да си платят по 10 лв,или на месеца веднъж да се излъже някой балама и да му плати 35лв :?: :twisted: :twisted:
Петък,събота и неделя е за балами,тогава по всички язовири където условията за рибата не се плаща правят номера,като леко изпускане на язовира и пускане на гасена вар,за това на платено само през седмицата,но малко хора имат възможност тогава.

Поне кажи излиза ли някаква риба на Дибичкия ?
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

не съм ловил,минавах от там и спрях да питам ,че ми бяха казали за тези цени и викам да се уверя дали е вярно.тази такса е от 1 април,ама и преди това не съм виждал хора да ловят,а минавам всяка събота и неделя.на такава цена не виждам кой от региона ще отиде,може да се излъже някой варненец ,ако не знае ,че е бил толкова път насам.както и да го смяташ ,за два дена само за такса и гориво са си 100 лв,а рибата е сигорно под умерените количества.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
de4obg
новобранец
новобранец

Мнение от de4obg »

Здравей те! Според мен е Обир това с тия платени язовири! За себе си мисля да се въздържа малко.За кеф си ходя на язовира до брадърс (свинския).Вярно излизат малки каракуди само но е залъгалка :).
Дето ще давам маса пари Юни месец с тях ще изкарам 1 седмица на някой голям язовир.
Не навиждам да ме изнудват с каквото и да е ! Но това си е мое мнение! :)
Поздрави на всички и Наслука!!!
А малко инфо за яз.Шумен... По мои наблюдения има страшно много щука и сулка тая година... Някой имали инфо какво ще е положението след забраната???
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

всеки е сам за себе си,и ние да се поставим на мястото на някой арендатор,няма как да стане ,хем да платиш 10лв ,и да хванеш 5-10кг шарани.всеки трябва да си го избие от акъла това,но поне да имаме 50% шанс да удари нещо ,на това се надявам.чудя се на някои колеги,отиват
на някой платен с опция каквото хванеш вемаш,седят до обяд и като не им клъвне нещо съществено ,пребират и "няма риба тука"-абе таранколу ,за 10лв няма как да стане да ти кълве през 15 мн.,два удара да имаш е келепир.но това с дибичкия ,просто не го разбирам :!:
като го взе таксата беше 5лв ,а шарана по 5лвкг,после стана 20лв за 24ч,и доста риба се извади за 2 г , а сега без дори да е добавил нещо ,се надява някоя маймуна да се залъже с трици.при всички положения иманя каква останала риба ,но за 35 лв -ПРОСТО ЗАБРАВИ.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
choch0
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от choch0 »

Някой не е ли замислил риболов през почивните дни ???
santos13
новобранец
новобранец

Мнение от santos13 »

Здравейте колеги,
Моля за информация за Преселка. Някой ходил ли е там и дали е активна рибана? Какви са условията?
Благодаря ви предварително!
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

choch0 написа:Някой не е ли замислил риболов през почивните дни ???
Ходи ми се, обаче де може да иде човек всъщност? :)
Платените около града са под всякаква критика и общо взето освен да наринеш едни пари, друго няма да направиш. На свинеугояването е страшен гъч - наредили се гъз до гъз и цъкат дребни каракудки (то какво ли друго има там всъщност). На Радко Димитриево пък ако отидат трима души и местата свършват (не че толкова има нещо там де). Други места няма. Тъй че... :roll:
Аватар
choch0
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от choch0 »

Sleepwalker_ написа: Ходи ми се, обаче де може да иде човек всъщност? :)
Платените около града са под всякаква критика и общо взето освен да наринеш едни пари, друго няма да направиш. На свинеугояването е страшен гъч - наредили се гъз до гъз и цъкат дребни каракудки (то какво ли друго има там всъщност). На Радко Димитриево пък ако отидат трима души и местата свършват (не че толкова има нещо там де). Други места няма. Тъй че... :roll:
Мен ми се ходи някъде за спортен риболов ама в нашия окръг незнам дали изобщо има такива ... пак Ти ако искаш можеш да отидеш на Нижа, хем ти е близо ( в кв. тракия ) хем можеш и някое шаранче да хванеш ... таксата ти е 5 лв.
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

На рибарници не ми се ходи, там няма риболов за мене :) Предпочитам да се наредя до чичките на Свинския и да си правя кефа с дребосъка :)
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Миналата година на Свинския сутрин много рано от 6 до към 9 на царевица излизаха грамадни каракуди. Тази година не знам как е не живея вече в Шумен за жалост.
de4obg
новобранец
новобранец

Мнение от de4obg »

На Свинския е много зарибяващо... :) Дребосък ама много гот чеще крастата(риболов)... Миналата събота с 3 плувки за 3 часа някъде имахме 85 каракудяка :) Мисля пак да ида да по тренирам за Зверовете на Шуменския :) След забраната...
Поздрави на всички!
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Колеги, язовирчето до "Брадърс" е доста посещавано, днес минах от там и видях, че има доста коли. Какви са условията, освен риболовен билет?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

язовирчето до Брадърса е Свинския или Свинеугояването,той е свободен водоем и разрешен през забраната,условието е да имаш билет и да си спазваш закона .
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

А излиза ли някоя рибка там?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

сам ще си отговориш ако прочетеш горните постове :)
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”