Мисля,че засяга всички !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
mantaray
новобранец
новобранец

Re: Мисля,че засяга всички !!!

Мнение от mantaray »

barutchiata © написа:
mantaray написа:Да, трудно ми е да си обясня дискриминацията или каквото и друго обяснение да имат господата правоимащи в този форум да определят, според мен доста цинично-демонстративно, кой да гледа или не от регистрираните потребители дадена тема?!?! Надявам се да е някаква махмурлийска недомислица, която скоро да е само спомен как някои неща не трябва да се правят.

А не е ли цинично и демонстративно от 2008 година да черпиш информация без да даваш, като изключим разбира се тези 15 поста които имаш. Така е най- лесно, да получаваш наготово да гледкаш отсрани, да търсиш кусури и да не даваш нищо съществено от себе си. Между другото във всяка една група може да поискаш членство, има по отворени групи които ще те приемат от раз, но има и такива пред които трябва да се докажеш, сиреч да не си само консуматор.
Тежки и незаслужени обвинения от началник-форума с откровено цензорски уклон,явно живота му е населен с типажи в които ме припознава и за което дълбоко му съчувствам. Всъщност, нещата са много прости - влизам във форума защото уважавам и харесвам участниците му и техните, често на професионално ниво белетристичи описания на риболовни излети,за което съм им дълбоко признателен.Влизам също така тук, защото риболовците са хора на духа и свободната воля, което ги прави още повече хора в тези тежки времена. И трето, за успокоение на форумния пазач, аз не "консумирам' риболовна информация и тънкости за което съм упрекнат едва ли не като бракониер-за своя си 47 годишен стаж като риболовец си имам тертипи и ареали на действие които ме удовлетворяват.И четвърто,последно, господин страж на форума - не съм писал много защото просто не съм имал нещо особено стойностно, с което да бъда полезен на колегите- другото е графомания.
Ars longa, vita brevis
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

Местата за риболов не ме интересуват. Дори и да получа инфо не вярвам, ако не е от човек на когото вярвам. Обаче методите и тактиката на риболов относно определена риба ме интересуват. Ако не мога да чета как се лови скобар аз си черпя инфо по други начини и може да се убедя, че скобара изпитва остър недостиг на желязо през зимата и "затва атакува стръвно голите ми тройки". И си мисля, че в групата за скобара обсъждате какви точно тройки ползвате, а нас ни пращате за зелен хайвер, щото не сме дорасли да ловим с тройки.
ДА АМА НЕ. И Ние можем да опитаме Вашите тайни методи. Закона не го забранява!!!
пп. :smt017 дали съм прав? Бем ли го?
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

dodo16 написа:Местата за риболов не ме интересуват. Дори и да получа инфо не вярвам, ако не е от човек на когото вярвам. Обаче методите и тактиката на риболов относно определена риба ме интересуват. Ако не мога да чета как се лови скобар аз си черпя инфо по други начини и може да се убедя, че скобара изпитва остър недостиг на желязо през зимата и "затва атакува стръвно голите ми тройки". И си мисля, че в групата за скобара обсъждате какви точно тройки ползвате, а нас ни пращате за зелен хайвер, щото не сме дорасли да ловим с тройки.
ДА АМА НЕ. И Ние можем да опитаме Вашите тайни методи. Закона не го забранява!!!
пп. :smt017 дали съм прав? Бем ли го?

заповядай в групата ,който има желание ще бъде приет ,какво само си чешете езиците,но досега никой не е изявил желание от тук пишещите да стане член на 'тайното" общество,....
и другото което е ..ако ползваш тройки не си за нас
Изображение
Най добрите са тук
toyo1

Мнение от toyo1 »

Не знам кое е по-добро от двете , ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА или РАЗДЕЛЯИ И ВЛАДЕИ :wink:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Четох доста,ама горе долу ми стана ясно искате да се казва сичко в форума.Та ще ви разкажа,как се ходи за платики на Искъра.Отиваш първи на римския мост докато,още сички ловят на Шипочанския залив и хващаш доста риба,пускаш тема в форума да се похвалиш и да снесеш информация.Следващата седмица отиваш пак,и си търсиш ново место,но за сметка на това получаваш същата ценна информация от човека яхнал местото от миналото ходене.И всякакви такива случаи,всеки се е сблъсквал с тях.Другото е че по мои наблюдения полувината от потребителите не могат да си оцелят раздела или пък да си напишат въпроса свестно.За правилата мисля,че процента е по малък.Изречения почват и свършват с малки букви,а от точки няма смисъл,ама па запетаи има некви там. :) Прас прас и ето готова е темата и прас прас ето готово е мнението.Естесвено без да искам да обиждам,абсолютно никой.Казвам го това,защото всички се яхват на такива теми от тоя сорт,а незнаят за кво иде реч.Ама да спамкат по темите много го владеят.Ако всеки си споделяше,както трябва да бъде и не другия след него да му вика ти си мноУ тъп,аз колко ги ловим леле. :) Щеше да стане работата,ама не става.Тресе ни някакъв як мерак за слава нас рибарите,голям праз.Некой бил голем рибар,снимали го във вестника,дават го по телевизора или па е модератор,щото така му пише на аватара.Слагайте си ги на...знаете,къде тея работи.Те не доказват нищо.
Много писах,пак да кажа не съм искал да обидя никой,радвайте се на хобито.И по малко хейтвайте. :)
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Сря Фев 09, 2011 11:28 pm, променено общо 2 пъти.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

:smt109
Изображение
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

ribolovcho написа:

същото е положението и на иовковци,има збранена и разрешена зона,това исках да кажа и на колегата
Абе ,ти що не престанеш да пишеш глупости?
КЪДЕ НА ЙОВКОВИ ИМА РАЗРЕШЕНА ЗОНА ЗА ЛОДКИ?
В язовира е забранено влизането с каквито и да е лодки.Което те прави БРАКОНИЕР драги ми риболовчо.
Или искаш да дойдеш на място да ни покажеш как ще влезеш да влачиш на язовира?
Писна ми от такива "специалисти " като тебе.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Angel_d4 написа:Здравейте колеги целта ми не е да се заяждам както ще помислят някой от Вас!!!
.....Аз лично никога съм нямал удоволствието да се запозная отблизо с тая риба но не се знае някой ден какво ще стане и дали и аз няма да имам нужда от малко актоална информация относно тая риба (редовно чета информация за всякакви риби тактики захранки и т.н.) та мисля,че щом си член на този форум трябва да имаш достъп до всички теми а в случая един вид има под форум във форума, което мисля, че не е много коректно,защото нали целта на форумите е да се дискутират теми и да се "ограмотяват" хората. И ако всеки реши да си прави фен клуб на дадена риба и достъп да имат само членовете на фен клуба,но не и тези на форума какво ще стане?
Много нещо изписахме тук, но не знам колко човека разбраха правилно въпроса в темата. Така или иначе поредната тема на подобна тематика, като че ли е към логичния си завършек. Няма да коментирам кой крив, кой прав. Всеки ще ди направи изводите за самия себе си. Но за да считам тази тема за приключена за себе си питам:
ribolovcho написа:най добре вземете да си направите сайтове ,ваши собствени и там може да си правите каквото си искате,мого се радвам че ги има затворените групи,защото от такива мнения като вашите/мънц и шморх/ много хора напуснаха форума,ми вземете да направите нещо положително за форума,явно неизбирането ви за морския риболов/за модератори/ ви е направило много мнителни :)))).....
Колега, дали само аз виждам противоречие в думите ти :?: По-скоро ти си човека, който трябва да си направи сайт, а не ние, които не членуваме в групи. Така наистина ще можеш да правиш каквото си поискаш ...па дори и да го правиш сам :wink: По въпроса с несбъднатите мечти за модераторство .... помисли пак :wink:
ribolovcho написа:Модераторите не налагат мнение по темите, те подържат добрия тон без значение дали постовете им допадат или не, стига разбира се да не нарушават правилата на форума.Та историята знае такива случаи. :twisted: Най важното за модератора е да бъде лоялен към форума, да няма "шуробаджанашки" истории и да няма двоен аршин.[/q

това е работа точно като за мен.пиши ме барут и мене
Мънцата написа:
Шморхи написа:
chirusa_bg написа:Модератор без приятели от форума си е чист провал.
Точно затова, аз номинирам капитан Мънцони за модератор в морския раздел. Аз какво знам и кой ме познава, че ме подкарахте да кметувам.
Не отговарям на условията Тоше :D Майтапа настрана - колеги и приятели, моля Ви да не ме предлагате повече, по няколко причини:

1. Модератор съм в друг форум, с което наистина се гордея, не за друго, а защото някой ме е оценил, че може би ставам за тази работа, не за да държа ножа и хляба!
2. Не искам да давам какъвто и да е повод, за каквито и да е дрязги, породени от мисли за "шуробаджанащина" и други подобни глупости - жена ми няма сестра... за съжаление :lol:
3. Доколкото разбирам, идеята на Админите е да влеят малко "свежа кръв", за което ги приветствам, въпреки, че поне според мен, морския и досега си вървеше добре. Имам предвид, че Румци и Киро си вършат добре работата.
Шморхи написа:Добре де...Мънцата донякъде...май ме разубеди да не отказвам толкова категорично. Обаче(ако въобще ставам дума за мен) ще се опита да отбия водата до колкото мога.
На мен списъка, който пуснахте по-горе ми допада най-много. Нека админа събере другите "кандидати" и да видим някой дали ще поиска да стане модератор в морския раздел. Ако всички откажат категорично, аз ще се нагърбя. Един вид, пишете ме първа(по-скоро последна) резерва. :)
Добрия и Роко не ги познавам лично, само от форума. Мисля, че и двамата са подходящи кандидати. Разсъдливи, имат опит с морето, пишат и споделят...Какво повече?! За третия кандидат, Mi7chell имам по-малко впечатления, но също ми се струва свестен човек.
И за финал
КИРО написа:Домакина който ви е пуснал в този форум, решава как ще е.
Всички ний сме му на гости,и сме длъжни да си събуваме обувките в антрето.
Така е Кире, но от друга страна домакина ни е дал правото да си казваме мненията, верни или грешни :wink: За което му благодарим :D
Последно промяна от Мънцата на Чет Фев 10, 2011 12:20 am, променено общо 1 път.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Начи,първо,заявявам категорически протест за туй,че набутахте пийнването кат критерий за членство в група.Ши мъ прущавати,ма туй, пийнването, е строго индивидуално / сал прасетата лочат колективно от копанята/.Пийнването в много случаи прави от личността "унтерменш","анимъл" или направо гъз.Ама...понякога точно от гъза прави личност,макар и за броени минути на проблясък.Оставете славата /не драйфа,не/ да облее отделната твар човешка.Така,след като категорически заявих своя протест,като един плах повик за примирие,и аз,изпъчил изпосталялата си кризисна чиновническа гръд ,ви призовавам : На който не му изнася друго,сам да се обяви за група.Както има човекът-глас;човекът-оркестър;човекът-вълк и т.н.,що да няма човек-група?Е, :shock: аз съм група "Да са таковам в дневалния"например.Или фен-клуб на мене си.Може и на сдружение да съ напрая -едното ми "аз",другото ми "по-аз" и мръсното ми подсъзнание-тази свещена троица,са достойни за това.Кат свършат рибите, всичките ми същности на принципа"мы с групой",ще ловят скъсани парашути и пластмасови отпадъци до последния свършек на света :mrgreen: :lol:
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

maranzika написа:
ribolovcho написа:

същото е положението и на иовковци,има збранена и разрешена зона,това исках да кажа и на колегата
В язовира е забранено влизането с каквито и да е лодки.Което те прави БРАКОНИЕР драги ми риболовчо.
От кога е тази забрана ,щото аз съм ходил там преди 3 години,освен мене в язовира хвърчеха лодки на ляво и на дясно,повечето си бяха местни пичове,/не бракониери/може би,обаче като че ли долавям някакъв заплашителен тон от теб,не ти прави чест да правиш такива изказвания ,още повече че не сме очи в очи със тебе,най лесно е да се правиш на мъжага,дали така ще стой въпроса ако си някаде около мен,не че ми е припукало да ходя на вашия обезрибен язовир на който за 3 дена не хванах нищо,освен едни червеноперки...
не вярвам сонара да ми е бил повреден ,но там видях само няколко що годе прилични риби..едвали аз сум го обезрибил ...а колкото до това дали съм специалист ...ще ти кажа да така е моето момче,разбирам го риболова,и не мисля че съм бракониер,щото повече риба съм пуснал отколкото ти си хванал ...поздрави,,...
и да ти кажа че ако е за рибата по добре да си я купя,щото на мен разхода за един излет със лодката ми е повече отколкото на теб за 2 месеца ,,може би страшни мой приятелю,,а на мене ми е писнало от такива кадето само си чешат езиците и се правят на големите пичове ,аз мога да отида на язовира когато си искам ,и ти не си човека който може да ми
дава наклон на оная работа,каде да ходя и каде да не ходя...мисля че си ме разбрал правилно...опитах се да бъда колкото се може по колегиален със теб ...
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Мен не ме засяга :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Мисля си,че тази тема трябва да се заключи(лично мое мнение).Най-много в края на краищата някой да се скара с някой,ще има обидени,рзсърдени,ядосани и др.А зимата вече свършвааааааа :D.
toyo1

Мнение от toyo1 »

ribolovcho написа:
maranzika написа:
ribolovcho написа:

От кога е тази забрана ,щото аз съм ходил там преди 3 години,освен мене в язовира хвърчеха лодки на ляво и на дясно,повечето си бяха местни пичове,/не бракониери/може би,обаче като че ли долавям някакъв заплашителен тон от теб,не ти прави чест да правиш такива изказвания ,още повече че не сме очи в очи със тебе,най лесно е да се правиш на мъжага,дали така ще стой въпроса ако си някаде около мен,не че ми е припукало да ходя на вашия обезрибен язовир на който за 3 дена не хванах нищо,освен едни червеноперки...
не вярвам сонара да ми е бил повреден ,но там видях само няколко що годе прилични риби..едвали аз сум го обезрибил ...а колкото до това дали съм специалист ...ще ти кажа да така е моето момче,разбирам го риболова,и не мисля че съм бракониер,щото повече риба съм пуснал отколкото ти си хванал ...поздрави,,...
и да ти кажа че ако е за рибата по добре да си я купя,щото на мен разхода за един излет със лодката ми е повече отколкото на теб за 2 месеца ,,може би страшни мой приятелю,,а на мене ми е писнало от такива кадето само си чешат езиците и се правят на големите пичове ,аз мога да отида на язовира когато си искам ,и ти не си човека който може да ми
дава наклон на оная работа,каде да ходя и каде да не ходя...мисля че си ме разбрал правилно...опитах се да бъда колкото се може по колегиален със теб ...
Колега ВЪРНИ МАЛКО РЪЧКАТА (ако ти се ПРАВЯТ КАТИ в края на седмицата ще има СВОБОДНИ БОЕВЕ в СФ и ТАЛАНТИТЕ ВИНАГИ ИМА КАКВО ДА ПОКАЖАТ на РИНГА) .Никои друг освен тебе не се САМОПРОИЗВЕДЕ в ранг :wink: МОДЕРАТОР а можеше и само със СЕНСЕИ да минеш.Форума е за риболов и не е лошо да се спазват правилата .
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Нидей бе бате, аз очаквам да са разцелуват . :lol:
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »