Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Видимост на морската вода , температура , течения ...
Модератор: nkolev66
- Jack Daniels
- разбира нещата
Re: Видимост на морската вода , температура , течения ...
А нещо друго изкара лиpenioprimorsko написа:... изкарах 2 часа без да ми стане студено.

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Ей Веско опасен си, нямаш стигане.
Пашата обича смелите.
- penioprimorsko
- новобранец
Ееее.. стига де,нали писах че минаха далече
- а аз влязох в неделя , също видях два пасажаpenioprimorsko написа:Приморско.За два часа видях два пасажа платерина(около 200-300 риби,едри),но не можах да стрелям-минаха далече.

...водата си е студена , въпреки , че и двата дена стоях по 3,4 часа вътре - горе долу биваше ....но после като се събличах на брега и влизах да се измия - б-р-р-р - студ....водата не бе особено бистра - сутрин тихо и по -бистро , но следобед излизат вълни и се размътва - имайте предвид , че залива е защитен от вятъра все пак
- penioprimorsko
- новобранец
Новини от Приморско.Водата е много мътна,видимост около 2м.,иначе морето спеше .Риби имаше но поради голямата мътилка резултата бе слаб,даже видях в последния момент и два лаврака около 2кг. но докато се завъртя и изчезнаха в мътното.
...в Бургаския залив - много , много мътно ...водата е топла ...и тъмно зелена .... 

-
- новобранец
Някой да изкочи с информация за видимост във Варна ? 

На Халкидики -бистра вода,тихо ,топло.Днес бях два часа във водата,но така и не стрелях по нищо.Минават платерини от време на време.Една маламида щеше да ме отнесе,гонеше нещо.Обикалях около скалите за някой октопод.Преди два дни ударих една сепия.Купих си харпун от тук PANCHER 60.Не съм доволен от него.Ластичен е с дължина 90см.Иначе тук е прекрасно за харпунджии с по голям опит.Сутрин е тихо до към 10 часа,след това излизат леки вълнички,но видимостта е чудесна.
Ходих на ЕвсиновГрад преди нялко дни,водата в первите 1-2 метра беше топла,после ставаше студена.Видимоста е отрицателна!Имаше един колега сас харпун той обикаля няколко часа и нищо не извади.Аз на 24г от миналото лято сам привърженик на подводния риболов.Зада не е капо излета се погмурках за рапани и миди.Утре , ако имам време мисля пак да отскоча.
-
- новобранец
с. Езерец, Шабла.
23.06.2012 от 08:00 сутринта до 18:00 видимостта беше перфектна, водата кристална. 24.06 Силен вятър през целия ден респективно големи вълни и неудобно море за мен начинаещия.
23.06.2012 от 08:00 сутринта до 18:00 видимостта беше перфектна, водата кристална. 24.06 Силен вятър през целия ден респективно големи вълни и неудобно море за мен начинаещия.
- rikitikitavi
- разбира нещата
Ной
Водата мътна,мръсна и гадна. Вълни и мъртвак не. Риби доволно.
Водата мътна,мръсна и гадна. Вълни и мъртвак не. Риби доволно.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Ной, същия ден следващата смяна.
Видимост около 5 метра до 6-тия метър и 2,5 м. под него. Лек мъртвак.
Кефалите ги няма още, невалидни платерини колкото искаш, тук там някоя 300 до 400 гр.
Видимост около 5 метра до 6-тия метър и 2,5 м. под него. Лек мъртвак.
Кефалите ги няма още, невалидни платерини колкото искаш, тук там някоя 300 до 400 гр.
Бургаски залив : мътно , гадно , топло и наср...но
...риби йок ....