Кои са правилните места

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
scooter
новобранец
новобранец

Мнение от scooter »

има модел на Хъминбърд около 150-200лв. само да си видиш бълбочинката, пък може и да му пускаш сондата да се влачи на 10-15 м.
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

Има един лаф " К...р оправя , к...р разваля " , ако заместим неприличната дума с едър сом 83кг. / щото това му е стойностната риба на колегата Емо83 / се получава точната диагноза на колегата :D
Приятелче си ми е и си го обичам много , ама си е куко , но пък вече е късно да се променяме и лекуваме на тая възраст :D
За зло куче - зъл прът!
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

Има един лаф " К...р оправя , к...р разваля " , ако заместим неприличната дума с едър сом 83кг. / щото това му е стойностната риба на колегата Емо83 / се получава точната диагноза на колегата :D
Приятелче си ми е и си го обичам много , ама си е куко , но пък вече е късно да се променяме и лекуваме на тая възраст :D
За зло куче - зъл прът!
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

За зло куче - зъл прът!
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

За зло куче - зъл прът!
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

Нещо ми се прецака клавиатурата та затова стана тая грешка с 4 те еднакви поста - sorry :D
За зло куче - зъл прът!
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

Нещо ми се прецака клавиатурата та затова стана тая грешка с 4 те еднакви поста - sorry :D
За зло куче - зъл прът!
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

За зло куче - зъл прът!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Аааааа момчета, Ники приятелю...днес си ви е ден за обич...ей след малко тръгвам с уругва накичена с гевреци и колачета....

имаше един филм за планината и двамата каубой... :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Готини сте пичове....само с усмивка напред му е майката....

а за днес специално и с тубичка вазелинче :lol: :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

ТРАГЕДИЯ ОТ ШЕКСПИР В 4 ЕПИЗОДА
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Къде е трагедията,в на отчето кравайчетата или в това че ги носи на някой :lol: :lol: :lol: Първо трябва да каже на кой ще ги носи,па тогава да бройм серийте :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
xenohack

Мнение от xenohack »

Абе да въ ебъ в дъртите фролове няма ли да кажете нещо полезно ! Да му еба само се коркате по форумите начело с Отчето и Батко Кроки мойте уважения ама покрай черния казан и ти взе да се цапаш!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Сигурен съм,че човекът знаещ правилните места умее мъжки да се пребори с голям сом!Сигурен съм,ловящия сомове може да бъде и да се отнесе твърде грубо с всеки досадник.Дори и да е каубой,с извадено пистолетче.Преди да критикуваш,погледни и покажи себе си.Намери своето правилно място,дали да е тук или покрай "черния казан".Черния казан вид риболов на сом ли е? :roll: А,бе не се дръж кат сом на 2-ри февруари! :D :idea:
xenohack

Мнение от xenohack »

Troli Rapala написа:Сигурен съм,че човекът знаещ правилните места умее мъжки да се пребори с голям сом!Сигурен съм,ловящия сомове може да бъде и да се отнесе твърде грубо с всеки досадник.Дори и да е каубой,с извадено пистолетче.Преди да критикуваш,погледни и покажи себе си.Намери своето правилно място,дали да е тук или покрай "черния казан".Черния казан вид риболов на сом ли е? :roll: А,бе не се дръж кат сом на 2-ри февруари! :D :idea:
Не крикувам ! По скоро се шегувам ! Млад съм искам да науча нещо просто !
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Първо се научи да псуваш и ще ти бъде леко в риболова.Днеска е празник и хората се шегуват.Това са нормални неща.Хич не си го слагайте на сърце,щом някой се бъзика,бъзикайте го и вие,иначе ще заспим от скука :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”