Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Регистрация за рандевуто на Приморско!
Модератор: dantho.mihov
Чичо Веско, добре дошъл, но ако действително ще идваш - потвърди го в същата тема в "Морски риболов", да те вкарам официално в ОНЯ СПИСЪК!cicovesko написа:Има ли още места за други желаещи...?
Междувпрочем, каквото съм си купил от вашите стоки все е било добро

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
-
- сериозен играч
Отче Святий,отец Ми Го Нафърфорий написа:Дусента каза че въпреки че е "ПИДЕСТРИАН" към Приморско му бил намерил най накрая колая:
сменил наградния фонд пича му с пич
Ела да я видиш на живо тая кака в четвъртък, ще бъда с нея на сбирката в бирария "Водната кула"

Шъ ти потекат лигите!
Пръчката си давам, каката - не!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
-
- сериозен играч
Горкото котенце! Жал ми е за него.отец Ми Го Нафърфорий написа:не си изтървал...жена ти каза че подготвя новата китайска храна за довечера:
http://veselba.kafence.com/pix/jivotni/cherno_petno.jpg

-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
към 10.30-11.00 на 27ми ще минавам точно пред краставицата - има ли смисъл да спирам ... или си ма заебал
Ей Дурумий ти както като НАРОДЕН представител , ще се довлечеш в последния момент...ей къде е Варна на един КъР растояние...я стани по-рано и ела като хората...
Уж Мерцедес ще караш...а ще ми влачиш като с магарешка каручка...
Ако закъснееш...за твоя си сметка...
Шъ седа и диван-чапраз ще го чакам...
И вместо да пускаш разни простотийки тука...вземи си пооправи колата, смени маслото...и тям подобни консумативи... и се дотътри гъза рано рано...
И не носи от ЦУЙКАТА...нема кой да я пие...аз вече я опитах...и не ща повече...водица с вкус на ракийка...
Ей Дурумий ти както като НАРОДЕН представител , ще се довлечеш в последния момент...ей къде е Варна на един КъР растояние...я стани по-рано и ела като хората...

Уж Мерцедес ще караш...а ще ми влачиш като с магарешка каручка...

Ако закъснееш...за твоя си сметка...

Шъ седа и диван-чапраз ще го чакам...

И вместо да пускаш разни простотийки тука...вземи си пооправи колата, смени маслото...и тям подобни консумативи... и се дотътри гъза рано рано...

И не носи от ЦУЙКАТА...нема кой да я пие...аз вече я опитах...и не ща повече...водица с вкус на ракийка...

-
- сериозен играч