Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

р.Янтра в участъка от новград до бяла
Модератор: Paublo_Eskobar
- begleca_sv
- кандидат преподавател
Re: р.Янтра в участъка от новград до бяла
еми аз и на каракудите се кефя има добичета шаран не се надявах и да хвана а толкова навалица не съм виждал по реката никогаш ........
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здрасти колеги,
В неделя с две аверчета бяхме край Белцов, на левия бряг на реката - сянката е дебела и се задържа до към 5 след обяд. Хванахме по десетина каракуди на човек (трима бяхме). Само на фидерите. Мъчихме и на плувка около 2 часа, но освен две дребни морунажчета нищо друго. Милиардите дребни облези не ги броя
Рибите най добре си вземаха на царевичка затапена с два бели. Кълванетата бяха сутринта до към 9 и след обяд след 17:30. През останалото време си кротувахме на сянка и наблягахме на бирата 
В неделя с две аверчета бяхме край Белцов, на левия бряг на реката - сянката е дебела и се задържа до към 5 след обяд. Хванахме по десетина каракуди на човек (трима бяхме). Само на фидерите. Мъчихме и на плувка около 2 часа, но освен две дребни морунажчета нищо друго. Милиардите дребни облези не ги броя

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
и при нас вчера беше същата ситуация, но на клечките на устието , като 2-3 от каракудите бяха трофейни , отиваха към килото, пак така на царевица ,но без червей
- begleca_sv
- кандидат преподавател
на тва устие най мн пускат мрежи как има риби там нз ......
тази вечер се прибрах от риболов от устието, много силен вятър следобед,въобще труден риболов беше,но каракудите си удряха на фидер и спирала,добре беше но защо тази година няма друга риба освен каракуда?
- begleca_sv
- кандидат преподавател
ономалии както и природата .......
Колега topspin обикновено "добрите" риболови завършват със снимков материал. Да не би случайно да ви се намира някоя снимка на тези янтренски каракуди. За да знаем дали си заслужава ходенето в тези аномални метеорологични условия.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
водата стана 30 градоса рибата не кълве като преди последно се върнах с 1 таран за цяла вечер ...
- begleca_sv
- кандидат преподавател
черна вода тече по реката ужас пак са изпуснали мизерии....................
от кога е така?как е нивото при ценово и белцов скалите?дава ли там
- begleca_sv
- кандидат преподавател
какво ти ниво казах че нещо са изхвърлили във водата казват че сиг захарния завод в Горна водата черна риба не бута 

вярна ще излезе твойта версия днес 5 човека бяхме на клечките, то голямо хвърляне цял ден на фидери,на пружини , на кво ли не общо 12 въдици и няма пипане , мъртвило ,такова нещо не е било ,като знам как земаше миналата седмица а сега трагедия
- begleca_sv
- кандидат преподавател
водата черна нещо са изхвърлили изродите в реката и няма кой да направи нищо по въпроса всеки си трае...........
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги къде са тия прословути клечки? Ако не е тайна де. Обикновено ходя в района от Д.Студена до Белцов. По надолу съм слизал един път (на 300-400м над устието край Кривина) и то преди 3-4г.
А иначе оня ден баща ми ходи към Плевен и той ми вика: "Бе таз Янтра край Бяла много черничка нещо". А не съм чул някой нещо да каже по медиите
А иначе оня ден баща ми ходи към Плевен и той ми вика: "Бе таз Янтра край Бяла много черничка нещо". А не съм чул някой нещо да каже по медиите
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
-
- разбира нещата
и тук около търново е много черна.не бях ходил скоро и вчера като я видях ..ужас.дано по скоро завали дъжд.