Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- Mich
- ще става разбирач
Re: САФРИД 2012
Той пасажа беше 150 кмStraight написа:Това е 15 килотметра пасаж.todorov2013 написа:Не търсете публикации от 20 и 21 май особено за района на Варна. Всички писатели са в морето и трепят сафрида. От години не съм случвал на такъв плътен пасаж от Галата до Камчия.Да оставите малко сафрид да се върне наесен за горките Бургазлии.

който не лови, няма да яде 

-
- научил се да хвърля
аре сега и варналии се изхвърлят с килограмите
)))) намалте до 5кг поне бе майстори 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Споко ве,мача свърши вече.Нептун си прибра чедата.gogata1 написа:аре сега и варналии се изхвърлят с килограмите)))) намалте до 5кг поне бе майстори

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- glarusa
- кандидат преподавател
Май ще чакаме есенния...Из Бургаско само единични бройки останали... инфото е от Агалина , през Черноморец, пристанището в Бургас, че до Поморие...
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Кире от тук на сетне какво ще ни отпусне Нептун в най-скоро време според теб ?
Я погледнете календара на маите!
Есента се чака края на света - всичко отива на майната си, вкл. риба, тъщи, жени и т.н.
Каквото не хванем, остава пай за делфините. Никакъв фандък за бургазлии - ще го изловим до последната граца.

Каквото не хванем, остава пай за делфините. Никакъв фандък за бургазлии - ще го изловим до последната граца.

Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!
- glarusa
- кандидат преподавател

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
След земетресението не търсете рибата за седмица поне
Ставри риби има само че с лодка вчера след обяд пред Германката 8-9кила 2 човека от 16-20ч.Рибата след 19ч вземаше като обезумяла до последноglarusa написа:Май ще чакаме есенния...Из Бургаско само единични бройки останали... инфото е от Агалина , през Черноморец, пристанището в Бургас, че до Поморие...

-
- научил се да хвърля
Колко навътре и на каква дълбочина? Има ли шанс от брега да я стигна?KGR написа:Ставри риби има само че с лодка вчера след обяд пред Германката 8-9кила 2 човека от 16-20ч.Рибата след 19ч вземаше като обезумяла до последноglarusa написа:Май ще чакаме есенния...Из Бургаско само единични бройки останали... инфото е от Агалина , през Черноморец, пристанището в Бургас, че до Поморие...
А така-тоя поздравglarusa написа:Успех...И нека силата бъде с теб...А и по последни новооткрити документи края се очертава да е в доста по-далечно бъдеще. остави си малко и за догодина!

Риболовци.
От брега забравиStraight написа:Колко навътре и на каква дълбочина? Има ли шанс от брега да я стигна?KGR написа:Ставри риби има само че с лодка вчера след обяд пред Германката 8-9кила 2 човека от 16-20ч.Рибата след 19ч вземаше като обезумяла до последноglarusa написа:Май ще чакаме есенния...Из Бургаско само единични бройки останали... инфото е от Агалина , през Черноморец, пристанището в Бургас, че до Поморие...
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Сафрид ще се лови мисля че почти цяло лято,зависи колко щеbobiklima написа:Кире от тук на сетне какво ще ни отпусне Нептун в най-скоро време според теб ?
се вдигне температурата на водата все пак.
По нагоре дето го писах,беше че тези огромни количества няма да са такива.
Но е истина,че толкова големи пролетни пасажи със сафрид,
не съм виждал до сега.Не забравяйте какво се ловеше през декември
миналата година - морето вреше от дребна граца.
Какво да очакваме ли?
Лично още един два пъти ще наблегна на сафрид,че имам
да почерпя доста приятели.
После ще се насоча към сардината и хамсията.
Сезона сега е и на лефера - там също мисля да насоча малко
материал и търсене.
Има доста риби - има с какво да се забавляваме де.
Платерините,заргана,скорпида ще се покаже - абе само време да имам,
и време да даде морето.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Браво Киро,дано да е така.Тука у тоя форум,а и по другите много слабо се пише за морските излети с репортажи.Много ще ми е приятно да ги има споделени тука с всички рибари.Сомаджиите също ловят морска риба от лодка,дори приятелска или под наем.

Риболовци.
Вземам си думите назад! След убедителното капо днес, гарнирано с две скъсани чепарета, отлагам края на света и унищожението на популацията на сафрида.glarusa написа:Успех...И нека силата бъде с теб...А и по последни новооткрити документи края се очертава да е в доста по-далечно бъдеще. остави си малко и за догодина!

Мирише ми на бургаска магия за карък.

Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!