Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Янтра- всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- eroucma
- разбира нещата
Re: Янтра- всичко за и по реката
Преди малко минах покрай реката - тя мътна от дъжда, съмняваме в следващите 2 дена рибата да се дава. Предният път като се топеше и се беше размътила пак така, 2 дена по реката беше мъртвило- даже и грападжии нямашеchema154 написа:колеги някои има ли инфо за реката около турския квартал под Царевец че отивам за 2 дни и мисля да си пробвам късмета.мисля да пробвам клена на рибе,ще взема и бял червеи.ако някои може да помогне пишете.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
колеги дайте инфо за янтрата около бяла , каранци,или търновско, мътна ли е още ?някой ходил ли е рези дни ,дава ли нещо?в събота мислех да ходя по янтрата но ми казаха че е мътна и висока, и отидох на осъма , но там нищо ,имаше 30-40 човека на варана , никой нищо , а водата беше супер , но не взема
най после ИАРА да си свършат работата , след толкова сигнали и обаждания на поне 10 колеги , преди 2-3 дена са отишли и завардили търмъкчиите по Янтрата на Каранци и са изловили местните търмъкчии с пълни чанти скобари и морунажи, хванали са 7-8 човека вечерта и са им направили актове , но днес като минах посред бял ден хвърляха ръчила и парашути, няма оправия ,то на мангалите и актове да им прайш се тая, това е положението
Добра акция, но кой ще хване токаджийте с лодките??? Те са главните бракониери.
- eroucma
- разбира нещата
Не е много по темата ама http://www.dnesbg.com/obshtestvo/vazhen ... veten.html 

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Как може да сложат тази снимка на Дани бе.. то такива само за предизборна кампания и по един друг повод се използват...
как е колеги , дайте достоверно инфо , има ли роболов по Янтрата тези дни, обажда ли се нещо и каде ?
- eroucma
- разбира нещата
На смесито в кв. Чолаковци излизат уклейки, кефалчета и чат пат каракудки.topspin написа:как е колеги , дайте достоверно инфо , има ли роболов по Янтрата тези дни, обажда ли се нещо и каде ?

колеги , дайте инфо за реката , не съм ходил този уикенд , но всеки разправя че каракуди тръгнали на много места , има ли такова нещо?
Колега, не знам за кой район те интересува активността на рибите , но в Русенска област нямам инфо за нещо по- съществено
А и от разходките из околностите- отчайващо положение
. В момента е по- добре да си в къщи / ако те свърта, разбира се
/ За успокоение, мога да ти кажа, че риба някаква / маломерна в по- голямата част
/ се лови около моста на Бяла . В неделя преброих 18 "риболовци" на единия бряг в разстояние на 50- 60м.....
до
....Успех 

какво излиза на бяла?
- nikolaiiliew
- сериозен играч
В събота минахме с баща ми покрай Бяла и до моста хвърляха парашути и с рачила (до брега), вадеха малки кленчета и уклей!
А до една от колоните се видяьа и няколко щуки ( поне тях не ги безпокояха) 

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
От вчера –Каранци и Раданово много мътилка нивото високо хора много риба–малко.Тук–там някое морунажче и кефалче.Белевица–около 10 см.Пак да питам знаещите–белевицата уклей ли е или уклейка или съвсем друга риба защото като гледам мин.размери които им дават значи че сме в нарушение.Белевица над 10 –12 е изключение
избистри ли се вече , почна ли да се обажда , нивото поспадна ли?