Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Чепарета за сафрид
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- shturetc
- ще става разбирач
Re: Чепарета за сафрид
Добре бе,Жулиета,нумбер уан си!!!
Много поЗДРАВИ на Ромео от Монтеки
Много поЗДРАВИ на Ромео от Монтеки

- rikitikitavi
- разбира нещата
Може да ви е странно ама в брега вече трябва да почва да се движат пасажи с бели рибки.Всяка година е така. За в момента това са меджит, гюмюш, барбуна, хамсия, цаца и карагьоз. Има и рехави сафридчета, сардини и иларий и заргани.
Рибите са сравнително мудни, но се хранят по малко. Давайте идеи за чипарета.
Рибите са сравнително мудни, но се хранят по малко. Давайте идеи за чипарета.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
shturetc ли си скакаулец ли си незнам,но аз не съм казал такова нещо,ако МОЖЕШ чети!!!!!!!!!!!
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Тея дни се заговори за сините ламета , та реших и аз да ги пробвам с някоя и друга кука да видим дали ще работят по нашите ширини

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

От носно нишките от органза , в темата "Качествени чепарета" прочетох няколко негативни отзиви за материала . Някой вещ в материята, ще сподели ли какви са преимуществата и недостатъците на органзата, и с какво косата от перука я превъзхожда .
Благодаря предварително за отговорите .
Благодаря предварително за отговорите .

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чак толкова не бих задълбавал само ще кажа,че за мен органзата е страхотен материал.
Качествени чепарета Borkata

То е написано няколко страници по назад от вещияchorta82 написа: Някой вещ в материята, ще сподели ли какви са преимуществата и недостатъците на органзата, и с какво косата от перука я превъзхожда .

1000n написа:Не се притеснявай много добре играе!Моряка написа:Абе Милене тая органза както си я отрязал в опити да наподоби перо не мисля, че ще играе добре...![]()
Тествано е отдавна!![]()
Органзата, с която работя няма коса!Моряка написа: ако използваш до една четвърт само косата от органзата![]()
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

dobria1 написа:То е написано няколко страници по назад от вещияchorta82 написа: Някой вещ в материята, ще сподели ли какви са преимуществата и недостатъците на органзата, и с какво косата от перука я превъзхожда .![]()
1000n написа:Не се притеснявай много добре играе!Моряка написа:Абе Милене тая органза както си я отрязал в опити да наподоби перо не мисля, че ще играе добре...![]()
Тествано е отдавна!![]()
Органзата, с която работя няма коса!Моряка написа: ако използваш до една четвърт само косата от органзата![]()

И тъй като си имам и коса от перука , се зачудих с кой от двата материала да си навържа пролетните бойци ..

за резултатите от органзата спор няма!!
- Моряка
- кандидат преподавател
И отдавна продавачките спряха да гледат странно, като влезе мъж в кинкалерия

А сега де?