Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кефалови 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: Кефалови 2013
Малко данна от неделя на Вромос над 50 бр,от които половината върнати.Много риба от 6 до 9 часа, но дребна.Риболов на дъно, като около час само с 1 въдица

- Mich
- ще става разбирач
Днес на солниците, много народ, но рибата я нямаше. Пълно капо до обяд.
който не лови, няма да яде 

- kuins
- новобранец
- Местоположение: Бургас, на 2 км. от морето и 1 км. от "Мандра" и "Вая".
Днес на "Ил.Бояджиев" доста народ, до обяд без платерина на бомбарда и дъно, инцидентно на чипаре сафрид и граца. 

Ако работата ти пречи на риболова - остави работата!
-
- научил се да хвърля
Re: Платерини 2013
Става въпрос за неделя сутринта.ico000_ написа:Не знам от къде ти е инфото но днес бяхме там от 6:30 до 10:00 нямахме удар ,нито на дъно нито на бомбарда ,иначе имаше доста колеги по тетраподите но не видях някой да вади ,за пясъка не знам
-
- научил се да хвърля
Днес на петрол капо. Някой каза че на Бяла на плажа я деряли.
-
- вече хвърля и на тежко
Днес пълно капо,рибата я нямаше.Много студена вода 

Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

Вярно е,граците като ги откачах направо бяха ледени,а и с лодката никъде не се мярнаха платерини въпреки,че към 10-11-часа морето беше направо бонаца или тава:)
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Re: Платерини 2013
Бат Нас , днес как беше ?
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Потвърждавам инфото на колегата kuins от 05:30 до към 10:без удър на бомбардата пробвах и на дъно и там нищо само едно момче вадеше сафрид от време навреме с чепаре и аз съм с едно попче на бомбардата
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- kuins
- новобранец
- Местоположение: Бургас, на 2 км. от морето и 1 км. от "Мандра" и "Вая".

Така изглеждаше кеят на "Ил.Бояджиев" в Бургас.

Бъдете здрави и наслука

Ако работата ти пречи на риболова - остави работата!
-
- вече хвърля и на тежко
Имам един въпрос към колегите в Царево.Как може да сте такива странджански ...... знаете какви??!!В Царево пристанището една седмица ставало вече такава сеч на огромни платерини,че не е истина.Рибите били огромни 800 грама до килоиграм и нещо.И никой не написа два реда за това от там.Аз се чудя какво ви става бе хора???

Ето ти камера да ги шпионираш МомчилеМомчил Димитров написа:В Царево пристанището една седмица ставало вече такава сеч на огромни платерини,че не е истина.Рибите били огромни 800 грама до килоиграм и нещо.

http://weather-webcam.eu/online-webcam- ... her-carevo
Периодично я гледам за да си преценям меторологията. Не съм видял митинг от рибари. Да не би да са отзад към отходния канал?
-
- вече хвърля и на тежко
Не,от лодка на бомбарда се лови.По 15,20 кг до обяд.И незнам кое е смешното?Боцмана написа:Ето ти камера да ги шпионираш МомчилеМомчил Димитров написа:В Царево пристанището една седмица ставало вече такава сеч на огромни платерини,че не е истина.Рибите били огромни 800 грама до килоиграм и нещо.![]()
http://weather-webcam.eu/online-webcam- ... her-carevo
Периодично я гледам за да си преценям меторологията. Не съм видял митинг от рибари. Да не би да са отзад към отходния канал?

-
- научил се да хвърля
Момчиле, не искам да ме разбираш грешно, пиша с голямо уважение, тъй като доста често показваш добри улови - което си показва че й разбираш на тази риба, ама просто нямаш право да се сърдиш
Ти като хванеш риба какво правиш - хванах риба - ето снимка на рибата - точка (малко като хвалене само). Място не казваш, нито казваш дъно, бомбарда и т.н. така че какво толкова се впрягаш, че никой не бил казал. Дори и да направят като тебе - хванахме риби (едри) еди си колко кила, каква ще ти е ползата - морето е голямо, пък и както казваш рибата няма дом (само дето се върти на определени места за определено време
)... Пак казвам - не ме разбирай погрешно - не те упреквам или карам да казваш къде си постигнал успехи си на другите или как, но докато ти не го правиш, няма как да искаш от другите да го правят за тебе.

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
-
- вече хвърля и на тежко
Пише си откъде съм,близо до акъла е къде съм я ловил.Аз няма да ида да ловя в Царево риба,въпроса е приципен.Когато някой човек сподели ловим риба и под профила му пише Царево това е достатъчно.А доколкото за това къде се лови и как съм писал отначалото на темата и доста публикаций имам че ловя на дъно и дори в темата за монтажи.На бомбарда ловя само есента заргана,за другите риби си има по практични методи.Всяка риба си има точният такъв с които се ловят количества.Чернокопа на плувка,блесна,чепаре,платерината на дъно,заргана на бомбарда.А доколкото за уловите ако не бяха забранени някои риби,щях да кача и други снимки,ама няма как