Къде се намирам:
Обяви
Продава (риболовни)
naRiba.com

Форум

Reel сервиз
- StaAnt
- ще става разбирач
Re: Reel сервиз
Здравей колега дай снимки да видим този инструмент.Имам един Ексейдж и отдавна искам да го разчовъркам.Благодаря предварително.artaks написа:Привет Колеги...Вече разсполагам с инструмент за отваряне,по-новите макари със заден аванс..Не е оригиналната щипка но върши работа прекрасно..Заслугата е,на Ванката..Едни клещи бяха преработени,и изпилени така,че да паснат за целта...Тези дни ще кача снимки,на иновацията...
Поздрави..
Хайде сега и аз да се изкажа по въпроса...
И така, получих си и аз двете спинингови макарета и какво мога да кажа - като ги видях, познах си ги веднага че са си моите, обаче като ги развъртях малко ... и веднага се усъмних нещо..
стори ми се, че майстора е забравил да сложи вътре обратно ротора и частите, щото отвътре нищо не се чуваше, дори ни най-малкото познато шумолене на зъбните колелца... Поизтръпнах малко
подкосиха ми се краката от вълнение че съм се прецакал.., обаче в следващия момент, със скромните си технически познания и мисъл все пак осъзнах, че макаретата си работят... и то наистина си работят като нови..
И така, сега се поуспокоих и си пийвам спокойно червено домашно винце
и чакам сезона!
И накарая - да пожелая на майстора да има повече време за активна и ползотворна почивка!

И така, получих си и аз двете спинингови макарета и какво мога да кажа - като ги видях, познах си ги веднага че са си моите, обаче като ги развъртях малко ... и веднага се усъмних нещо..

И така, сега се поуспокоих и си пийвам спокойно червено домашно винце

И накарая - да пожелая на майстора да има повече време за активна и ползотворна почивка!

-
- новобранец
днес си взех BBLC тата от Румен направо съм изумен от работата им БЛАГОДАРЯ ТИ ЧОВЕЧЕ

-
- научил се да хвърля
Искам да изкажа благодарности за добре свършена работа от името на Иван!
Спининг риболов
Привет Колеги...Пускам нова тема защото това не е ревю,а по-скоро...Вие ще кажете...
Да ме извинят модераторите,и ако желаят да я преместят...Държа обаче да се види от повече Колеги...Особенно от Мунчо..
...Подобни гледки могат да доведат Мунята,и компания от габровската околия до безрасъдни действия директно свързани с употрбата,на гроздови дестилати с оглед "разхищение" на материали,и др.тем подобни
нехарактерни за риболовците от въпросната околия...
И не само..
Та така......Без коментар....

За последен път се занимавам с подобно нещо...Не макарата,а отношението към нея..
Поздрави....
Да ме извинят модераторите,и ако желаят да я преместят...Държа обаче да се види от повече Колеги...Особенно от Мунчо..

нехарактерни за риболовците от въпросната околия...

Та така......Без коментар....

За последен път се занимавам с подобно нещо...Не макарата,а отношението към нея..
Поздрави....
После се чудим защо каталожното тегло се разминава с реалното
Хубавото на това излишество е,че на Румен грес до края
на годината няма да му трябва

Хубавото на това излишество е,че на Румен грес до края
на годината няма да му трябва

Румене благодаря за перфектното обслужване и споделена информация относно моето японче. Майсторлъка си е майсторлък и не на всеки се отдава, а ти си го можеш и пипнатото от теб само по себе си говори за това
. Бъди здрав колега и пази "нещата", че ще си ни нужен и за напред. Поздрави
.

Да попитам Румен кои елементи от макарата се смазват с масло и кои с грес.
и
примерно
И как се разглобява лагера, има ли си инструмент някакъв.

И как се разглобява лагера, има ли си инструмент някакъв.

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Благодаря на Румен за обслужването на макарата ми.Изклучително коректен и човечен.Обяснява всичко.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
-
- новобранец
Благодаря на адаша и му желая много късмет.
Здравейте колеги,
Благодаря на колегата Румен за добре свършената работа, бях изпратил моята макара Dragon Fishmaker за профилактика, днес си я взех и веднага реших да отида в магазина откъдето си я купих да я сравня с някоя нова. Еми мога да кажа, че върти по-хубаво от нова, много леко и без шумове. Даже продавача, който ми е приятел се осъмни коя е новата и коя старата. По добре е от нова. Благодаря му отново и ще му изпратя и другите ми макари.
Поздрави и лека вечер!
Благодаря на колегата Румен за добре свършената работа, бях изпратил моята макара Dragon Fishmaker за профилактика, днес си я взех и веднага реших да отида в магазина откъдето си я купих да я сравня с някоя нова. Еми мога да кажа, че върти по-хубаво от нова, много леко и без шумове. Даже продавача, който ми е приятел се осъмни коя е новата и коя старата. По добре е от нова. Благодаря му отново и ще му изпратя и другите ми макари.
Поздрави и лека вечер!
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
2 -ра моя макара минава през златните ръце на Румен и после не мога да я позная
Евала на майстора. Горещо го препоръчвам на всеки, който иска макарите му да действат като нови.
Поздрави и благодаря

Евала на майстора. Горещо го препоръчвам на всеки, който иска макарите му да действат като нови.
Поздрави и благодаря
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!