Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

В каква държава живеем?
Модератор: dantho.mihov
Re: В каква държава живеем?
Ааааааа,не моШе таХа бе бате вие само ша даФате хебапчитата,чи диСата гладни - те нашту чаве кадърно Меринджей и него ша зимати депутатин ний ша смеТелескоп написа: Ние сме............![]()

Айде дивотиите пак почнаха - роми срещу българи и подобни
http://www.bnews.bg/article-91769" onclick="window.open(this.href);return false;

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Днес пътувайки с метро за в къщи,се загледах в седящия срещу мен.
Мъж на около 40+ най-вероятно от Сомалия,съдейки по-книгата която четеше.
Тя се казваше "Тhe road to zero" с подзаглавие"Somalia's self-destruction"
Замислих се за момент......кога ли ще чета такава книга но с друга държава в заглавието.
Веднага след това се появиха обичайните заподозрени.
Двама румънци,прави корави минават и поставят една бележка до теб с текст гласящ следното.
Ще цитирам само няколко реда.
Здравейте.
Ние сме 4-ма братя от Румъния.
Семейството ми беше репресирано от режима на Чаушеско.
Ако може да ни помогнете с малко пари или работа!!!/за кур се хващат за работа не/
Вече толкова време бръмчат на тази схема,незнам какво си докарват.
Веднага след това идва и другият мамалиг и ти поставя друга бележка,този път със снимка на видимо дете в неравностойно положение и пак сходен текст.
Тези хора със удоволствие и гордост си излагат страната,незнам защо го правят наистина.
Вместо да работи и да си живее нормално.....незнам какъв мързел трябва да си,да си млад и здрав и да се правиш на паляк за 20 крони днес.
Заради такива където все искат да имат цицка на разположение ще кажем чао на шенген.
Българите и ние се излагаме но ние сме мушенници и т.н. но не и просяци.
Мъж на около 40+ най-вероятно от Сомалия,съдейки по-книгата която четеше.
Тя се казваше "Тhe road to zero" с подзаглавие"Somalia's self-destruction"
Замислих се за момент......кога ли ще чета такава книга но с друга държава в заглавието.
Веднага след това се появиха обичайните заподозрени.
Двама румънци,прави корави минават и поставят една бележка до теб с текст гласящ следното.
Ще цитирам само няколко реда.
Здравейте.
Ние сме 4-ма братя от Румъния.
Семейството ми беше репресирано от режима на Чаушеско.
Ако може да ни помогнете с малко пари или работа!!!/за кур се хващат за работа не/
Вече толкова време бръмчат на тази схема,незнам какво си докарват.
Веднага след това идва и другият мамалиг и ти поставя друга бележка,този път със снимка на видимо дете в неравностойно положение и пак сходен текст.
Тези хора със удоволствие и гордост си излагат страната,незнам защо го правят наистина.
Вместо да работи и да си живее нормално.....незнам какъв мързел трябва да си,да си млад и здрав и да се правиш на паляк за 20 крони днес.
Заради такива където все искат да имат цицка на разположение ще кажем чао на шенген.
Българите и ние се излагаме но ние сме мушенници и т.н. но не и просяци.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ми сичкото сигани де просят - и те ли са тарикати?
Сийбаломамата........БГ синдром ли е, балкански ли е?

Сийбаломамата........БГ синдром ли е, балкански ли е?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Тези не са цигани бе баце....ти да ти направя един клип с циганите им,ще се хванеш за главата.Всъшност какво ли да се хващаш за главата те са ти в задния двор както се вика,
А въпросните са млади тъпанари които даже не са живяли при чауша,камоли и да са били репресирани
Пък и за мен циганите не се делят на румънци,българи и т.н.
Те са си цигани независимо от къде са.
Намразих ги преди няколко години.На село баба ми и дядо ми бяха взели един циганин да им помага.Дадохме му цяла стая в къщата на момчето,хранеше се с нас,празнуваше с нас много добродушен,честен и работлив и не пиеше даже.Много бяхме свикнали с него.Дядо ми му дава по-някои лев,ей така да има и веднъж си отиде до града да се види с тяхните и нещо се скарват и чичо му го уби като куче.....аре да не навлизам в подробности.
А въпросните са млади тъпанари които даже не са живяли при чауша,камоли и да са били репресирани

Пък и за мен циганите не се делят на румънци,българи и т.н.
Те са си цигани независимо от къде са.
Намразих ги преди няколко години.На село баба ми и дядо ми бяха взели един циганин да им помага.Дадохме му цяла стая в къщата на момчето,хранеше се с нас,празнуваше с нас много добродушен,честен и работлив и не пиеше даже.Много бяхме свикнали с него.Дядо ми му дава по-някои лев,ей така да има и веднъж си отиде до града да се види с тяхните и нещо се скарват и чичо му го уби като куче.....аре да не навлизам в подробности.
Последно промяна от Красимир Атанасов на Пет Ное 22, 2013 9:28 pm, променено общо 1 път.
Хм, аз поне не виждам нищо лошо в това да лепнат едно такова послание. Според мен по-добрия вариант Красимире е този, отколкото да те причакат в късна доба да ти хвърлят един кютек, да те ограбят ако и да не е нещо по-срамно
и после от стреса да ходиш, като Клавдий...
. С въпросната лепенка или там незнам си кво, клетника очаква помощ или милостиня, във втория случай никой не те пита даваш ли или не даваш... бият и вземат...

По-голям шаран от рибаря няма...
- Красимир Атанасов
- учете се от него
pacho69 написа:клетника очаква помощ или милостиня

Ти сериозно ли вярваш в думите си

Въпросния клетник,като ти сложи бележката и после като се върне да я вземе,и като не си оставил нищо те поздравява с една мазна румънска.
Има една гнусна румънска циганка,от скоро обикаля с мъжа си и върви и дрънка с монети в ръката и мърмори само pleeeeeeeeease korona.......и до като не си вдигнеш главата да и кажеш,че няма да и дадеш или евентуално да и дадеш не се маха.
Веднъж аха и да и ступам ватенката но те и това чакат,да почнат да ревът и да вземат някаква облага ако могат.....но това,че съм си борче/спорт/ не означава,че съм борче/дръвче/....нали така

Пък и аз от време на време помагам където трябва,както и много от нас,но на такъв шит пари не давам.
Не си прав, 1997 г. бях в Китай близо 9 месеца, по подобен начин, жълтуркото идва извинява ти се на перфектен Английски, за това, че те безпокои, дава ти един лист А4 с автобиография , телефон и пейджър. Ако решиш че може да ти е полезен му звъниш. После да речем, че си прав - нали се сещаш че "клетници" от този вид , който описваш са организирани? Същата картинка я има на Лъвов мост в СФ. Д не говорим за "глухонеми
', обикалящи заведеният посред бял ден и вечер, пускат ти една хартийка описваща плачевното им състояние, размахвайки я химикалка, я ключодържател за по един лев. Това , че помагаш е перфектно и те прави по-човек, аз също помагам, помагат и други. Приемай нещата , като нещо нормално, ненормално ще е ако се развие втория сценарий. Това, че си борче/спорт/ не ти е изписано на челото, нали така, и по никакъв начин не може да те предпази, ако е рекъл накой да ти вземе я пари я нещо друго в някоя късна доба, в някой красив парк нейде в Швеция, София или Париж.
', обикалящи заведеният посред бял ден и вечер, пускат ти една хартийка описваща плачевното им състояние, размахвайки я химикалка, я ключодържател за по един лев. Това , че помагаш е перфектно и те прави по-човек, аз също помагам, помагат и други. Приемай нещата , като нещо нормално, ненормално ще е ако се развие втория сценарий. Това, че си борче/спорт/ не ти е изписано на челото, нали така, и по никакъв начин не може да те предпази, ако е рекъл накой да ти вземе я пари я нещо друго в някоя късна доба, в някой красив парк нейде в Швеция, София или Париж.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Ясно е,че ще ми играеш контра докраи поради някакви си твои лични причини.
Когато описаните от теб неща се случват в страната ти е едно,когато в друга страна съвсем друго.
И въпросните веднага биха те набили,ограбили и т.н.
Давам ти веднага пресен пример от съвсем скоро.
Пиян мъж пада на релсите на метрото,и когато идва влака му къса двата крака.....оживява но.....
Та каква е предисторията след като пуснаха записите от камерите.....
Въпросният човек е швед почерпил се както и да е,залита пада на релсите въпросните са зад него слизат вземат му портфейла и изчезват без да го преместят.
И човека после по телевизията ги пита задочно защото още не ги бяха хванали тогава защо бе хора,защо след като взехте това което ви трябваше не ме махнахте от релсите.....
Може би за тази история ще ми дадеш някои ппимер с китайче.
Аз съм това.....но все пак съм човек,винаги може да ми пресекът белтъка.
Макар,че се старая да съм по-тих от тревата вече и гледам да съм ок със всеки.Остани си със здраве и успех с бизнеса не се шегувам.
Когато описаните от теб неща се случват в страната ти е едно,когато в друга страна съвсем друго.
И въпросните веднага биха те набили,ограбили и т.н.
Давам ти веднага пресен пример от съвсем скоро.
Пиян мъж пада на релсите на метрото,и когато идва влака му къса двата крака.....оживява но.....
Та каква е предисторията след като пуснаха записите от камерите.....
Въпросният човек е швед почерпил се както и да е,залита пада на релсите въпросните са зад него слизат вземат му портфейла и изчезват без да го преместят.
И човека после по телевизията ги пита задочно защото още не ги бяха хванали тогава защо бе хора,защо след като взехте това което ви трябваше не ме махнахте от релсите.....
Може би за тази история ще ми дадеш някои ппимер с китайче.
Аз съм това.....но все пак съм човек,винаги може да ми пресекът белтъка.
Макар,че се старая да съм по-тих от тревата вече и гледам да съм ок със всеки.Остани си със здраве и успех с бизнеса не се шегувам.
Не говорим за контри, а за обективност, както става ясно от последния ти пост т.нар. втори сценарий е налице, само дето не разбрах, тез дето са гепили портфейла Румънци ли са, Българи ли са или Шведи? Относно подобен пример с китайче - не не мога да посоча нещо подобно, само ще споделя, че ми се е налагало да ползвам там и обществен транспорт - автобусна линия от един град до друг, преди да се качиш в автобуса всички пътници се записват с видео камера - малка превенция срещу престъпността. И не разбрах каква е разликата между държава, като БГ и Швеция например? Да не би Западна Европа да е ваксинирана срещу престъпността? Мерси за пожеланията, да ти се връща и на тебе.
Бях писал в темата, че при мене освен да си знам задълженията , като гражданин на РБ, си знам и правата и повярвай ми ги отстоявам до дупка, така че не виждам някакви си лични причини да ме карат да се джавкам с тебе, просто ако има повече чешити, като мене нещата може и малко от малко да се оправят. Да си чувал в БГ ченгета да връщат пари, които са искали под форма на рушвет, за да не ти направят акт за неправилно паркиране или нещо подобно? На мен са ми връщали...
Бях писал в темата, че при мене освен да си знам задълженията , като гражданин на РБ, си знам и правата и повярвай ми ги отстоявам до дупка, така че не виждам някакви си лични причини да ме карат да се джавкам с тебе, просто ако има повече чешити, като мене нещата може и малко от малко да се оправят. Да си чувал в БГ ченгета да връщат пари, които са искали под форма на рушвет, за да не ти направят акт за неправилно паркиране или нещо подобно? На мен са ми връщали...

- Красимир Атанасов
- учете се от него
От клетниците са.pacho69//тез дето са гепили портфейла Румънци ли са, Българи ли са или Шведи?
pacho69//автобусна линия от един град до друг, преди да се качиш в автобуса всички пътници се записват с видео камераКрасимир Атанасов//Та каква е предисторията след като пуснаха записите от камерите.....
Не говоря за престъпноста в случая,а за просията.С написаното горе искам да кажа,че когато ти проси някои в Бг от "сънародниците"ни е едно,но същия да те юрка в друга страна и ти пътувайки там в същото време.......надявам се да се изпълниш с гордост.pacho69//И не разбрах каква е разликата между държава, като БГ и Швеция например? Да не би Западна Европа да е ваксинирана срещу престъпността?
Добре е,че си вярваш.pacho69// просто ако има повече чешити, като мене нещата може и малко от малко да се оправят.
1.Защо си паркирал неправилноpacho69// Да си чувал в БГ ченгета да връщат пари, които са искали под форма на рушвет, за да не ти направят акт за неправилно паркиране или нещо подобно? На мен са ми връщали...

2.Защо си дал подкуп

3.Не съм виждал да ми връщат пари,понеже щом съм ги дал съм се осрал.
Да не се захванеш за това не съм давал много,да не кажа въобще.
Погледнато така съм абсолютно съгласен, явно не съм разбрал правилно в поста тиНе говоря за престъпноста в случая,а за просията.С написаното горе искам да кажа,че когато ти проси някои в Бг от "сънародниците"ни е едно,но същия да те юрка в друга страна и ти пътувайки там в същото време.......надявам се да се изпълниш с гордост.
Паркирането го споменах чисто формално, разбирай , като едно от нарушенията за които дърпат пари. Казуса е друг и ще се опитам да в кратко резюме да го споделя, и се надявам да схванеш за какво иде реч.1.Защо си паркирал неправилно![]()
2.Защо си дал подкупСтаваш същия,и отделно си подсъдим щом толкова много знаеш закона и правата си.
3.Не съм виждал да ми връщат пари,понеже щом съм ги дал съм се осрал.
Да не се захванеш за това не съм давал много,да не кажа въобще.
Годината е 1998, месец Ноември, пристигат ми гости от Турция да бистрим политика за общи бизнес дела. Спират колата си до Хотел Плиска, където трябва да ги посрещна. От дома ми до там са 7-10 мин. пеша. Отивам, намирам колата вътре само единия гост-Уплашен. Другия го забрали в 1-о РПУ. Искали му 50$ рушвет, зада не ги закачат - получили са ги. Малко след това искат още 100 за шефа на РПУ-то??? Когато госта ми не им дава добавката го арестуват. Само, че въпросните турци са МОИ гости , а не на РПУ-то. След сериозна разправия със сериозни хора, рушветаджиите върнаха парите и после ги уволниха. Та така, за закона и правата и за задълженията...
Ето и още един пример за закона, правата и задълженията. По стечения на обстоятелства от медицински характер, подплатени с намеса на некадърни доктори от 1999 съм инвалид 75%. Карах кола с онези жълтите инвалидни номера. Паркирам в центъра на СФ срещу съдебната палата на място обозначено за инвалид (няма да влизам в подробности). За хубаво или лошо мястото е до офис на Балкан Турист - фирма от групата Мултигруп. С паяк ми вдигат колата и я отнасят на наказателен паркинг. Отивам да си я взема не ми връчват акт за нарушение на ЗДП-демек не съм в нарушение. Разправях се с паркинги и гаражи, правих предаване пои БНТ по случая, съдих паркинги и гаражи. Резултата - от този момент задължиха ПГ да снимат всяка кола преди да я вдигнат, да се об обособят специални парко места за ХУ(хора с Увреждания) въведе се и стикер за ХУ водачи на МПС. Явно си вярвам?
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Нормално какво очакваш?Годината е 1998
Ех,че хубави времена бяха тогава.....
Че бяха хубави бяха, но кое му е нормалното бе Красимире годината бе 1998, сега сме края на 2013, цели 15 години и ситуацията е една и съща, никаква промяна ама никакваКрасимир Атанасов написа:Нормално какво очакваш?Годината е 1998
Ех,че хубави времена бяха тогава.....