Зарган 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Re: Зарган 2014

Мнение от Kodjito75 »

Днес на 3 буна 4 удара 2 заргани.поне не съм капо.
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

Ха сега здравейте и от мен. Бях малко по чужбината и сега попрочитам че е започнала да се появява любимата ми зарганка :). Къде ги хвана тия 30 заргана бре човек по това време. Вие колко човека ги ловихте. Айде моля, моля, и ние го разбираме тоя риболов. По това време 30 заргана-не вярвам да се хващат от един човек за ден, ама както и да е.
Пожелавам много слука на всички и дано да е хубаво морето пък тя нашта риба ще дойде, няма кой да я хване :lol: :wink: 8) .
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

Забравих да попитам, как е положението много на север около Тюленово. Ако някой сподели ще съм благодарен. :)
Аватар
plamenski4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от plamenski4 »

Другата седмица съм там и ще споделя със снимки :)
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_sym »

Дано да има какво да снимаш.На слука.
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Привет колеги. Вчера на Тюленово заедно с един друг колега общо 7 бр. заргани.
Това от 9,30 до 17,00 ч. Рибата беше рядка, но пипаше много леко, просто си играеше с червея и не гонеше въобще.
Нормални размери около 40 см. останахме повече уж за сафрид, но освен дребнокоп през целия ден друго нямаше.
Успех на тези които ще пробват.
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

Преди два дни на 4-та буна хванах първия си зарган за сезона: не беше "каиш", а среден размер.Гонеше вероятно "бръснарските ножчета" тъй като удари на 10-15 метра от тетраподите.Снощи нямах успех, но колегата до мен също измъкна един брой.Закъснява тази година: миналата започна да се обажза още от средата на август?
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Аватар
perez81
новобранец
новобранец

Мнение от perez81 »

30-десет заргани си е доста сериозна работа....:)..даже не съм открил сезона още!Поздравления колега!!!
Последно промяна от perez81 на Пет Сеп 12, 2014 12:13 pm, променено общо 1 път.
Наслука!!!
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Днес около Созопол пак труден риболов , редки риби , леко кълване и много дребнокопчета които ебаваха мамата на червея докато падне.Риболова протече от 05:30 до 10:30 но след 9 духна насрещен вятър и взех до10:30 само една риба писна ми и си бих камшика
Изображение
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

днес на трета буна за два часа три бр.
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

[quote="biserkehayov"]Привет колеги. Вчера на Тюленово заедно с един друг колега общо 7 бр. заргани.
Това от 9,30 до 17,00 ч. Рибата беше рядка, но пипаше много леко, просто си играеше с червея и не гонеше въобще.
Нормални размери около 40 см. останахме повече уж за сафрид, но освен дребнокоп през целия ден друго нямаше.
Успех на тези които ще пробват.[/quote]

Благодаря ти за инфото Биска. Жив и здрав да си, пък тая година може и да се запознаем най после. Ме ме търсет на паметника след 01.10 и местата около Тюленово. Май вече около Варна за целодневен заргански риболов читави места на останаха и затова само на север. :roll: :wink:
idivarna
новобранец
новобранец

Мнение от idivarna »

Днес и аз със сефте зарган. :wink:
В 7 без 10 старт на яко хвърляне от външната страна на вълнолома. Още 3-4-ма замяни като мен бомбохвъргачи имаше. Точно след 1 час яки тренировки направих сефтето на заргана. Още 45 минути похвърлях безуспешно и се преместих на Зеления фар да дръпна поне някоя илария. :lol:
Изображение

П.П. Много дребни чернокопчета ръфат червея още докато падне бомбардата. Изкарах 2-3 и обратно в морето, ама много дразнят. :evil:
Аватар
kalin_80
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalin_80 »

Днес на Траката рибарите изкараха 6 лонди пълни със заргана от таляна.
Средна по размер и тук там някоя по едра.
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Pavel Qnakiev »

Todorin написа:Ха сега здравейте и от мен. Бях малко по чужбината и сега попрочитам че е започнала да се появява любимата ми зарганка :). Къде ги хвана тия 30 заргана бре човек по това време. Вие колко човека ги ловихте. Айде моля, моля, и ние го разбираме тоя риболов. По това време 30 заргана-не вярвам да се хващат от един човек за ден, ама както и да е.
Пожелавам много слука на всички и дано да е хубаво морето пък тя нашта риба ще дойде, няма кой да я хване :lol: :wink: 8) .

Колега мястото е на тюленово и риболов си има стига да не си като повечето колеги да дойдеш в 9 когато мача е приключил вече има и много голямо значение и от мястото поне така си мисля аз колегите до нас имаха редки риби.
Утре смятам да направя един риболов пак там въпреки прогнозата за лошо време и ще метна някоя друга снимка :)
Аватар
vesofr
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vesofr »

Днес и аз се отчетох на мястото около Созопол.Още му е рано,кълве добре,но са много редки риби.Филмът протече от 8.30 до 9ч.От 7 до 11ч. ей това хванах.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не кълве,не кълве,че спре.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”