Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2014
Днес на 3 буна 4 удара 2 заргани.поне не съм капо.
Ха сега здравейте и от мен. Бях малко по чужбината и сега попрочитам че е започнала да се появява любимата ми зарганка
. Къде ги хвана тия 30 заргана бре човек по това време. Вие колко човека ги ловихте. Айде моля, моля, и ние го разбираме тоя риболов. По това време 30 заргана-не вярвам да се хващат от един човек за ден, ама както и да е.
Пожелавам много слука на всички и дано да е хубаво морето пък тя нашта риба ще дойде, няма кой да я хване
.

Пожелавам много слука на всички и дано да е хубаво морето пък тя нашта риба ще дойде, няма кой да я хване

Забравих да попитам, как е положението много на север около Тюленово. Ако някой сподели ще съм благодарен. 

- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Другата седмица съм там и ще споделя със снимки 

-
- научил се да хвърля
Дано да има какво да снимаш.На слука.
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Привет колеги. Вчера на Тюленово заедно с един друг колега общо 7 бр. заргани.
Това от 9,30 до 17,00 ч. Рибата беше рядка, но пипаше много леко, просто си играеше с червея и не гонеше въобще.
Нормални размери около 40 см. останахме повече уж за сафрид, но освен дребнокоп през целия ден друго нямаше.
Успех на тези които ще пробват.
Това от 9,30 до 17,00 ч. Рибата беше рядка, но пипаше много леко, просто си играеше с червея и не гонеше въобще.
Нормални размери около 40 см. останахме повече уж за сафрид, но освен дребнокоп през целия ден друго нямаше.
Успех на тези които ще пробват.
-
- разбира нещата
Преди два дни на 4-та буна хванах първия си зарган за сезона: не беше "каиш", а среден размер.Гонеше вероятно "бръснарските ножчета" тъй като удари на 10-15 метра от тетраподите.Снощи нямах успех, но колегата до мен също измъкна един брой.Закъснява тази година: миналата започна да се обажза още от средата на август?
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
30-десет заргани си е доста сериозна работа....
..даже не съм открил сезона още!Поздравления колега!!!

Последно промяна от perez81 на Пет Сеп 12, 2014 12:13 pm, променено общо 1 път.
Наслука!!!
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес около Созопол пак труден риболов , редки риби , леко кълване и много дребнокопчета които ебаваха мамата на червея докато падне.Риболова протече от 05:30 до 10:30 но след 9 духна насрещен вятър и взех до10:30 само една риба писна ми и си бих камшика

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

днес на трета буна за два часа три бр.
[quote="biserkehayov"]Привет колеги. Вчера на Тюленово заедно с един друг колега общо 7 бр. заргани.
Успех на тези които ще пробват.[/quote]
Благодаря ти за инфото Биска. Жив и здрав да си, пък тая година може и да се запознаем най после. Ме ме търсет на паметника след 01.10 и местата около Тюленово. Май вече около Варна за целодневен заргански риболов читави места на останаха и затова само на север.

Успех на тези които ще пробват.[/quote]
Благодаря ти за инфото Биска. Жив и здрав да си, пък тая година може и да се запознаем най после. Ме ме търсет на паметника след 01.10 и местата около Тюленово. Май вече около Варна за целодневен заргански риболов читави места на останаха и затова само на север.

Днес и аз със сефте зарган.
В 7 без 10 старт на яко хвърляне от външната страна на вълнолома. Още 3-4-ма замяни като мен бомбохвъргачи имаше. Точно след 1 час яки тренировки направих сефтето на заргана. Още 45 минути похвърлях безуспешно и се преместих на Зеления фар да дръпна поне някоя илария.

П.П. Много дребни чернокопчета ръфат червея още докато падне бомбардата. Изкарах 2-3 и обратно в морето, ама много дразнят.

В 7 без 10 старт на яко хвърляне от външната страна на вълнолома. Още 3-4-ма замяни като мен бомбохвъргачи имаше. Точно след 1 час яки тренировки направих сефтето на заргана. Още 45 минути похвърлях безуспешно и се преместих на Зеления фар да дръпна поне някоя илария.

П.П. Много дребни чернокопчета ръфат червея още докато падне бомбардата. Изкарах 2-3 и обратно в морето, ама много дразнят.

- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Днес на Траката рибарите изкараха 6 лонди пълни със заргана от таляна.
Средна по размер и тук там някоя по едра.
Средна по размер и тук там някоя по едра.
-
- вече хвърля и на тежко
Todorin написа:Ха сега здравейте и от мен. Бях малко по чужбината и сега попрочитам че е започнала да се появява любимата ми зарганка. Къде ги хвана тия 30 заргана бре човек по това време. Вие колко човека ги ловихте. Айде моля, моля, и ние го разбираме тоя риболов. По това време 30 заргана-не вярвам да се хващат от един човек за ден, ама както и да е.
Пожелавам много слука на всички и дано да е хубаво морето пък тя нашта риба ще дойде, няма кой да я хване![]()
![]()
.
Колега мястото е на тюленово и риболов си има стига да не си като повечето колеги да дойдеш в 9 когато мача е приключил вече има и много голямо значение и от мястото поне така си мисля аз колегите до нас имаха редки риби.
Утре смятам да направя един риболов пак там въпреки прогнозата за лошо време и ще метна някоя друга снимка

- vesofr
- научил се да хвърля
Днес и аз се отчетох на мястото около Созопол.Още му е рано,кълве добре,но са много редки риби.Филмът протече от 8.30 до 9ч.От 7 до 11ч. ей това хванах.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не кълве,не кълве,че спре.