Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
Аватар
krasimir n.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com

Мнение от krasimir n. »

спт написа:
fixxer написа:Днес бях на гребния канал. Все бях чувал, че има много риба, но всъщност се оказа че има безобразно много риба. Някакви амури по 3-4 кила и шарани по 4-5 кила бяха сред рибите, които виждах през 20-30 метра. Съжалявам, че нямах един пакет солети за да направя брутален клип.

Не ти трябват солети,само им накъсваш малко тревичка,и гледай какво става-водата завира.

Ситуацията при състезание ще е съвсем различна . От едната страна на моста положението е като на видеото.От другата, повечето от "състезателите'' - почиват и се оглеждат ;)
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

То стига да има по какво да се оглеждаме пак не е зле.

Пак ме трясна една идея. Да вземем проведем паралелно със състезанието и Мис Пловдив :lol: или нещо подобно.

п.с. Но само от едната страна на моста :lol:
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Остават 20-ина състезателни места. Отново ви подсещам, че записването ще продължи и над 200 участника, като заплатилите ще бъдат с предимство, без значение от датата на записване за участие!

Правя го червено и голямо, че обикновено половината не са разбрали :)
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
LatevCarp
новобранец
новобранец

Мнение от LatevCarp »

Deksan приятелю не се притеснявай ще сбъднеш мечтата си аз съм сигурен и ще се радвам да бъдем рамо до рамо за да бъде напълно изпълнена е разбира се рамо до рамо на стълбичката,желая ти успех ако това се случи скоро време
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diavolo666 »

fixxer написа:Остават 20-ина състезателни места. Отново ви подсещам, че записването ще продължи и над 200 участника, като заплатилите ще бъдат с предимство, без значение от датата на записване за участие!

Тя тази работа със заплащането ни е ясна,мен обаче друго ме интересува.Огледах регламента,но не видях на какъв принцип ще бъде крайното класиране този път...На първото издание,което ми бе и първо състезание,имах щастието да победя в своя сектор(бях в сектор 1,номер 13-1100 т.).При положение,че бяхме разпределени в 3 сектора,логиката показваше,че в този случай първите трима по кг. улов от трите сектора ще оформят призовата тройка,т.е. аз случайно трябваше да бъда 3-и....да,ама не ;) Не можех да стопля каква бе идеята за тези три сектора,като печелиш в твоя,а накрая се нареждаш наедно с последните?!Та сега ще бъде добре,ако се внесе малко повече яснота относно това на какъв принцип ще се формира класирането,още повече,че ще има към 200 участника.Да не стават недоразумения,не за друго ;)
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

diavolo666 написа:
fixxer написа:Остават 20-ина състезателни места. Отново ви подсещам, че записването ще продължи и над 200 участника, като заплатилите ще бъдат с предимство, без значение от датата на записване за участие!

Тя тази работа със заплащането ни е ясна,мен обаче друго ме интересува.Огледах регламента,но не видях на какъв принцип ще бъде крайното класиране този път...На първото издание,което ми бе и първо състезание,имах щастието да победя в своя сектор(бях в сектор 1,номер 13-1100 т.).При положение,че бяхме разпределени в 3 сектора,логиката показваше,че в този случай първите трима по кг. улов от трите сектора ще оформят призовата тройка,т.е. аз случайно трябваше да бъда 3-и....да,ама не ;) Не можех да стопля каква бе идеята за тези три сектора,като печелиш в твоя,а накрая се нареждаш наедно с последните?!Та сега ще бъде добре,ако се внесе малко повече яснота относно това на какъв принцип ще се формира класирането,още повече,че ще има към 200 участника.Да не стават недоразумения,не за друго ;)
Класирането става според уловени килограми-първите от секторите се нареждат според улова,ако са 4 сектора то първите 4 места са за тях,после вторите от секторите,третите.........То вярно,че не е упоменато за сектори.200 души са си няколко сектора.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diavolo666 »

butnik написа:
diavolo666 написа:

Класирането става според уловени килограми-първите от секторите се нареждат според улова,ако са 4 сектора то първите 4 места са за тях,после вторите от секторите,третите.........То вярно,че не е упоменато за сектори.200 души са си няколко сектора.
Това имах предвид.Така трябваше да бъде и миналата година,но незнайно защо бях ощетен като не ме поставиха на 3-то място???Колкото и да е любителско едно състезание,дори от албанската любителска лига да е,принципа си е такъв-1-вите трима от 3-те сектора заемат първите 3 места в крайното класиране!!!Затова се надявам fixxer да отговори в качеството си на организатор.Ако и сега е така,чисто ще се загуби смисъла на надпреварата.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Миналата година не е имало състезание!
На мен ми е интересно,къде са тези 200 участника?
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diavolo666 »

? http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=73326" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Да, наистина трябва да се внесе малко яснота. Но при над 150 участници си трябват 10 сектора по 15-20 души и класирането да е по секторна система с наказателни точки. Първите десетте сектора формират десетката, вторите от 11 до двайсетката и т.н.
А и съотборници не трябва да са в един сектор. Очакваме подробности от организаторите :)
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

В зависимост от броя на участниците ще се определи и броя на секторите .До момента имаме 203 заявки , но платените такси са 30 - на тази база няма как да се сметнат секторите .
При всички положения най късно до средата на август ще бъдат уточнени всички подробности около състезанието !
Uriel
новобранец
новобранец

Мнение от Uriel »

Привет,

на мен някак си ми се губи логиката да си в първите 3-ма, ако си победител в сектор. Така се ощетява 2-рият от друг сектор, но с повече риба? Всеки е положил нужните усилия да хване колкото се може повече риба и това, че си 2-ри-3-ти в сектор не трябва да те ощетява в случай, че имаш повече риба като килограми от победителните в другите сектори.

Затова си мисля, че крайното класирането не трябва да се определя само от победителите в отделните сектори.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

При това положение се губи логиката от сектори ....хваналият най много риби е първи , хваналият най малко е 203 примерно...
За това се правят сектори - за да може определен брой хора да се състезават при идентични условия .
Примерно ако предположим че имаме 200 участника разпределени в 10 сектора - това прави 10 секторни състезания с по 20 човека т.е. ти се състезаваш с 19 , а не със 199 човека.При положение ,че по регламент се класират първите 3 места от сектор се разпределят така , както е написал Ицо (butnik) - първите места играят за 1-10 място, вторите за 11-20 и третите за 21-30 място .
Всичко се свежда до тактика и късмет , разбира се !
Аватар
krasimir n.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasimir n. »

Отборното класиране ?
Вероятно:
Наказателни точки, като за първо място в сектора -една наказателна, второ- 2 и т.н .При еднакъв брой наказателни, се гледат килограмите(грамовете) ...
Аватар
krasimir n.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasimir n. »

emo vasilev написа:В зависимост от броя на участниците ще се определи и броя на секторите .До момента имаме 203 заявки , но платените такси са 30 - на тази база няма как да се сметнат секторите .
При всички положения най късно до средата на август ще бъдат уточнени всички подробности около състезанието !
Очертава се състезание с 200 участника !
Дупе да ви е яко, на организаторите :mrgreen: ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”