Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- krasimir n.
- научил се да хвърля
Re: Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com
спт написа:Не ти трябват солети,само им накъсваш малко тревичка,и гледай какво става-водата завира.fixxer написа:Днес бях на гребния канал. Все бях чувал, че има много риба, но всъщност се оказа че има безобразно много риба. Някакви амури по 3-4 кила и шарани по 4-5 кила бяха сред рибите, които виждах през 20-30 метра. Съжалявам, че нямах един пакет солети за да направя брутален клип.
Ситуацията при състезание ще е съвсем различна . От едната страна на моста положението е като на видеото.От другата, повечето от "състезателите'' - почиват и се оглеждат

То стига да има по какво да се оглеждаме пак не е зле.
Пак ме трясна една идея. Да вземем проведем паралелно със състезанието и Мис Пловдив
или нещо подобно.
п.с. Но само от едната страна на моста
Пак ме трясна една идея. Да вземем проведем паралелно със състезанието и Мис Пловдив

п.с. Но само от едната страна на моста

Остават 20-ина състезателни места. Отново ви подсещам, че записването ще продължи и над 200 участника, като заплатилите ще бъдат с предимство, без значение от датата на записване за участие!
Правя го червено и голямо, че обикновено половината не са разбрали

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Deksan приятелю не се притеснявай ще сбъднеш мечтата си аз съм сигурен и ще се радвам да бъдем рамо до рамо за да бъде напълно изпълнена е разбира се рамо до рамо на стълбичката,желая ти успех ако това се случи скоро време
- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Тя тази работа със заплащането ни е ясна,мен обаче друго ме интересува.Огледах регламента,но не видях на какъв принцип ще бъде крайното класиране този път...На първото издание,което ми бе и първо състезание,имах щастието да победя в своя сектор(бях в сектор 1,номер 13-1100 т.).При положение,че бяхме разпределени в 3 сектора,логиката показваше,че в този случай първите трима по кг. улов от трите сектора ще оформят призовата тройка,т.е. аз случайно трябваше да бъда 3-и....да,ама неfixxer написа:Остават 20-ина състезателни места. Отново ви подсещам, че записването ще продължи и над 200 участника, като заплатилите ще бъдат с предимство, без значение от датата на записване за участие!

ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Класирането става според уловени килограми-първите от секторите се нареждат според улова,ако са 4 сектора то първите 4 места са за тях,после вторите от секторите,третите.........То вярно,че не е упоменато за сектори.200 души са си няколко сектора.diavolo666 написа:Тя тази работа със заплащането ни е ясна,мен обаче друго ме интересува.Огледах регламента,но не видях на какъв принцип ще бъде крайното класиране този път...На първото издание,което ми бе и първо състезание,имах щастието да победя в своя сектор(бях в сектор 1,номер 13-1100 т.).При положение,че бяхме разпределени в 3 сектора,логиката показваше,че в този случай първите трима по кг. улов от трите сектора ще оформят призовата тройка,т.е. аз случайно трябваше да бъда 3-и....да,ама неfixxer написа:Остават 20-ина състезателни места. Отново ви подсещам, че записването ще продължи и над 200 участника, като заплатилите ще бъдат с предимство, без значение от датата на записване за участие!
Правя го червено и голямо, че обикновено половината не са разбралиНе можех да стопля каква бе идеята за тези три сектора,като печелиш в твоя,а накрая се нареждаш наедно с последните?!Та сега ще бъде добре,ако се внесе малко повече яснота относно това на какъв принцип ще се формира класирането,още повече,че ще има към 200 участника.Да не стават недоразумения,не за друго
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Това имах предвид.Така трябваше да бъде и миналата година,но незнайно защо бях ощетен като не ме поставиха на 3-то място???Колкото и да е любителско едно състезание,дори от албанската любителска лига да е,принципа си е такъв-1-вите трима от 3-те сектора заемат първите 3 места в крайното класиране!!!Затова се надявам fixxer да отговори в качеството си на организатор.Ако и сега е така,чисто ще се загуби смисъла на надпреварата.butnik написа:Класирането става според уловени килограми-първите от секторите се нареждат според улова,ако са 4 сектора то първите 4 места са за тях,после вторите от секторите,третите.........То вярно,че не е упоменато за сектори.200 души са си няколко сектора.diavolo666 написа:Тя тази работа със заплащането ни е ясна,мен обаче друго ме интересува.Огледах регламента,но не видях на какъв принцип ще бъде крайното класиране този път...На първото издание,което ми бе и първо състезание,имах щастието да победя в своя сектор(бях в сектор 1,номер 13-1100 т.).При положение,че бяхме разпределени в 3 сектора,логиката показваше,че в този случай първите трима по кг. улов от трите сектора ще оформят призовата тройка,т.е. аз случайно трябваше да бъда 3-и....да,ама неfixxer написа:Остават 20-ина състезателни места. Отново ви подсещам, че записването ще продължи и над 200 участника, като заплатилите ще бъдат с предимство, без значение от датата на записване за участие!
Правя го червено и голямо, че обикновено половината не са разбралиНе можех да стопля каква бе идеята за тези три сектора,като печелиш в твоя,а накрая се нареждаш наедно с последните?!Та сега ще бъде добре,ако се внесе малко повече яснота относно това на какъв принцип ще се формира класирането,още повече,че ще има към 200 участника.Да не стават недоразумения,не за друго
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Миналата година не е имало състезание!
На мен ми е интересно,къде са тези 200 участника?
На мен ми е интересно,къде са тези 200 участника?
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
? http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=73326" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
Да, наистина трябва да се внесе малко яснота. Но при над 150 участници си трябват 10 сектора по 15-20 души и класирането да е по секторна система с наказателни точки. Първите десетте сектора формират десетката, вторите от 11 до двайсетката и т.н.
А и съотборници не трябва да са в един сектор. Очакваме подробности от организаторите
А и съотборници не трябва да са в един сектор. Очакваме подробности от организаторите

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- emo vasilev
- сериозен играч
В зависимост от броя на участниците ще се определи и броя на секторите .До момента имаме 203 заявки , но платените такси са 30 - на тази база няма как да се сметнат секторите .
При всички положения най късно до средата на август ще бъдат уточнени всички подробности около състезанието !
При всички положения най късно до средата на август ще бъдат уточнени всички подробности около състезанието !
Привет,
на мен някак си ми се губи логиката да си в първите 3-ма, ако си победител в сектор. Така се ощетява 2-рият от друг сектор, но с повече риба? Всеки е положил нужните усилия да хване колкото се може повече риба и това, че си 2-ри-3-ти в сектор не трябва да те ощетява в случай, че имаш повече риба като килограми от победителните в другите сектори.
Затова си мисля, че крайното класирането не трябва да се определя само от победителите в отделните сектори.
на мен някак си ми се губи логиката да си в първите 3-ма, ако си победител в сектор. Така се ощетява 2-рият от друг сектор, но с повече риба? Всеки е положил нужните усилия да хване колкото се може повече риба и това, че си 2-ри-3-ти в сектор не трябва да те ощетява в случай, че имаш повече риба като килограми от победителните в другите сектори.
Затова си мисля, че крайното класирането не трябва да се определя само от победителите в отделните сектори.
- emo vasilev
- сериозен играч
При това положение се губи логиката от сектори ....хваналият най много риби е първи , хваналият най малко е 203 примерно...
За това се правят сектори - за да може определен брой хора да се състезават при идентични условия .
Примерно ако предположим че имаме 200 участника разпределени в 10 сектора - това прави 10 секторни състезания с по 20 човека т.е. ти се състезаваш с 19 , а не със 199 човека.При положение ,че по регламент се класират първите 3 места от сектор се разпределят така , както е написал Ицо (butnik) - първите места играят за 1-10 място, вторите за 11-20 и третите за 21-30 място .
Всичко се свежда до тактика и късмет , разбира се !
За това се правят сектори - за да може определен брой хора да се състезават при идентични условия .
Примерно ако предположим че имаме 200 участника разпределени в 10 сектора - това прави 10 секторни състезания с по 20 човека т.е. ти се състезаваш с 19 , а не със 199 човека.При положение ,че по регламент се класират първите 3 места от сектор се разпределят така , както е написал Ицо (butnik) - първите места играят за 1-10 място, вторите за 11-20 и третите за 21-30 място .
Всичко се свежда до тактика и късмет , разбира се !
- krasimir n.
- научил се да хвърля
Отборното класиране ?
Вероятно:
Наказателни точки, като за първо място в сектора -една наказателна, второ- 2 и т.н .При еднакъв брой наказателни, се гледат килограмите(грамовете) ...
Вероятно:
Наказателни точки, като за първо място в сектора -една наказателна, второ- 2 и т.н .При еднакъв брой наказателни, се гледат килограмите(грамовете) ...
- krasimir n.
- научил се да хвърля
Очертава се състезание с 200 участника !emo vasilev написа:В зависимост от броя на участниците ще се определи и броя на секторите .До момента имаме 203 заявки , но платените такси са 30 - на тази база няма как да се сметнат секторите .
Дупе да ви е яко, на организаторите